ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Badkamer ontwerpen en inrichten met Sanispecials

Een badkamer ontwerpen is een spannende fase die voorafgaat aan het daadwerkelijke klussen. Voordat je de sloophamer in de tegelmuur ramt is het immers prettig om te weten waar je aan begint. Ga je eindelijk die inloopdouche plaatsen, of een comfortabel ligbad installeren? Ben je toe aan de dubbele wastafel met een plekje voor hem en een plekje voor haar? Een badkamer ontwerpen geeft je inzicht in waar alles kan staan. Welke opstelling benut de ruimte optimaal en wat zijn je mogelijkheden? Bij Sanispecials vind je een overvloed aan producten, die je zo breed of specifiek kan aanvliegen als je wilt.

Badkamer ontwerpen voorbeelden

Het voordeel van een badkamer ontwerpen en inrichten met Sanispecials is dat wij samenwerken met een grote selectie producenten. Zo kan je heel makkelijk in één stijl een badkamer samenstellen met één serie. Denk bijvoorbeeld aan een grote naam als Sphinx, die diverse series presenteert waarin je altijd iets vindt naar je smaak. Het is makkelijk dat je via Sanispecials al een richting kan kiezen. Modern en praktisch is interessant, maar ook luxere en meer creatieve opties zijn ruim voorradig. Succesvol een badkamer ontwerpen begint met een diepgaand inzicht in hoe de ruimte waarmee je wilt werken er uitziet. Heb je veel lichtinval bijvoorbeeld, of beschik je over een kleine badkamer met een klein raampje. Dat hoeven allemaal geen struikelblokken te zijn. Het is een startpunt op de weg naar een mooi resultaat.

Badkamer ontwerpen online

Een badkamer ontwerpen online kan met diverse ontwerpprogramma’s, zelfs met apps en 3D effecten. Sanispecials is vervolgens het adres waar je het grootste aanbod producten vindt tegen de meest scherpe prijs. Sterker nog: heb je interesse in een product en zie je die elders tegen een nog gunstigere prijs? Neem dan zeker even contact op met ons. Daar gaan we flexibel mee om. Het Sanispecials team staat je graag te woord, via mail, telefoon en zelfs WhatsApp. Ga je liever lekker simpel met een potlood en liniaal aan de slag, vraag ons gerust om advies. Met volop sanitair en toebehoren ervaring hebben we doorgaans antwoord op elke vraag die maar bij je opkomt. Is de schets klaar? Plaats vandaag nog je bestelling en morgen heb je de spullen in huis. Verzending kost vanaf € 50,- niets.
 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen