ClickCease
 • 24/5 bereikbaar
 • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Maak gebruik van onze kennis

Geberit hangtoilet kopen

Geberit is een Zwitsers merk dat bekend staat om de hoogwaardige toiletten die zij vervaardigen. Als je op zoek bent naar een hangend toilet dat duurzaam is en uitstekende functionaliteiten bevat, is een Geberit toiletpot aan te raden.

Als je een nieuwe wc gaat uitzoeken, wil je natuurlijk voorkomen dat je teveel betaalt voor jouw keuze. Of dat je een product van mindere kwaliteit ontvangt. Bij Sanispecials kun je er met het assortiment van Geberit op aan dat dat je kwaliteitsproducten ontvangt. Zo geniet je van een mooie badkamer of toilet die jarenlang mee gaat.

Geberit toiletpot: kwaliteit en design in één

In je badkamer en toiletruimte is het hangtoilet vaak de blikvanger van de ruimte. Je wilt dan natuurlijk ook dat de wc bijdraagt aan de uitstraling die je wenst te creëren. Een Geberit toiletpot voldoet aan jouw voorwaarden en past bij verschillende stijlen.

Het assortiment hangende toiletpotten van Geberit bestaat uit diverse designs en modellen waardoor je altijd een passend model voor bij jouw inrichting kunt vinden. Of het nu voor de badkamer of je toiletruimte is. Er is één ding wat alle modellen met elkaar overeenkomen: ze combineren kwaliteit en design! Met deze functionele maar eveneens stijlvolle toiletten zorg je ervoor dat je de badkamer of het toilet elegant aankleed, passend bij de rest van jouw interieur.

Stijlvol design gecombineerd met comfort

Voor de fabricatie van een Geberit toiletpot wordt gekozen voor hoogwaardig keramiek. Dit materiaal is van goede kwaliteit waardoor het uitermate bestand is tegen bijvoorbeeld krassen. Verder zijn de potten vaak uitgevoerd met allerlei slimme functies. Zo kun je kiezen met een waterbesparend spoelsysteem, zodat je op je waterverbruikt kunt besparen. Met een Geberit hangtoilet kies je voor een duurzame leefomgeving!

Ook zijn er modellen met een softclose zitting en quick release systeem. Hiermee sluit je toiletbril geruisloos zodat je geen harde knal hoort. Ook zorgt het systeem ervoor dat de bril langzaam naar beneden gaat om te sluiten. Het quick release systeem betekent dat je de toiletbril makkelijk kunt verwijderen. Dit is handig tijdens bijvoorbeeld het schoonmaken van je toiletpot.

Geberit hangtoiletten: hier moet je aan denken

Mogelijk ben je al bekend met hangtoiletten maar het kan ook zomaar zijn dat je tot nu toe een staand toilet hebt gebruikt. Waar moet je nu opletten bij het uitzoeken van een hangtoilet? We delen graag enkele aandachtspunten.

> Vlakspoel versus diepspoel

Bij de modellen kom je zowel diepspoel hangtoiletten als vlakspoel toiletten tegen. Bij een vlakspoel model heb je een zogenaamd plateau in de toiletpot waar de ontlasting op valt. Bij een diepspoel model daarentegen valt de ontlasting direct in het water. Dit kan voor spetters zorgen, maar het zorgt er ook voor dat vervelende luchtjes niet zo makkelijk ontsnappen.

> Toiletpot met of zonder spoelrand

Een standaard wandcloset is vaak uitgerust met een spoelrand. Geberit biedt echter modellen zonder spoelrand. Dit is vaak hygiënischer omdat er dan geen vuil onder de rand kan gaan ophopen. Het zorgt voor meer schoonmaakgemak!

> Hanghoogte

Bij een hangtoilet kun je vaak zelf, binnen een bepaalde marge, de hanghoogte bepalen. Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld lang bent en de toiletpot wat hoger wilt bevestigen. Of mogelijk heb je kinderen waardoor je juist een iets lager hangere toiletpot wenst.

> AO versus PK aansluiting

Een hangtoilet kan via een AO (vloer) of een PK (wand) aansluiting gemonteerd wordt. Het is belangirjk om na te gaan wat voor type aansluiting je huidige toilet heeft, zodat je een passend model uitzoekt.

> Inbouwreservoir

Voor een hangtoilet heb je een inbouwreservoir nodig voor een verdekte bevestiging. Dit is een element dat je in de muur verwerkt en waarin bijvoorbeeld de bedieningsplaat (de knop) voor het doorspoelen van het wandcloset verwerkt zit. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Let er bij het uitzoeken op dat je een model kiest dat past in jouw muur en geschikt is voor het model Geberit hangtoilet dat je hebt uitgezocht.

Geberit hangtoiletten voor iedere stijl

Als je op zoek gaat naar een Geberit hangtoilet kom je al snel diverse modellen tegen. In het assortiment bij Sanispecials.nl vind je een uitgebreide keuze. Zo bieden we losse hangtoiletten evenals complete combipacks (voor een zogenoemd toilet compleet). Let er dus even op wat je uitkiest om te kijken of je bijvoorbeeld nog los een wc bril erbij moet bestellen. Of dat je nog een inbouwreservoir erbij nodig hebt. In de productomschrijvingen bij de producten kun je dit natuurlijk allemaal terug lezen.

Populaire modellen

Eigenlijk is geen één Geberit hangtoilet hetzelfde. We zetten daarom graag een aantal populaire series op een rij voor je. Natuurlijk vind je binnen elke serie diverse modellen. Neem rustig een kijkje in ons online assortiment, daar vind je de toiletpotten uit de verschillende series natuurlijk terug.

 • Geberit Acanto

 • Geberit 280

 • Geberit ONE

 • Geberit 300

 • Geberit iCon

 • Geberit Smyle

 • Geberit Renova

 • Geberit Bastia

Sanispecials: alles voor jouw toilet en badkamer

Bij Sanispecials vind je niet alleen Geberit hangtoiletten, ook voor andere producten voor de badkamer en het toilet ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn specialist voor alles voor het sanitair en bieden een ruime keuze in bijvoorbeeld hangende wcpotten, wc brillen, accessoires voor het toilet en wastafels. Neem vooral een kijkje in onze webshop. Heb je vragen of wil je je graag laten adviseren door ons personeel? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag om een passend product te kiezen en onderdelen die op elkaar aansluiten!

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen