ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Badkamer Ideeen

Badkamer ideeën zijn er in zo’n overvloed, dat het voor sommige mensen een afschrikbeeld is om een verbouwing te starten. Maar eerlijk is eerlijk, de badkamer zit er alweer een jaar of 10 in en het kan allemaal best wat spannender. Mooier. Innovatiever zelfs. Sanispecials helpt je graag op weg om de badkamerbeleving in je huis een upgrade te geven.

Badkamer ideeën: wees voorbereid!

Ook de medewerkers van Sanispecials weten waarover we praten als het over de verbouwing van de badkamer gaat. Douchen bij je ouders, of met een washandje bij de keukenkraan jezelf schoon houden. Je haren kammen bij de spiegel in de huiskamer en er dan achter komen dat de wax ergens ander staat. Nee, de ongemakken van zo’n verbouwing calculeer je meestal niet in als je badkamer ideeën op papier stelt. Eerder ben je begaan met de kosten van het project. Andere cruciale vragen beantwoord je ook in deze fase.

Hoe compleet maak jij jouw badkamer?

Afhankelijk van de beschikbare ruimte ga je nadenken over de basisvoorwaarden. Neem je alleen een douche of probeer je ook een badkuip naar binnen te proppen? Als je ruimte genoeg hebt raden wij je uiteraard aan om beide te nemen. Een douche is praktisch en heerlijk, maar er gaat toch echt niets boven een uurtje relaxen in de badkuip met een goed boek of fijn muziekje op de achtergrond. Ook andere zaken, zoals een wastafel en bijbehorend meubel zijn aanraders voor een gebruiksvriendelijke inrichting van je nieuwe badkamer.

Wat moet je kiezen?

Sanispecials kan je een hele reeks goede badkamer ideeën voorleggen, maar het is juist onze bedoeling jou het initiatief te geven. Ons assortiment is zo ruim dat je altijd iets naar je smaak kan vinden. Diverse merken hebben complete series zodat je uniformiteit introduceert in de badkamer. Het is inderdaad mooi en rustig voor het oog als de badkraan enige gelijkenis vertoont met die van de wastafel. Dat het keramiek van diezelfde wastafel niet slaat als een tang op een varken bij de toiletpot. Klassiek, modern, praktisch, uitzonderlijke luxe of extreem gebruiksgemak, het kan allemaal. Sanispecials garandeert je een scherpe prijs, zodat het budgetteren van de nieuwe badkamer volop ruimte laat voor je wildste plannen.

Badkamer ideeën: snel beginnen

Wij kennen dat omslagpunt, als het idee omslaat in uitvoering. Dan wil je gewoon het liefst per direct uit de startblokken vliegen en aan de slag gaan. Daarom is het maar goed dat Sanispecials doorgaans de volgende dag levert als jij vandaag nog bestelt. Verzending is vanaf € 50,- gratis dus daar heb je geen omkijken naar. Wij leveren aan particulieren maar ook als je een ZZP’er jouw badkamer laat maken is dat geen probleem. Iedereen bestelt naar grote tevredenheid bij Sanispecials. Heb je tijdens het proces toch even een luisterend oor nodig, pak dan gewoon de telefoon en stuur ons een bericht of bel. We horen graag hoe het met je gaat.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen