Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Toiletten

Ben je op zoek naar een nieuw toilet? Hier vind je alle toiletten die je direct online bij Sanispecials.nl kunt kopen. Wij bieden zowel A-merken zoals Villeroy & Boch en Catalano, als huismerken. Ons complete aanbod met toiletten hebben we onderverdeeld in subcategorieën. Zo kun je snel en makkelijk het toilet vinden dat je zoekt. Of dit nu een hangtoilet is, een toiletzitting, een toiletset of juist een urinoir. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment WC's. Heb je advies nodig? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Een nieuw toilet uitzoeken: wat komt daarbij kijken

Wanneer je thuis de badkamer of het toilet onder handen neemt, zul je daarvoor ook een toilet gaan uitzoeken. Bij ons vind je de beste soorten toiletten voor de meest voordelige prijzen. Op die manier kun je voor niet al te veel geld jouw woning voorzien van een prachtig toilet. Al onze wc’s zijn van uitstekende kwaliteit. We vertellen je hier graag alles wat je moet weten over toiletten, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw toiletruimte.

Type toiletpotten

Er zijn diverse typen toiletpotten om uit te kiezen. Graag zetten we de opties voor je op een rij. In ons assortiment bieden we een uitgebreid aanbod van WC's.


Hangend toilet

Kies voor hangende toiletten van Sanispecials.nl. Het mooie van deze producten is dat je op een volledig schone en stille manier thuis een toilet kunt bevestigen. Dit is wel zo prettig! Een hangtoilet zorgt ook dat het schoonmaken van de vloer makkelijker wordt. Wil je een volledig hygiënisch, bacterievrij en stil wandcloset? Dan moet je bij Catalano zijn.

Binnen de categorie hangtoiletten kun je verdere keuzes maken voor onderliggende groepen, zoals diepspoel, closet zonder spoelrand, compacte closets, vlakspoel en verhoogde closets.


Staand toilet

Een staand toilet is een toilet waarbij de pot aan de grond bevestigd is. Deze toiletpotten worden doorgaans gezien als traditionele toiletten. Veel mensen hebben een staand toilet. Dit komt mede door het feit dat deze makkelijk te bevestigen zijn.

Bij Sanispecials.nl vind je een uitgebreid assortiment van bekende A-brands. De toiletten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen, prijsklassen en met spoelvorm vlak (ontlasting valt op een plateau) en diep (valt direct in het water). Hierop kan je binnen de productcategorie filteren.
 

Sanibroyeur

Heb je geen ruimte voor een afvoer in je woning? Dan ben je op zoek naar een Sanibroyeur. Veel mensen zouden graag de badkamer of WC in hun huis op een andere plek willen hebben. Misschien is de ligging van de kamer niet perfect, of wil je gewoon een tweede badkamer. Maar één van de problemen die hierbij vaak wordt aangetroffen, is dat de riolering hier niet geschikt voor is.

Tijdens het bouwen van de meeste huizen wordt namelijk alleen rekening gehouden met dat de badkamer en WC altijd op dezelfde plek zullen blijven. Hierom is een Sanibroyeur een perfecte oplossing, want deze kan gewoon overal geplaatst worden. Zo is heel het probleem van de afvoer de wereld uit geholpen.


Urinoir

Bij Sanispecials.nl vind je ook een ruim aanbod in urinoirs, in wisselende prijsklassen en met verschillende breedtes en hoogtes. Je kunt dit toilet ook kiezen als toevoeging naast je normale toilet. Op die manier zul je nooit meer het probleem hebben van een bezette wc.

Ben je op zoek naar een urinoir voor een zakelijke plaatsing? Bijvoorbeeld in een horecagelegenheid? Dan kun je ook kiezen voor een urinegoot. Ook hiervoor vind je bij Sanispecials.nl natuurlijk diverse modellen om uit te kiezen.
 

Bidet & Douche WC

Bij het type toiletpotten geniet je van een toilet die gelijk de mogelijkheid biedt om je schoon te spoelen met water. Je kunt hiervoor kiezen uit twee soorten: een bidet of een douche wc.
 

Bidet

Ben je op zoek naar een bidet? We bieden een ruim aanbod aan bidets in diverse afmetingen en van verschillende aanbieders.

 

Douche toilet

Mogelijk ben je niet op zoek naar een traditioneel bidet, maar naar een douche WC. Hierbij zit het kraantje waarmee je je onderlichaam schoonmaakt in het toilet geïntegreerd. Bij Sanispecials.nl vind je in deze speciale categorie een uitgebreid aanbod.


Complete sets

Vind je het lastig om alle losse onderdelen bij elkaar te verzamelen? En wil je zeker weten dat alle onderdelen op elkaar aansluiten? Kies dan voor een complete set. Wij bieden combipacks waarbij je een complete set voor een hangend toilet ontvangt. Je kunt ook kiezen voor een toiletset. Hierbij wordt ook gelijk het inbouwreservoir geleverd. Voor een staande toiletset kun je onze closetcombinaties bekijken of de closetgedeelte closetcombinatie sets.
 

Inbouwreservoir

Met alleen een toiletpot ben je er nog niet. Je hebt namelijk ook andere zaken nodig om te zorgen dat het toilet werkt. We hebben het dan over inbouwreservoirs. Deze zorgen ervoor dat de watertoevoer beschikbaar is om het toilet te kunnen doorspoelen. In onze webshop vind je TECE inbouwreservoirs. Dit merk biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. En je kunt kiezen uit verschillende typen, zodat er altijd een passend model voor jouw toilet uit te zoeken is.
 

Bedieningspanelen

Als je naar het toilet bent gegaan, of dit nu een hangend of een staand toilet is, moet deze natuurlijk ook doorgetrokken worden. Hiervoor gebruik je het bedieningspaneel. Bij een staand toilet zal deze meestal op de toiletpot zitten. Bij een hangend toilet zit deze in de muur ingebouwd. Wil je een bedieningspaneel uitzoeken om in de muur van jouw toilet in te bouwen? Wij bieden een uitgebreide keuze.
 

Accessoires voor het toilet

Bij ons kun je ook terecht voor allerlei accessoires voor in je toiletruimte. Je wilt natuurlijk dat de gehele ruimte in stijl aangekleed wordt. Kijk daarom eens bij onze fonteinsets. Zo kun je direct een fontein in het toilet aanbrengen om na een bezoek de handen te kunnen wassen. Ook bieden we alleen losse toiletzittingen aan. Is jouw toiletpot nog in goede staat, maar kun je wel een nieuwe zitting gebruiken? Neem dan eens een kijkje in deze categorie.

Ook kun je bij ons terecht als je op zoek bent naar toiletsteunen en wandgrepen. Wil je een toilet aanpassen voor mensen met een lichamelijke beperking? Dan vind je hier de benodigde accessoires voor het toilet. Reserveclosetrolhouders ontbreken natuurlijk niet in onze collectie!
 

Onze toilet merken

Bij Sanispecials.nl ben je aan het juiste adres voor de beste brands in WC's als je een toilet kopen gaat. Bij ons vind je A-merken en producten van een hoge kwaliteit. Hierdoor kun je bij ons een toilet kopen dat jarenlang meegaat. Doordat we diverse soorten aanbieden, is er altijd een passend wc te vinden binnen elk budget. Kies bijvoorbeeld voor het populaire Villeroy & Boch en Grohe of voor het Italiaanse kwaliteitsmerk Catalano. Deze aanbieders zorgen ervoor dat je kunt kiezen uit talloze afmetingen, modellen, kleuren en designs.

  Wisa toilettenVitruvit toiletVilleroy en Boch toiletSphinx toilettenSanibroyeur toilettenLaufen toilettenJika WC toilettenIdeal Standard toilettenDuravit toilettenCatalano Toiletten
 

WC kopen en toilet kopen aandachtspunten

Het aantal verschillende soorten wc's is inmens groot. Bij een wc kopen zijn er diverse punten om rekening mee te houden. Of om een beslissing over te nemen wat het best past in jouw toiletruimte. We delen graag een aantal punten waar je tijdens het kiezen rekening mee moet houden.


De vormgeving

De vorm alleen al kan ongelooflijk veel verschillen van een WC. Rechthoekig of rond, of toch liever halfrond? De vormgeving is ook bepalend voor de uitstraling, wil je het strak en modern? Of mag het ook iets losser zijn?
 

Bedieningspaneel

Ook het bedieningspaneel is onderdeel van de vormgeving. Je hebt tegenwoordig hele moderne panelen, maar sommigen houden nog steeds van de traditionele twee knoppen aan de muur. En weer anderen hebben liever één knop op de stortbak.
 

De wc-bril

Het is goed om te beseffen dat niet iedere wc-bril op ieder toilet past. Daarom is het belangrijk om goed op te letten welke bril je koopt. Een toiletbril is een belangrijk accessoire bij een wc kopen. In deze moderne tijd heb je allerlei soorten toiletbrillen met diverse functies. En dan niet te vergeten de verschillende soorten vormen, kleuren en patronen die er ook nog zijn!
 

Het spoelmechanisme

Ook een belangrijk punt om over na het denken als je een wc kopen gaat: het spoelmechanisme. Heb je liever een toilet met een vlakspoel of een diepspoel?

Een vlakspoel is meer een ‘’plateu-achtig’’ soort spoelmechanisme waar de boodschap op terecht komt. Dit vinden veel mensen fijn, omdat je hiermee de kans uitsluit dat er water omhoog spat. Een minpuntje is echter dat de onaangename geur zich sneller verspreid.

Een diepspoel is een toilet waarbij de boodschap direct in het water verdwijnt. Het is eigenlijk de tegenpool van de vlakspoel. Voordeel van een diepspoel? De onaangename geur zal zich een stuk minder snel verspreiden. Nadeel? Het water kan bij een diepspoel toilet omhoog spatten, wat door sommigen wel als vervelend gezien wordt.
 

Type wc

Bij een wc kopen kun je kiezen voor een staand of hangend toilet. Een staand toilet staat zoals de naam al aangeeft op de vloer. Een hangende wc pot (oftwel een hangend toilet) bevestig je aan de muur. Deze zweeft als het ware boven de grond en vaak kun je zelf de hoogte bepalen.
 

Met of zonder spoelrand

Een ander punt om naar te kijken is de spoelrand. Er zijn WC's met en zonder spoelrand. Een voordeel van een toiletten zonder spoelrand is dat hier geen vuil onder kan gaan zitten. Je kunt dit type dus makkelijker schoonmaken.
 

Extra benodigdheden

Als je een nieuw toilet gaat uitzoeken, is het belangrijk om te kijken of je naast de wcpot nog andere benodigdheden moet aanschaffen. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwreservoir dat in de wand wordt geplaatst voor de water toe- en afvoer. Ook is het goed om te kijken of het bedieningspaneel direct meegeleverd wordt. Mogelijk moet je dit nog los aanschaffen.
 
Meld je aan