Met een bruidsjurk naar het toilet gaan, IKEA helpt!

De trouwdag is voor elke vrouw een van de mooiste dagen van haar leven. Op deze dag mag er niets verkeerd gaan. Het begint al bij het opstaan in de ochtend. Vaak is je maag nog onderste boven van de zeenuwen als je eraan denkt hoe perfect deze dag moet lopen. En dan komt er een van die lastige dingen, naar de WC gaan... Hoe ga je dat in vredesnaam doen met die jurk!?

Gelukkig was er een slimme dame uit Engeland die haar oplossing op Facebook postte. Zij kwam met een geniale oplossing!

Naar het toilet gaan kan erg lastig zijn

Langzaam wordt het tijd dat je de mooiste en belangrijkste jurk van je leven zal aantrekken. Zorg er dan wel voor dat je, vóór je in de jurk stapt al naar het toilet bent geweest om je behoeften te doen. Soms kan het gebeuren dat je zo vol spanning zit dat je vaker naar het toilet moet om te plassen. Maar hoe doe je dat als je al in je bruidsjurk staat? Nog moeilijker wordt het als de glazen heerlijke champagne hun tol gaan eisen.
 

Je kan onmogelijk de avond door brengen met gekruiste en geklemde benen, omdat je niet naar het toilet durft. Je denkt alleen maar hoe je die mooie bruidsjurk omhoog zal houden om op het toilet te gaan zitten. Je bent bang dat het op de vieze vloer terecht komt of nog erger, dat je per ongeluk je trouwjurk in het toiletwater terecht dompelt. Dus wat doe je dan ... ?

De oplossing!

Maak je niet druk! Er is een oplossing voor de bruid die echt heel dringend naar toilet moet. IKEA heeft gezorgd voor een praktische oplossing. Namelijk de iconische IKEA shopper bag! Hoezo dat dan, zal je je wellicht afvragen. Deze zak zal je heel wat ellende besparen wanneer je dringend naar het toilet moet tijdens het feest. De zak kost je ongeveer 1 euro. Je koopt dus die grote blauwe Ikea-shopper zak als noodzakelijke accessoire voor je bruiloft en niemand hoeft het te weten ook.

Wat moet je met de Ikea zak?

We leggen het in een paar simpele stappen uit.
  1. Koop de IKEA shopper bag.
  2. Vouw de tas in het midden. Knip er 2 gaten in voor je benen, én natuurlijk 1 voor het plassen ;-) Maak de gaten niet te groot, want dan komt de jurk er weer doorheen.
  3. Stap in de twee openingen van de zak en trek de tas omhoog. De handvatten van de zak kan je gebruiken als beugels, deze doe je over je schouders.
  4. Trek de tas omhoog, zodat de handvatten om je schouders zitten. Je hele jurk komt dus in de tas terecht!
Perfect toch! Extra tips van ons nog: zorg voor goede onderkleding, zodat je gemakkelijk naar het toilet kan gaan. En natuurlijk levert het geheel wel een erg komisch plaatje op:Bron: Tiphero.com

Ja het ziet er vreemd uit, maar je kan wel naar de WC!

We weten het, het is geen gezicht. Maar het is wel een perfecte oplossing! Dus, ga je trouwen? Haal dan een IKEA tas in huis en knip die gaten er even in. Dan weet je zeker dat je tijdens jouw bruiloft in ieder geval rustig naar het toilet kunt gaan. En dat met minimale of zelfs helemaal geen hulp van je vrienden of familie ;-)
 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 100 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen