Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Een toilet kopen, wat komt daarbij kijken?

Wanneer u thuis de badkamer en het toilet onder handen neemt dan zal u er een toch een nodig hebben, zonder een wc is het nu niet bepaald prettig leven in huis. Wij zijn er voor u op het gebied van sanitair, bij ons vindt u dan ook de beste soorten wc’s voor de meest voordelige prijzen. Op die manier kunt u voor niet al te veel geld uw woning voorzien van een prachtig toilet. Deze zal voor een ontzettend lange tijd meegaan natuurlijk. Al onze wc’s zijn van uitstekende kwaliteit. In dit artikel gaan we kijken wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een wc en waarom u nou eigenlijk zou moeten kiezen voor de wc’s die bij ons te kopen zijn.

Het toilet en de geschiedenis hiervan

Het toilet heeft het mogelijk gemaakt dat uw woning wel een stuk hygiënischer is geworden. Daarnaast is het zo dat een toilet toch een plek is waar u even kunt ontspannen, waar men even gaat zitten om op zichzelf te zijn. Het is dan ook echt zo dat een toilet vandaag de dag niet meer weg te denken is uit het dagelijks leven. Vroeger had men helemaal geen toilet, we mogen dus blij zijn dat deze ontwikkeling er voor gezorgd heeft dat we vandaag de dag wel gewoon op een schone manier onze ontlasting kwijt kunnen. Wist u dat het woord toilet een Franse komaf heeft?

Een WC, toilet, urinoir, hangend of staande pot?

De toiletten kennen veel verschillende benamingen. Althans, zo lijkt het als je kijkt naar de verschillende termen die we gebruiken wanneer we op zoek gaan naar een WC. Maar veel van deze termen zijn juist weer eigen groepen WC's. Zo is een hangend toilet en een staand toilet juist een benaming voor een type toilet (pot). Een urinoir is natuurlijk een hangend toilet voor mannen. Hieronder gaan we verder in op de verschillende typen WC's.

Alle typen WC's

Bent u op zoek naar verschillende goedlopende producten binnen ons sanitair? Deze vindt u hier. In ons assortiment bieden we een uitgebreid aanbod aan toiletten. Hieronder gaan we verder in op alle mogelijkheden. Er zijn diverse soorten toiletten waar u uit kunt kiezen. Men denk vaak dat een wc een verzamelterm is voor ieder soort toilet, dit klopt alleen niet helemaal. Het is namelijk zo dat er wel degelijk diverse soorten toiletten zijn die u kunt kiezen voor in huis. Zo kunt u er voor kiezen om een hangend toilet te nemen, dit is een soort pot. Een staand toilet is ook nog altijd een optie, ook dit heeft weer betrekking op de soort pot die er gebruikt wordt bij het toilet. Het is van belang dat we eerst gaan kijken naar de diverse soorten wc’s die u kunt kiezen voor bij u in huis, zo weet u wat de mogelijkheden zijn.

Hangend toilet

Binnen deze categorie vindt u alle hangende toiletten van Sanispecials.nl. Deze toiletten zijn van verschillende merken, waaronder Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en onze trots Catalano! Wil je een volledig hygiënisch, bacterievrij en stil wandcloset? Dan moet je bij Catalano zijn. Hieronder kunt u direct verder gaan naar een onderliggende groep toiletten, zoals diepspoel, closet zonder spoelrand, compacte closets, vlakspoel en verhoogde closets. Wilt u filteren op de specificaties? Dat kan aan de linkerzijde. Onder de producten vindt u ook nog informatie over de verschillende types en hoe een wandcloset te monteren.

Wanneer u op zoek bent naar een site om een hangend toilet te kopen dan zit u bij ons zeker goed. Wij hebben aanzienlijk veel soorten hangende toiletten in ons assortiment, al deze toiletten zijn van uitstekende merken. Enkele merken die bij ons gekozen kunnen worden zijn Duravit, Villery & Boch, Sphinx. Het mooie van deze merken is dat u op een volledig schone en stille manier thuis een toilet kunt bevestigen, dit is immers wel zo prettig.

Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet waarbij de pot aan de grond bevestigd is, deze toilet potten worden doorgaans gezien als traditionele toiletten. Bij Sanispecials.nl vindt u een uitgebreid assortiment van bekende A-merken, zoals Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch. De toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen, prijsklassen en met spoelvorm vlak en diep. Hierop kan je aan de linkerzijde filteren.

Er zijn uiteraard ook nog altijd de staande toiletten. Bij deze toiletten zien we dat de pot vast zit aan de grond, deze zijn dan eigenlijk ook vrijwel altijd de toiletten die je zult vinden. Veel mensen hebben een staand toilet, dit komt mede door het feit dat deze makkelijk te bevestigen zijn. Als u dus een toilet moet kiezen dan kan een staand toilet zeker een goede optie zijn. Ze zijn een stuk goedkoper en makkelijk te installeren, dit is het type toilet voor de mensen voor wie het allemaal niet zo bijzonder hoeft. Geen ruimte voor een afvoer in je woning?
 

Geen ruimte voor een afvoer in je woning?

Dan ben je op zoek naar een Sanibroyeur. Veel mensen zouden graag de badkamer of WC in hun huis op een andere plek willen hebben. Misschien is de ligging van de kamer niet perfect, of wil je gewoon een tweede badkamer. Maar één van alle problemen die hierbij vaak wordt aangetroffen is dat de riolering hier niet voor geschikt is. Tijdens het bouwen van de meeste huizen wordt namelijk alleen rekening gehouden met dat de bad kamer en WC altijd op dezelfde plek zullen blijven. Hierom is een Sanibroyeur een perfecte oplossing, want deze kan gewoon overal geplaatst worden.

Niet iedereen heeft zomaar een afvoer op een bepaalde plek in huis. Dit kan natuurlijk voor wat problemen zorgen, wat nu als u ergens een toilet wilt installeren waar geen afvoer beschikbaar is? Mocht dit het geval zijn dan kunt u er voor kiezen om een Sanibroyeur te nemen. Deze soorten toiletten zijn overal mogelijk om te installeren, zo is heel dit probleem van de afvoer de wereld uit geholpen. Ook deze soorten toiletten zijn bij ons in het assortiment te vinden, kijk hier zeker eens naar als u nog een toilet wilt kopen.

Urinoir

Een ruim aanbod in urinoirs vindt u bij Sanispecials.nl. Met ruim 110 urinoirs op voorraad kunnen wij u altijd de urinoir naar wens leveren, en direct uit voorraad verzenden. Op deze pagina vindt u meerdere merken, breedtes, hoogtes, prijsklassen en meer. Aan de linkerzijde kunt u filteren tot u de perfecte heeft gevonden voor uw huis, kantoor of voor in de horeca.

Niet iedereen weet het, maar het urinoir is ook gewoon een soort wc voor in huis. Bij ons kunt u ook weer diverse soorten urinoirs kopen als u op zoek bent naar deze zogeheten bak. Al onze urinoirs zijn voorzien van de beste kwaliteit, hierdoor heeft u voor een lange tijd plezier van de aanwinst. U kunt altijd voor dit toilet kiezen als toevoeging voor uw woning of bedrijf, voor de mensen op bezoek is dit altijd handig. Op die manier zal u nooit meer het probleem hebben van een bezette wc!
 

Bidet

Ben je op zoek naar een bidet? Deze vind je bij Sanispecials. We bieden altijd een ruim aanbod aan bidets in verschillende afmetingen en van verschillende merken. Sommige bidets zijn direct verkrijgbaar, op andere zit een kleine levertijd. De bidets met een levertijd kan je bekijkend oor 'Alleen direct leverbaar' uit te vinken. Aan de linkerzijde kan je filteren op alle specificaties. Mogelijk bent u niet op zoek naar een traditioneel bidet, maar naar een douche WC.

Ook voor diverse soorten bidets bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een enorm aanbod aan bidets in diverse soorten afmetingen, allemaal verschillende merken uiteraard. Sommige bidets zijn zo te bestellen, zo heeft u binnen no time ook een bidet in huis voor in de badkamer. Het is een niet veel voorkomende keuze, maar weet dat het altijd open staat om een bidet als toilet te kiezen bij ons.

Meer over het toilet

Het woord toilet komt uit het Frans, van het Franse woord toilette. Een synoniem voor ons Nederlandse woord toilet is WC, wat uit het Engels komt en staat voor Water Closet. Dit betekend letterlijk 'waterkast'. 

Een toilet of WC is onderdeel van het sanitair en wordt gebruikt voor het deponeren en wegspoelen van urine en ontlasting. Het woord toilet of WC wordt gebruikt voor de pot zelf, maar ook voor de ruimte waarin het toilet zich bevindt. Andere zaken die nodig zijn voor het toilet zijn inbouwreservoirs, zo kan je kiezen voor een TECE inbouwreservoir

Onze toilet merken

Bij Sanispecials.nl ben je aan het juiste adres voor de beste merken in WC's. 
Wisa toilettenVitruvit toiletVilleroy en Boch toiletSphinx toilettenSanibroyeur toilettenLaufen toilettenJika WC toilettenIdeal Standard toilettenDuravit toilettenCatalano Toiletten

De voordelen van Sanispecials

Bij ons weet u altijd zeker dat u de beste soorten toiletten zult krijgen. Er zijn diverse soorten merken die wij in het assortiment hebben zitten, ieder merk heeft zo wel zijn eigen voor en nadelen. Wanneer u op zoek bent naar een uitstekend toilet dan hebben wij enkele luxe merken die u zeker in uw wens kunnen voorzien. Echter zijn er ook genoeg toiletten te vinden die beschikbaar zijn voor een lage prijs, zo kunt u voor een lage prijst toch nog een toilet kopen voor in uw woning. Mocht u nou bepaalde vragen hebben dan staat het u altijd vrij om contact met ons op te nemen, we doen ons best om u zo snel mogelijk te woord te staan. Bij Sanispecials bent u op het juiste adres voor de beste soorten toiletten!
Meld je aan