0

Blog

9 februari 2017

Je wilt een nieuwe badkamer, maar je weet niet precies wat je wilt hebben. Daarom hebben we een artikel geschreven met onze leukste badkamer ideeen, in dit artikel vind je ook links naar de beste categorieen voor de beste producten.


8 februari 2017

Een CV-ketel kopen, waar dien je op te letten? Welke factoren moeten meewegen in jouw overweging? In dit blog lees je alles over het kopen van een CV ketel. Lees er meer over in het artikel.


7 februari 2017

De Nefit Easy thermostaat is een zeer populaire thermostaat welke echt van deze tijd is. We hebben in een blog beknopt van ontvangst thuis tot aan installatie, instellen en storingen het een en ander voor je op een rijtje gezet.


6 februari 2017

De Villeroy en Boch Subway 2.0 wandcloset-serie is een populaire serie. In deze blog zetten we de mogelijkheden uiteen.


2 februari 2017

Een badkamer ontwerpen, hoe pak je dat aan? Een badkamer ontwerpen is een spannende fase die voorafgaat aan het echte klussen. Voor de sloophamer de muur in gaat is het verstandig alles afgewogen te hebben. Daarom geven we je graag wat tips in hoe een badkamer te ontwerpen


24 januari 2017

Wil je boven een wandcloset plaatsen maar heb je geen riolering daar? Zweet breekt je uit.... een hele verbouwing pfffff, wat kost dat niet? Nou ja laat maar zitten.... Lees deze blog en je weet hoe je het op moet lossen ;-)


17 januari 2017

Is je boiler stuk? Of ben je gewoon aan vervanging toe? Maar je wilt niet dezelfde boiler terug omdat het je een keukenkastje kost? Dan is daar de Plintboiler van Itho Daalderop.


11 januari 2017

Sanispecials.nl schreef een mooi verslag over het ontstaan van Villeroy & Boch, wat zijn hun fundamenten als het gaat over de ontwikkeling van hun producten op het gebied van tegels, servies en sanitair.


30 november 2016

Een douchewc. Zo stiekem hoor je er steeds meer over. Dat komt omdat meerdere fabrikanten zich hier op gaan focussen. Inmiddels zijn oa Grohe, Villeroy en Boch, Toto, Geberit er zeer actief mee bezig maar wij nemen in deze blog je mee naar de Maro douchewc. Dit is een Italiaans fabrikaat waarbij Frank van Sanispecials.nl deze zelf thuis heeft gemonteerd en je dus kan vertellen over deze ervaring.