ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Badmengkraan (opbouw)

Badkraan

Ben je op zoek naar een andere of nieuwe badkraan voor bij je bad? Sanispecials.nl heeft een assortiment van bijna 500 badkranen. Sanispecials.nl heeft 2 knops badkranen, badmengkranen en thermostatische badkranen. In dit assortiment zitten alle bekende en gerenommeerde zaken zoals Grohe, HansGrohe, Hansa maar ook onze eigen Frank&Co kranen. Heb je vragen over een badkraan? Dan neem gerust contact met ons op zodat wij je kunnen helpen bij het maken van een keuze.

Badkraan in elke vorm of maat 

De badkamer heeft de laatste decennia meer en meer het karakter van een spa in je huis gekregen. De tijd dat je even snel in de douche sprong om puur en alleen schoon te worden, ligt achter ons. Vandaag de dag is de badkamer een plek om te ontspannen en de details zorgen voor optimaal gemak. Een goede badkraan bijvoorbeeld zorgt ervoor dat je qua design en functionaliteit alles bij de hand hebt om te genieten. Leg je boek maar klaar, zet een muziekje aan en draai open die kraan. Jouw moment is aangebroken.

Badkraan met handdouche

Een badkraan waterval is een mooie manier om dat wellness gevoel vast te houden. De opties die het beste passen bij wat je wenst zijn legio. Sanispecials heeft een breed assortiment. Zoek je een badkraan met handdouche zodat je na het ontspannen nog even je haar kan uitspoelen? Of wens je een goede badkraan thermostaat die van begin tot eind jouw badkuip op de juiste temperatuur vult? Struin op je gemak eens door het aanbod. We hebben diverse producten van uiteenlopende merken. Van een Grohe badkraan tot een Ideal Standard mengkraan, er is voldoende te kiezen.

Badkraan vervangen met goed advies

Een badkraan vervangen is misschien iets dat je hoofdpijn bezorgt bij de gedachte. Dat is niet nodig. Bovendien staat Sanispecials 7 dagen per week voor je klaar met advies mocht je dat nodig hebben. Het monteren is makkelijk en het is goed om te weten dat advies bij de hand is. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp (06-57575726), telefoon via 073-6121855 of online chat. Zodra je een keuze maakt en je bestelling plaatst, heb je het product meestal de volgende dag al in huis. Ook is het mogelijk zelf een bezorgmoment te kiezen, omdat wij weten dat je niet altijd thuis bent. Het is deze toegevoegde service en de garantie op een scherpe prijs dat ons goede feedback van klanten bezorgt. We zijn je graag van dienst! 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen