Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

CV ketel kopen

Laten we er maar gewoon klip en klaar over zijn: het idee van een cv ketel kopen bezorgt je hoofdpijn. Ja toch? Wij zitten natuurlijk de hele dag tussen de talloze varianten die rustig in ons magazijn liggen te wachten op een nieuwe eigenaar, maar voor jou is het iets waar je eens in de 10 of 15 jaar aandacht aan schenkt. Ons advies is echter: een cv ketel kopen doe je liever vandaag dan morgen. Op een dag moet het toch gebeuren en daarmee voorkom je heel veel ongemak.

CV ketel kopen en meteen terugverdienen

Een nieuwe cv ketel kan je na het aanschaffen per direct gaan terugverdienen. De kans is groot dat jij op zolder een apparaat hebt hangen dat niet meer het maximale rendement haalt. Dat is natuurlijk niet gek. Jij bent immers ook niet meer zo fit als 15 jaar geleden. Maar daar zijn wel oplossingen voor. Net zoals jij hardloopschoenen kan aantrekken om aan je conditie te werken, is het prima mogelijk om met een nieuwe cv ketel het rendement te optimaliseren. Moderne producten presteren vandaag de dag verbluffend en doen meer met minder, zoals je dat van innovaties mag verwachten.

CV ketel kopen en laten installeren

Een nieuwe CV ketel kopen is niet zoiets als in de supermarkt een pak suiker in je karretje leggen. Het is tijd om weer eens na te denken over essentiële vragen. Wil je een solo- of combiketel? Welke soort past het beste bij jouw huis? Heb je voorkeur voor een bepaald merk? Welk vermogen is het meest geschikt voor jouw woning, enzovoorts. Dat zijn vragen waarbij Sanispecials je graag helpt. Het is immers belangrijk een goede afstemming te bereiken. Het heeft geen nut om een ketel te kopen waarmee je een kasteel kan verwarmen als je in een fraai hoekhuis woont. Advies over de juiste Comfort Waarde (CW-label) en het benodigde vermogen van de ketel is via Sanispecials in te winnen.

Geen genoegen nemen met minder dan 100% rendement

Het belangrijkste als je een nieuwe cv ketel gaat kopen is dat je een apparaat aanschaft dat het maximale haalt uit de opwekking van warmte. Die oude getallen van 80% rendement kunnen anno nu niet meer. Als je warmte opwekt, wil je deze volledig gebruiken. Dat is beter voor jouw portemonnee en in het algemeen beter voor het milieu. Leven laat nu eenmaal een voetafdruk op de wereld achter, laten we proberen die zo klein mogelijk te maken. Sowieso is de aanschaf van een cv ketel iets wat niet op zichzelf hoeft te staan. In bredere zin draagt bijvoorbeeld het upgraden van de isolatie van je huis bij aan effectiever gebruik van verwarming.

Sanispecials hét adres voor cv ketel kopen

Sanispecials is dé webshop voor alles wat met sanitair, verwarming en keukens te maken heeft. In ons uitgebreide assortiment is voor elk vraagstuk een passende oplossing te vinden. Maar denk nu niet dat een winkel online anoniem en afstandelijk is. Wij zijn gewoon bereikbaar via chat, WhatsApp en de oude vertrouwde telefoon. Advies is waar we waarde toevoegen aan wat we verkopen. We zijn je graag van dienst! 
Meld je aan