ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Itho Daalderop Plintboiler

Vervanging voor je close in boiler: de Itho Daalderop Plintboiler

Altijd proberen te denken vanuit de klant. Wanneer je al zo'n 20 jaar in het sanitair zit dan is dat geen vanzelfsprekendheid meer.
Dus hebben we hier een mooie uitdaging!

Laten we starten vanuit het idee dat je al een aantal jaren een close in boiler in je keukenkastje hebt zitten en deze is kapot of aan vervanging toe. Maar eigenlijk is vrouw- of manlief het wel zat om het keukenkastje op te offeren voor zo'n groot apparaat.

Dus je begeeft je op het internet, meestal Google, en gaat op zoek naar een andere boiler. Natuurlijk zie je veel boilers maar meestal zijn dit rechthoekige boilers, de boiler die je al in je keukenkastje had zitten. Maar er is ook een compacte boiler, de zogenaamde plintboiler van Itho Daalderop. Deze is sinds 2010 op de markt, gaat onder de plint en heeft een inhoud van 5 liter en levert 12,5 liter op 40 graden. De boiler is een uitkomst wanneer je de vaat voor wilt wassen, handen wilt wassen en meer van die kleine zaken. De boiler zelf is 14cm hoog en past dus vrijwel achter elke keukenplint en is ook verticaal te plaatsen.
                                                                                                                                         
                                                                                        

Ook is gedacht aan het duurzame aspect. De Itho Daalderop compacte boiler heeft energielabel B wat inhoudt dat je dit snel terugverdient.

Sanispecials.nl heeft twee types, een met aansluitset en een zonder aansluitset. Wanneer je al een close in boiler hebt zitten zou je kunnen overwegen om de aansluitset die er zit te laten zitten. Maar stel dat je na 15 jaar gaat vervangen dan is vaak de boel al een stuk verkalkt en is het raadzaam om de plintboiler met aansluitset te bestellen. Een aansluitset bestaat uit afvoer t-stuk, flexibele afvoerslang, trechter,, koud- en warmwater aansluitslang en als laatste de inlaatcombinatie.

De inlaatcombinatie is zeer belangrijk voor boilers en is zelfs wettelijk verplicht. De inlaatcombinatie heeft een afsluitfunctie van het water naar de boiler maar ook een keerklepfunctie om te voorkomen dat verwarmd water terug de leiding in stroomt. Maar er zijn nog 2 belangrijke functies en dat is overdrukbeveiliging (zodra het water verwarmd wordt kan de overdruk veilig ontsnappen) en de functie van beproefingskraan (controle werking van de keerklep).

Sanispecials.nl is sinds 2010 dealer van de producten van IthoDaalderop en dat is voor niets. Itho Daalderop geeft standaard 2 jaar garantie op haar producten maar bij registratie van de producten geldt een garantie van 5 jaar. De registratiekaart zit altijd bij het product inbegrepen.

Ook is Sanispecials gespecialiseerd in boilers en Hans is onze echte boilerspecialist. Elke situatie is anders en Hans helpt je graag per mail of telefoon of zelfs bij je thuis om je van een goed en eerlijk advies te voorzien.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen