ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Onze speciale merken

Wat onderscheidt Sanispecials.nl van andere sites die sanitair en hangende toiletten verkopen? Dit zijn onze merken die zich onderscheiden op basis van kwaliteit van de bekende A-merken. Door onze 20 jaar ervaring in sanitair kunnen wij zeer goed beoordelen wat kwaliteit is en wat onderscheidend is. Graag presenteren wij via deze weg onze merken die Sanispecials.nl exclusief in haar programma heeft.Catalano is een Italiaanse fabrikant in keramische toestellen. Wij als Sanispecials.nl zijn ervan overtuigd dat zij het meest kwalitatieve keramische product leveren wat op dit moment verkrijgbaar is. Het onderscheidt zich door bijvoorbeeld dat alle producten zijn voorzien van Cataglaze. Dit is de meest geëvolueerde beschermingslaag welke wordt aangebracht op keramische toestellen wat het schoonmaken aanzienlijk vergemakkelijkt en het product lang mooi blijft. Op het gebied van wandclosets is Catalano uniek met het NewFlush systeem. NewFlush is een spoelrandloos systeem wat een toilet het meest schoonmaakt. Ook uniek aan Catalano wandclosets is het feit dat zij het sifon doorglazuren, waardoor er geen strepen in het toilet achterblijven!

Bekijk hier alles van Ceramica Catalano en kijk hier voor alle Catalano toiletten.


Sanispecials.nl mag zich exclusief online dealer noemen van Luca Sanitiar. De voorliefde voor Italië en Italiaanse producten die betrekking hebben op sanitair, is iets wat Sanispecials.nl en Luca Sanitair gemeen hebben. Luca Sanitair heeft een breed assortiment over alle productgroepen. Onder de Luca Sanitair vlag zit ook het merk Globo. Een zeer gewild producht hieruit is het Globo Forty3 rimless compact wandcloset van 43cm diep. Een echte probleemoplosser voor de kleine toiletruimte of kleine badkamer en is daarmee het kleinste wandcloset wat op dit moment leverbaar is. Ook is dit wandcloset in onze showroom te zien. Zeer fraai en bijzonder zijn Luca Sanitair baden, Luca Sanitair inbouwnissen en Luca Sanitair meubelen. Luca Sanitair meubelen kent zeer veel maatwerk welke in Nederland worden vervaardigd. Heb je maatwerk wensen zodat je je eigen meubel kunt designen? Kom dan eens bij ons langs voor de mogelijkheden en de modellen die hier opgesteld staan. Buiten dit alles is Luca Sanitair ook zeer innovatief, zie hiervoor hun nieuwste aanwinst de Roll-in!

Bekijk hier alle Luca Sanitair


TECE is een Duitse fabrikant in inbouwreservoirs en leidingsystemen. Sanispecials.nl beperkt zich tot de sanitaire producten.
Wij als Sanispecials.nl denken dat TECE het beste inbouwreservoir heeft wat op dit moment verkrijgbaar is. Waarom? Het TECE inbouwreservoir heeft een reservoir met een inhoud van 10 liter. Het voordeel is dat er ten opzichte van andere merken TECE de meeste spoelbeurten kan verwerken wat resulteert in het feit dat dit het meest duurzame inbouwreservoir is. Daarbij is het 5 decibel stiller dan andere merken inbouwreservoirs en laten we wel wezen, het doorspoelen van een toilet geeft best wat lawaai, dus hoe stiller hoe beter toch? De bedieningspanelen zijn op alle inbouwreservoirs uitwisselbaar. Er wordt niet per type inbouwreservoirs met andere panelen gewerkt. Als laatste,  kijk eens naar het TECE bedieningspaneel wat je niet hoeft aan te raken om door te kunnen spoelen. Er zijn twee uitvoeringen: zwart en wit!

Bekijk hier alle TECE inbouwreservoirs


Paffoni is een Italiaans familiebedrijf en is opgericht in 1953 (Pogno) door vader Roberto. De visie van Paffoni is mooie en kwalitatieve kranen te produceren waarbij iedereen die bij Paffoni werkt gecommitted en toegewijd is. Kwaliteit is dus altijd het uitgangspunt! Het succes wat Paffoni heeft bereikt is diep Italiaans geworteld en kenmerkt zich door een typisch Italiaans design gecombineerd met creativiteit en handgemaakt: "Made in Italy"!

Klanten van Paffoni roemen Paffoni niet alleen om hun producten maar ook de servicegraad is uitzonderlijk hoog. Door de technologische innovaties die Paffoni steeds een voorsprong laat houden op andere kraanmerken maakt het dat de kwaliteit wordt gewaarborgd maar dat er ook snel kan worden geproduceerd om klanten snel van Paffoni producten te laten genieten!

Paffoni geniet in zowel Italië als België een marktleiderspositie en is Nederland 4 jaar bezig om Nederland kennis te laten maken met dit mooie product. Sanispecials.nl is gespecialiseerd in Paffoni kranen en wanneer je meer wilt weten over dit mooie Italiaanse merk, schroom dan niet om contact op te nemen!

Bekijk alle Paffoni productenOok een parel in ons assortiment zijn de gewilde producten van Clou! Clou biedt haar pakket via een beperkt aantal online dealers en Sanispecials.nl is er bijzonder trots op dat zij er daar één van is! Populair uit het programma zijn de Clou Hammock wandclosets in zowel de uitvoering van 49cm (compacte versie) als de normale versie van 56cm. Andere sterke punten van Clou zijn hun fonteinen en kranen. Deze producten sluiten naadloos aan bij onze andere merken en zijn hierdoor uitstekend te combineren! Sanispecials.nl heeft een aantal producten aan haar assortiment toegevoegd maar kan elk product uit de catalogus van Clou voor je bestellen. Kijk hier voor een overzicht welke op onze site staat.
Cruxelles is een meubelfabrikant wat zich specialiseert in maatwerk badkamermeubelen. Daarnaast leveren zij ook artikelen die net weer anders zijn dan anders. Vandaar dat Cruxelles de keuze heeft gemaakt om haar programma van betonnen wastafels, opbouwkommen en fonteinen exclusief aan Sanispecials.nl aan te bieden zodat Sanispecials.nl dit weer aan haar klanten aan kan bieden. Er zijn enkele aanbieders meer maar deze wastafels zijn niet geimpregneerd wat de wastafels van Cruxelles wel zijn. Dit zorgt ervoor dat de wastafel minder vlekgevoelig is. Daarnaast wordt er in het beton een glasvezel verwerkt die de wastafel minder gevoelig maakt voor breuk ten opzichte van andere merken betonnen wastafels. Naast de losse betonnen wastafels hebben we de aangeboden wastafels ook voorzien van een zwart frame. Er is binnen dit programma zeer veel maatwerk mogelijk. Dus heb je specifieke wensen dan neem contact met ons op en we kunnen je op maat een voorstel doen!

Bekijk hier alle Cruxelles producten op Sanispecials.nl

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen