Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Inspiratie Zwart Design

Zwart sanitair is erg populair. Dat snappen we als geen ander! Maar wat is er eigenlijk allemaal? En waar begin je met zoeken?
 
Laat me je helpen met wat suggesties ter inspiratie:
 
Luca Sanitair heeft een geweldig vrijstaand ovaal bad in het zwart. 180x80 cm, matte kleur. Klik hier als je vast wilt wegdromen...
 
Bongio is een Italiaans fabrikant en maakt gave kranen. Ze hebben kranen in alle kleuren van de regenboog, maar kijk eerst eens naar deze zwarte wastafelkraan voor aan de muur!
 
Ceramica Catalano heeft de Colori collectie waar ook zwarte wandclosets en bidets bij zitten. Het wandcloset heeft géén spoelrand en is daarmee hygiënisch en makkelijk schoon te maken! En een eyecatcher in je toilet of badkamer!
 
Novellini heeft onlangs zijn Black & White collectie gelanceerd. Beiden hebben prachtige items maar deze zwarte, industriële douchecabine doet je in New York wanen. Deze cabine staat nog niet op de website maar we kunnen het wel voor je bestellen! Stuur dan even een mailtje naar info@sanispecials.nl voor meer informatie!
 
Als we het toch over Novellini en douches hebben, kijk dan naar deze zwarte douchebak! Dat maakt het af, toch?
 
Easy Drain maakt mooie, handige en dus ook zwarte douchegoten! Deze douchegoot sluit mooi af en is ook veilig voor kinderhandjes!
 
Tenslotte hebben we een badkamermeubel van ons eigen private label Frank&Co. Met de uitnodigende naam 'Las Vegas' maak je met dit meubel je badkamer compleet! Deze is in meerdere maten verkrijgbaar!
 
En? Wat denk je? Kom je er uit zo? 😀😊
 
Mocht je vragen hebben, dan zitten we voor je klaar!!
Sanispecials Natuurlijk!


Meld je aan