ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Badkamerkranen: design en functionaliteit 

De badkamer krijgt kleur door een aantal belangrijke elementen. De tegels op de muur, de wijze van vloer bedekken, de keuze voor badkuip en douchecabine en last but not least: de badkamerkranen. De kraan voor de badkuip, douche en wastafel zijn beeldbepalende waarden. Neem daar gerust even de tijd voor om goed over na te denken. Je moet oog hebben voor design maar ook de functionaliteit is belangrijk. Uiteraard is het belangrijk goed het verschil te kennen tussen de verschillende toepassingen. Badkamerkranen hebben allemaal hun eigen kenmerken, van de wastafelkraan verlang je iets anders dan de thermostaat in de inloopdouche.

Badkamerkranen geschikt voor elk gebruik

In alle vormen en maten zijn er badkamerkranen, met uitgebreide functies of juist ongecompliceerde efficiëntie. Op de wastafel is het misschien prima om te kiezen voor een degelijke mengkraan. Waar je ’s ochtends een frisse plons water in je gezicht gooit of de perfecte temperatuur mengt voor het (nat) scheren. In de douchecabine zijn de wensen veeleisender. Ook hier ga je voor een temperatuur waarnaar je geen omkijken hebt. Het is fijn als dit ook voor langere tijd gereguleerd wordt. In de douche hangt één van de badkamerkranen die je immers langdurig open hebt staan. De meeste exemplaar zijn extra veilig, zodat ook je kinderen zorgeloos schoon worden. De opties voor de badkuip ondertussen schommelen tussen effectiviteit maar ook luxe. De badkamer geldt tegenwoordig als een plaats voor wellness. Dan is de keuze voor bijvoorbeeld een waterval kraan snel gemaakt.

Badkamerkranen merken in overvloed

Sanispecials voert een groot assortiment aan badkamerkranen merken. Zo is er voor iedere smaak, elke portemonnee en specifieke voorkeur een optie te vinden. Vind je het fijn om een beetje bijgestuurd te worden, neem dan contact op. Sanispecials doet zijn naam eer aan en presenteert zich als specialist. Ook als het om advies gaat. Verder leveren we razendsnel, de volgende dag of op een moment dat jou het beste uitkomt. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.

Alle kranen voor jouw woning

Binnen onze winkel vind je alle kranen voor jouw woning. Onder meer wastafelmengkranen, douchemengkranen en badmengkranen. Ook voor keukenmengkranen ben je bij Sanispecials aan het juiste adres. Met ruim 300.000 producten ben je bij ons altijd aan het juiste adres.

Gespecialiseerd om jou te helpen

Wij doen alles om jou te helpen. Wij zorgen ervoor dat wij al jouw vragen betreft onze prodcuten kunnen beantwoorden. Zo zijn wij gespecialiseerd in de Grohe keukenkraan. Deze vragen kan je ons 24/7 stellen via verschillende manieren. Nog altijd niet overtuigd? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen