+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Inloopdouche

Een inloopdouche maken is een optie voor badkamer liefhebbers die net even een andere inrichting verlangen. Het lijkt een simpel concept. Een wand van glas of een muurtje optrekken en klaar is het werk. Natuurlijk vergt het juist iets meer verbeelding om een inloopdouche te plaatsen. Een slimme afvoergoot bijvoorbeeld is onontbeerlijk. Een brede douchekop of regendouche mag eigenlijk niet ontbreken. Een inloopdouche op houten vloer is bovendien extra sierlijk. Zo hebben we ongemerkt al heel wat zaken opgenoemd die deze opzet interessant maken. Met behulp van Sanispecials beschik je snel over alle benodigde attributen.

Inloopdouche maken: doe het zelf

In de webshop van Sanispecials zijn de diverse producten te vinden die het installeren van een inloopdouche een gemakkelijke opgave maken. Je kan het doen op vloerniveau in een bestaande badkamer en inloopdouche afmetingen zijn flexibel. Zo is een kleine badkamer meestal ook wel te voorzien van een dergelijke constructie. Laat je niet tegenhouden door uitdagingen maar ga ze te lijf. Het mooie is dat Sanispecials zijn naam eer aan doet. Bel naar één van onze medewerkers als je zelf even geen idee hebt hoe je verder moet. Wij voorzien je van hetzelfde advies als in een winkel, maar dan met het gemak dat je slechts de telefoon hoeft te pakken. We zijn bereikbaar via chat, WhatsApp via 06-57575726 of gewoon door een belletje naar 073-6121855.

Inloopdouche muur of glas

Een glazen wand of een muur zijn goede overwegingen waarover je beter een knoop doorhakt voor je begint. Ons advies is om voor een inloopdouche van glas te kiezen. Het creëert optisch een ruimtelijk aanzien omdat je de daadwerkelijke doucheruimte direct kan zien. De badkamer lijkt groter. Wel zo prettig als je spaarzaam met de ruimte moet omgaan. Maar ook als je juist een grote badkamer hebt is de glazen wand een goede keuze. Een douchewand kan echter ook weer prettig de doucheruimte wegwerken uit het zicht. Het is een kwestie van smaak. De kracht van het concept zit in de eenvoud, die tegelijkertijd met diverse toevoegingen als afvoer, douche en kranen fantastisch vernuftig is.