ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Combiset bad/toilet accessoires

Wanneer je een mooi toilet hebt aangelegd in je woning is het natuurlijk prettig als je ook leuke toilet accessoires hebt die het geheel afmaken. Bij ons vind je allerhanden spullen die je kan plaatsen om je toilet functioneel te maken. Voor onze klanten hebben wij een breed assortiment klaargezet in verschillende prijsklassen van verschillende kwaliteiten. Hier ben je op de juiste plek als je op zoek bent naar een combiset voor toilet accessoires, waarmee je in één keer alles bij elkaar passend kunt kopen. 

Toilet accessoires sets kopen

Wij zijn een webshop gevestigd in Rosmalen en gespecialiseerd in het aanbieden van productinformatie, installatie gerelateerde producten voor onze klanten maar ook voor de (klein-) zakelijke markt. Bij ons kun je terecht voor bijvoorbeeld TECE inbouwreservoirs en toiletten. Eenmaal bij ons in de winkel maak je ook een keuze uit de verschillende accessoires die onmisbaar zijn in je toilet. We hebben er enkelen voor jou op een rijtje gezet zoals de toiletrolhouder, toiletborstel of een reserverolhouder. Deze spullen maken je WC mooi en compleet. Speciaal in deze categorie hebben we toilet accessoires sets voor je samengesteld. Hierbij koop je in één keer bijvoorbeeld een toiletrolhouder en een toiletborstel. Alles in dezelfde stijl en bij elkaar passend. 

Voor elke smaak en stijl hebben we de juiste accessoires die je aan de muur kan bevestigen of die je los kan plaatsen in de toiletruimte. Daar gaan we hieronder verder op in.

Toiletrolhouders

Wij hebben verschillende soorten toiletrolhouders. Zo heb je een keuze uit toiletrolhouders die los staan. Deze zijn verplaatsbaar en het best geschikt zijn voor de iets grotere ruimtes. Maar je kan ook een keuze maken uit toiletrolhouders die je netjes aan de muur kan bevestigen. En je hebt ze met of zonder klepje. Ben je slecht ter been, je hebt wat meer steun nodig in het toilet? Neem dan ook gelijk een kijkje bij onze toiletbeugels die ook een toiletrolhouder eraan hebben. Op deze manier ben je dan niet afhankelijk van andere mensen om je te helpen.

Reserverolhouders

Hoe lastig is het niet als je op toilet zit om na gedane behoefte erachter te komen dat er nog maar twee velletjes over zijn aan de toiletrol. Kijk je om je heen en zie je geen extra rol. Ja! Dan zit je letterlijk te kijken. Om deze situatie te voorkomen kan je bij ons verschillende soorten modellen reservetoiletrolhouders kopen. Je plaatst het in het toilet met een aantal toiletrollen eraan zodat je altijd verzekerd bent van extra rollen tijdens toiletbezoek. Je kan de reservetoiletrolhouder ook kopen in dezelfde stijl als de toiletrolhouder. Het ziet er mooi uit en ze passen bij elkaar. Bij ons vind je verschillende modellen. Je kan het aan de wand vastmaken. Bij deze kan je meestal 1 of 2 rollen opbergen, maar je hebt ook de losstaande. Deze heeft meestal plek voor 3 tot 4 rollen.

Toiletborstels

Een accessoire welke nooit mag ontbreken, is de toiletborstel. De WC moet natuurlijk schoon gemaakt  worden. Niet altijd leuk, maar het moet gedaan worden en daarvoor heb je een goede toiletborstel nodig. Bij ons vind je verschillende modellen toiletborstelhouders. Mooie opvallende modellen maar ook heel eenvoudige. Bepaalde kan je aan de muur bevestigen en anderen kan je gewoon op de vloer plaatsen. Is je toiletborstel aan vervanging toe, dan koop je bij ons gewoon een los exemplaar.

Complete sets voor je toilet accessoires

Bij ons kan je de accessoires in een complete set kopen. Ze zijn dan allemaal van dezelfde soort. Het ziet er ook heel mooi uit. Je vindt ze in verschillende kwaliteitsniveaus en prijsklasse. Voor elke smaak en stijl hebben we wel een gepaste set.

Toilet accessoires kopen? Dat doe je bij Sanispecials!

Weet je inmiddels welke accessoires je allemaal nodig hebt? En wil je deze gelijk als complete set kopen? Dan kan je nu jouw toilet accessoires kopen, en dat doe je natuurlijk op onze website! Wij bieden optimale service, zo zijn alle orders die voor 17.30 uur geplaatst worden, morgen in huis en onze klantenservice is 24/5 geopend. Daarnaast worden bestellingen vanaf €100 gratis verzonden! We bieden daarbovenop extra goede garantie en betaal mogelijkheden. Daarover lees je hieronder meer.
 

Garantie

Als je eenmaal de mooie accessoires heb aangeschaft voor je toilet is het ook prettig als je er goede garantie op krijgt. Op alle producten die je bij ons koopt heb je een wettelijke garantietermijn. Dat wil zeggen dat de producten in goede staat moeten verkeren en goed moeten functioneren tijdens gebruik. Blijkt er bij ontvangst iets mis te zijn met een item dan wordt die dan kosteloos vervangen of wordt er naar een andere oplossing gezocht. Bewaar daarom bij aanschaf van onze producten de factuur heel erg goed want dat dient ook als garantiebewijs. Wel geldt dat de producten op de juiste manier moeten worden bevestigd en worden gebruikt waarvoor ze dienen. Je begrijpt zelf dat bij fout bevestigde of verkeerd gebruik van de producten, de garantie komt te vervallen. Bij ons krijg je een wettelijke garantietermijn van 2 jaar. Gaat er iets stuk buiten jouw schuld om binnen die twee jaar dan mag je dan contact met ons maken en kijken we naar een gepaste oplossing.
 

Betaalmogelijkheden

Bij ons heb je verschillende betalingsmogelijkheden:
  • IDeal: Betalingen via iDeal zijn kosteloos en veilig.
  • Paypal: Betalen via Paypal maakt het voor jou makkelijk en veilig en je bent verzekerd. Wel brengt Toiletmarkt.nl kosten in rekening voor het gebruik van Paypal. Dit is 2,5% van het totaalbedrag. Dit zijn kosten welke Paypal ook aan ons berekent.
  • Bancontact/Mr Cash: Betalingen via Bancontact/Mr Cash zijn kosteloos en veilig.
  • Je kan ook betalen met Maestro, MasterCard en Visa: de betalingen verlopen veilig en je bent verzekerd. Ook hier heb je wat extra kosten zoals die gelden bij PayPal
  • Vooruitbetaling: Vooruitbetaling kan kosteloos. Het nadeel hiervan is dat het wat langer duurt voordat het op onze rekening staat. Met voorgaande betaalmethodes staat het direct op onze rekening en kunnen wij aan u verzenden.

Klantbeoordelingen

Wist je dat Sanispecials maar liefst een 9/10 krijgt op basis van ruim 7750 beoordelingen door haar klanten? 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen