ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Stortdouche: een overvloed aan heerlijk water

Sta jij ook wel eens onder de douche onder zo’n zacht straaltje dat nauwelijks sterk genoeg is om de shampoo snel uit je haren te spoelen? Een stortdouche is daarvoor de perfecte oplossing. Het is niet alleen een heerlijk gevoel om in overvloed water over je heen te laten regenen, het is ook nog eens effectief. Ga maar na, heb je in de ochtend haast omdat je je hebt verslapen, dan ben je met een stortdouche sneller klaar dan een normale handdouche. De voordelen zijn legio. Sanispecials heeft een uitgebreid assortiment waarin een stortdoucheset goed vertegenwoordigd is. Een aantal zaken vereist overigens wel aandacht.


 

Stortdouche: wel even opletten

De stortdouchekop is natuurlijk groot en vrijgevig, maar dat water moet wel ergens vandaan komen. Daarom is het handig om te checken of jouw systemen zijn toegerust om optimaal te genieten van een stortdouche. Als jouw warmwater installatie niet kan leveren sta je toch beteuterd in de kou. Meer ingrijpend is het als je leidingen niet voldoende capaciteit bezitten om te presteren. Het kan zijn dat je dan een leiding met bredere diameter moet plaatsen. Klinkt ingewikkeld? Neem gerust contact op met Sanispecials via bijvoorbeeld WhatsApp op 06-57575726 of een belletje naar 073-6121855. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten. 

Een stortdouche kiezen, waar moet je verder op letten?

Er zijn bij het kiezen van een stortdouche meerdere zaken waar je op moet letten. Denk aan, zoals hierboven al besproken, de af en toevoer. Andere zaken waar je wel bewust voor moet kijken zijn onder meer de afmetingen va de douche, de douche kop en de glijstang. Verder dien je te kijken naar de materiaal die je graag wilt hebben, natuurlijk de prijs en of de douche themorstatisch is of niet.

Wellicht ben je niet alleen op zoek naar een stortdouche, maar ook naar een douchecabine of een douchebak.

Stortdouche kopen bij Sanispecials

Stel dat je inderdaad een extra boiler of nieuwe cv-ketel nodig hebt, dan is de webwinkel van Sanispecials ook op dat gebied goed toegerust. Wij zijn gespecialiseerd in complete pakketten maar gaan ook de diepte in met artikelen op detailniveau. Daarom bestellen uiteenlopende klanten bij ons, van consumenten en ZZP'ers tot installateurs en grootverbruikers. We hebben 300.000 producten in ons assortiment waarvan er meestal rond de 100.000 producten op voorraad. Onze klanten reageren naar tevredenheid en belonen ons met gemiddeld een 9.0, gebaseerd op bijna 4000 recensies. Met goede voorwaarden zoals gratis bezorging vanaf € 50,- en het kiezen van een eigen bezorgmoment onderscheiden wij ons. Met de allerscherpste prijs staan we voor je klaar.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen