Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Sanivlogs

Sanispecials.nl is de eerste Sanivlogger van Nederland en eigenlijk de gehele wereld! Wij vinden het leuk je mee te nemen binnen ons bedrijf over wat er zich zoal afspeelt, je in contact brengen met Sanispecial artikelen, uitleg over allerlei dingen en wat wij voor klanten doen.

Sanivlog #3 naar een hondentrimsalon

Het is alweer donderdag en het weekend staat bijna voor de deur. In deze vlog laten we oa je de resultaten van Cruxelles producten zien en hoe we bij een hondentrimsalon verzeild raakten. Ook laten we je kennis maken met Multisafepay, een betaalprovider die betalingen verricht voor webshops.

Sanivlog #2 douchewanden, goud & beton

Het weekend is weer achter de rug en gister was weer een leuke drukke dag. Allereerst kwam Tjerk van Novellini langs om uitleg te geven over het concept Novellini Revolution. Dit betekent dat wanneer je het bad uit je badkamer wilt en dit wilt vervangen door een douche dan heeft Novellini het concept Revolution om dit simpel op te lossen. Echter, er zijn heel veel mogelijkheden dus het is wel verstandig even met ons contact op te nemen om de goede cabine samen te stellen. Bij de bestellingen van dit weekend zat weer een leuke bestelling van Cruxelles artikelen. Cruxelles voorziet haar producten van een coating zodat het beton niet wordt "opgegete". Dit verklaart waarom Cruxelles wat duurder is dan andere aanbieders van betonnen wastafels of opzetkommen. Ook kregen wij het verzoek om sanitair te leveren voor een theehuis van een BN'er. Deze BN'er heeft dus smaak want de keuze valt op Catalano Gold&Silver, Paffoni Light Exclusive Edition gouden kranen en TECE inbouwreservoirs met een gouden bedieningspaneel. Fijne dag vandaag!!!!

Sanivlog #1 persoonlijk

Onze klant heeft een huis gekocht op de Groote Wielen in Rosmalen. Wij brengen alvast wat artikelen die deze klant heeft besteld en dit zijn artikelen van TECE (inbouwreservoirs). De installateur lag voor op schema en vroeg of wij deze alvast konden brengen. Natuurlijk kan dat? Onderweg doen we een kleine sightseeing tour ;-)