Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Toiletten

Hier vind je alle toiletten van Sanispecials.nl. Deze toiletten zijn verschillende merken, zowel A-merken als eigen huismerken. Hieronder zijn alle subcategorieen te vinden, in dit overzicht vind je snel en gemakkelijk precies het toilet wat je zoekt. 

Een WC, toilet, urinoir, hangend of staande pot?

De toiletten kennen veel verschillende benamingen. Althans, zo lijkt het als je kijkt naar de verschillende termen die we gebruiken wanneer we op zoek gaan naar een WC. Maar veel van deze termen zijn juist weer eigen groepen WC's. Zo is een hangend toilet en een staand toilet juist een benaming voor een type toilet (pot). Een urinoir is natuurlijk een hangend toilet voor mannen. Hieronder gaan we verder in op de verschillende typen WC's.

Alle typen WC's

Bent u op zoek naar verschillende goedlopende producten binnen ons sanitair? Deze vindt u hier. In ons assortiment bieden we een uitgebreid aanbod aan toiletten. Hieronder gaan we verder in op alle mogelijkheden.

Hangend toilet

Binnen deze categorie vindt u alle hangende toiletten van Sanispecials.nl. Deze toiletten zijn van verschillende merken, waaronder Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en onze trots Catalano! Wil je een volledig hygiënisch, bacterievrij en stil wandcloset? Dan moet je bij Catalano zijn. Hieronder kunt u direct verder gaan naar een onderliggende groep toiletten, zoals diepspoel, closet zonder spoelrand, compacte closets, vlakspoel en verhoogde closets. Wilt u filteren op de specificaties? Dat kan aan de linkerzijde. Onder de producten vindt u ook nog informatie over de verschillende types en hoe een wandcloset te monteren.

Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet waarbij de pot aan de grond bevestigd is, deze toilet potten worden doorgaans gezien als traditionele toiletten. Bij Sanispecials.nl vindt u een uitgebreid assortiment van bekende A-merken, zoals Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch. De toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen, prijsklassen en met spoelvorm vlak en diep. Hierop kan je aan de linkerzijde filteren.

Geen ruimte voor een afvoer in je woning?

Dan ben je op zoek naar een Sanibroyeur. Veel mensen zouden graag de badkamer of WC in hun huis op een andere plek willen hebben. Misschien is de ligging van de kamer niet perfect, of wil je gewoon een tweede badkamer. Maar één van alle problemen die hierbij vaak wordt aangetroffen is dat de riolering hier niet voor geschikt is. Tijdens het bouwen van de meeste huizen wordt namelijk alleen rekening gehouden met dat de bad kamer en WC altijd op dezelfde plek zullen blijven. Hierom is een Sanibroyeur een perfecte oplossing, want deze kan gewoon overal geplaatst worden.

Urinoir

Een ruim aanbod in urinoirs vindt u bij Sanispecials.nl. Met ruim 110 urinoirs op voorraad kunnen wij u altijd de urinoir naar wens leveren, en direct uit voorraad verzenden. Op deze pagina vindt u meerdere merken, breedtes, hoogtes, prijsklassen en meer. Aan de linkerzijde kunt u filteren tot u de perfecte heeft gevonden voor uw huis, kantoor of voor in de horeca.

Bidet

Ben je op zoek naar een bidet? Deze vind je bij Sanispecials. We bieden altijd een ruim aanbod aan bidets in verschillende afmetingen en van verschillende merken. Sommige bidets zijn direct verkrijgbaar, op andere zit een kleine levertijd. De bidets met een levertijd kan je bekijkend oor 'Alleen direct leverbaar' uit te vinken. Aan de linkerzijde kan je filteren op alle specificaties. Mogelijk bent u niet op zoek naar een traditioneel bidet, maar naar een douche WC.

Meer over het toilet

Het woord toilet komt uit het Frans, van het Franse woord toilette. Een synoniem voor ons Nederlandse woord toilet is WC, wat uit het Engels komt en staat voor Water Closet. Dit betekend letterlijk 'waterkast'. 

Een toilet of WC is onderdeel van het sanitair en wordt gebruikt voor het deponeren en wegspoelen van urine en ontlasting. Het woord toilet of WC wordt gebruikt voor de pot zelf, maar ook voor de ruimte waarin het toilet zich bevindt. Andere zaken die nodig zijn voor het toilet zijn inbouwreservoirs, zo kan je kiezen voor een TECE inbouwreservoir

Onze toilet merken

Bij Sanispecials.nl ben je aan het juiste adres voor de beste merken in WC's. 
Wisa toilettenVitruvit toiletVilleroy en Boch toiletSphinx toilettenSanibroyeur toilettenLaufen toilettenJika WC toilettenIdeal Standard toilettenDuravit toilettenCatalano Toiletten