ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Sanivlogs

Sanispecials.nl is de eerste Sanivlogger van Nederland en eigenlijk de gehele wereld! Wij vinden het leuk je mee te nemen binnen ons bedrijf over wat er zich zoal afspeelt, je in contact brengen met Sanispecials artikelen, uitleg over allerlei dingen en wat wij voor klanten doen.

Sanivolg #10 Thuis bij.... Looox en Easydrain

Arjen Tijs van Looox en Easydrain komt het een en ander vertellen over 2 producten. Eén van Looox en één van Easydrain.


Sanivlog #9 Keukenspeciaal.nl

Onze nieuwe site Keukenspeciaal.nl is live. In deze vlog meer informatie over Keukenspecciaal en onze andere webshops.


Sanivlog #8 Luca Sanitair en reviews

Gisteren waren Hans en Frank bij Luca Sanitair op bezoek. Luca Sanitair had open huis en presenteerden daar hun nieuwe producten. Er zitten echt weer leuke Sanispecials bij!!!! Ook geeft Frank uitleg over reviews,Sanivlog #7 Picture it... Rosmalen 2019 | Sanispecials

Vandaag vertelt Frank je het een en ander over Novellini douchewanden. Waar zou je op kunnen letten wanneer je een inloopdouche of douchecabine aan zou schaffen. Ook hebben we het in het kort over retouren. In de hedendaagse strijd om de klant bieden veel webshops gratis retourneren aan. Onze shops doen dit echter niet. In plaats daarvan helpen we je graag om de juiste keuze te maken bij het bestellen van de artikelen. In één keer goed dus!Sanivlog #6 Uncle Ben met z'n frissebips

29-01-2019
 

In deze blog een felicitatie voor Ben Smulders van Solar Nederland en reclame voor Roy Hakker van Frissebips. Frissebips is bekend van radio en tv en al jaren klant bij Sanispecials.nl. Doe een dagje Amsterdam en breng oa een bezoek aan Frissebips als je ook in de markt bent voor een douchewc!

Sanvlog #5 wij helpen je gewoon graag

24-01-2019


Wat past bij jou? Past het in jouw situatie thuis? Heb je een uitdaging qua badkamer? Wij zijn dol op uitdagingen en deze op te lossen. Sanitair koop je bij de specialist!


Sanivlog #4 je moet zakken om te kunnen kakken

21-01-2019

De nieuwe werkweek is weer begonnen en het is lekker koud buiten. Zouden we deze week kunnen schaatsen? Op deze vroege ochtend begonnen we met een bezoek van Bert Rutte van Wisa met wat nieuwe dingetjes. Buiten dat had Bert Rutte van Wisa ook een goed advies, plaats je toilet niet te laag zodat je goed zit voor de grote boodschap!Sanivlog #3 naar een hondentrimsalon

17-01-2019

Het is alweer donderdag en het weekend staat bijna voor de deur. In deze vlog laten we oa je de resultaten van Cruxelles producten zien en hoe we bij een hondentrimsalon verzeild raakten. Ook laten we je kennis maken met Multisafepay, een betaalprovider die betalingen verricht voor webshops.

Sanivlog #2 douchewanden, goud & beton

15-01-2019

Het weekend is weer achter de rug en gister was weer een leuke drukke dag. Allereerst kwam Tjerk van Novellini langs om uitleg te geven over het concept Novellini Revolution. Dit betekent dat wanneer je het bad uit je badkamer wilt en dit wilt vervangen door een douche dan heeft Novellini het concept Revolution om dit simpel op te lossen. Echter, er zijn heel veel mogelijkheden dus het is wel verstandig even met ons contact op te nemen om de goede cabine samen te stellen. Bij de bestellingen van dit weekend zat weer een leuke bestelling van Cruxelles artikelen. Cruxelles voorziet haar producten van een coating zodat het beton niet wordt "opgegete". Dit verklaart waarom Cruxelles wat duurder is dan andere aanbieders van betonnen wastafels of opzetkommen. Ook kregen wij het verzoek om sanitair te leveren voor een theehuis van een BN'er. Deze BN'er heeft dus smaak want de keuze valt op Catalano Gold&Silver, Paffoni Light Exclusive Edition gouden kranen en TECE inbouwreservoirs met een gouden bedieningspaneel. Fijne dag vandaag!!!!

Sanivlog #1 persoonlijk

09-01-2019

Onze klant heeft een huis gekocht op de Groote Wielen in Rosmalen. Wij brengen alvast wat artikelen die deze klant heeft besteld en dit zijn artikelen van TECE (inbouwreservoirs). De installateur lag voor op schema en vroeg of wij deze alvast konden brengen. Natuurlijk kan dat? Onderweg doen we een kleine sightseeing tour ;-)

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen