ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Ons verhaal

Wij zijn Sanispecials.nl, een echt familiebedrijf!
 

In 2010 ben ik begonnen met Sanispecials.nl, een website in sanitair en centrale verwarmingsartikelen. Mijn vader en moeder hebben elkaar in 1973 ontmoet bij sanitaire groothandel Plieger in Zaltbommel. Dus sanitair zit mij in het bloed kunnen we wel zeggen. In 1973 was deze groothandel nog niet wat het nu vandaag de dag is. Wel heb ik als kind via mijn vader de groei meegemaakt en dan met name wanneer in de jaren '80 het Doe Het Zelf principe steeds populairder en omvangrijker werd. Je zag eigenlijk per jaar de uitbreiding van magazijnen en producten en dat heeft toch altijd grote indruk op mij gemaakt. Toen ik 15 jaar werd mocht ik vakantiewerk doen en dat deed ik ook hier en kwam ik zodoende te werken op de sanitaire afdeling wat inhield dat je aan de hand van pakbonnen de spullen verzamelde op een pallet en deze gereed maakte voor verzending. Hier heb ik veel geleerd van sanitair maar ook van bijvoorbeeld logistieke processen, zeer leerzaam dus! Na school ben ik wederom in het magazijn belandt om meer ervaring op te doen bij verschillende afdelingen en daarna door te stromen naar een filliaal in plaats van het hoofdkantoor waar ik in de toonzaal werkzaam werd, daarna verkoop binnendienst en niet veel later hoofd verkoop binnendienst. Na dit onder de knie te hebben gekregen ben ik de buitendienst ingegaan wat ook zeer leerzaam was met betrekking tot klantencontact en de handel in het algemeen.

Toch heb ik na een aantal jaren er voor gekozen om ook eens buiten het vertrouwde te kijken wat resulteerde dat ik bij een kleine groothandel in sanitair en middengrote groothandel in sanitair heb gewerkt. Daarna heb ik een overstap gemaakt naar Italiaanse fabrikant in douchewanden daar een ik voorliefde voor Italiaanse producten heb. Inmiddels zijn we dan in 2009 beland en is de crisis binnen onze branche goed merkbaar en verloor ik helaas mijn baan. Iets wat ik nog nooit had meegemaakt!

Zoals zovelen met de gedachte rondlopen om voor jezelf te beginnen heb ik wel de stap genomen in 2010 en ben ik met Sanispecials.nl begonnen. Kernwaarden die ik hoog in het vaandel heb staan zijn duidelijke communicatie, afspraak=afspraak én kennis van zaken. Dit zijn vandaag de dag nog steeds onze kernwaarden en onze klanten waarderen dat ook zo kunnen wij uit de recensies die klanten achterlaten, concluderen. Wat onderscheidt Sanispecials.nl? Uiteraard voeren wij A-merken maar gezien de ervaring die ons bedrijf rijk is, kijken wij ook naar andere mindere bekende merken maar die zich kwalitatief hoger positioneren. Twee goede voorbeelden zijn Catalano en TECE inbouwreservoirs.

In 2015 komt Hans van Dalen ons team versterken. De crisis is net achter ons en Hans is tevens mijn zwager met ontzettend veel technische kennis over sanitair en centrale verwarming waar onze klanten graag en veel gebruik van maken. Hans is in het magazijn van destijds Kopex begonnen waar hij een intensieve opleiding van producten heeft gehad. Het komt niet vaak voor dat een groothandel zo investeert in hun personeel maar het is wel zo dat wij merken dat er op het gebied van technische kennis weinig kennis meer is en wij onderscheiden ons hierdoor duidelijk van andere webshops. Hans doet bij ons de verkoop binnendienst, kijkt je bestelling na en controleert of je wellicht niets vergeten bent of wat dan ook. In 2015 beginnen wij ook Boilermarkt waarin wij kleine en grote boilers verkopen van Stiebel Eltron.In 2017 komt mijn zus Mandy ons team verder versterken en ook zij is thuis in de met name sanitair branche. Ook Mandy heeft bij Plieger veel vakantiewerk gedaan en zij weet daardoor heel veel van kleinere sanitaire artikelen zoals onderdelen van een kraan of een douchewand bijvoorbeeld. Daarnaast doet Mandy ook onze Social Media activiteiten en houd je zodoende bijvoorbeeld via Facebook of Instagram op de hoogte van nieuwe artikelen of acties.

Naast ons drieën is er op de achtergrond dagelijks een team aan het werk. Je moet dan denken aan mensen die bezig zijn met Google of onze website (verder) te ontwikkelen. Omdat het een familiebedrijf is voelt iedereen die met ons werkt thuis en hangt er een gemoedelijke sfeer waarvan ik geloof dat er het best wordt gepresteerd.

Ook hebben wij in 2017 onze showroom in Rosmalen geopend gevuld met exclusieve sanitaire producten zoals Catalano, Globo, Novellini en Luca Sanitair.Wij willen graag klanten helpen een juiste keuze te maken en dit lukt ons door onze kennis, korte lijnen en snelle bereikbaarheid. Het gemoedelijke van een typisch familebedrijf is bij ons goed te merken en klanten ervaren dat als prettig: je bent geen nummer bij ons en wij staan voor je klaar ook als het even tegenzit!

Wil je meer weten van ons bedrijf dan bel of mail gerust even en ik beantwoord al je vragen!

Tot ziens bij Sanispecials.nl!

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen