ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Wat zijn de voordelen van een hangend toilet?

Bij het uitzoeken van een nieuw toilet kom je zowel de standaard staande toiletten tegen, als ook hangtoiletten. Wat zijn de voordelen van een hangtoilet? We zetten graag 5 voordelen voor je op een rij!

Een hangtoilet is erg aan het groeien in populariteit. Dat is ook niet vreemd, want dit type toilet geeft je badkamer of toiletruimte een moderne, strakke uitstraling. De toiletpot hangt aan de muur en in de muur zelf wordt een inbouwreservoir verwerkt. Als je op zoek bent naar een nieuwe look, vertellen we je graag waarom je een hangtoilet zeker moet overwegen.

1. Hygiënisch

Een hangtoilet zweeft boven de grond. Hierdoor kun je heel goed ook onder de pot schoonmaken. Er zijn geen delen die je moeilijk of niet kunt bereiken, wat dit type toilet zeer hygiënisch maakt. Ook heb je geen last van aanslag van kitranden op de grond, wat bij een staand toilet wel kan gebeuren.

2. Creëer een ruimtelijk gevoel

Doordat de toiletpot aan de muur hangt en het inbouwreservoir in de muur wordt weggewerkt, geniet je van een ruimtelijke uitstraling. Dit zorgt er vaak ook voor dat je ruimte groter lijkt.

3. Moderne, nette uitstraling

Nog een voordeel van een hangtoilet is dat je een moderne, strakke look creëert. Je ziet namelijk alleen de wcpot en het bedieningspaneel, doordat de andere onderdelen in de muur worden weggewerkt. Zit zorgt voor een nette afwerking.

4. Bespaar ruimte

Wist je dat je in je toiletruimte en badkamer ook ruimte zult besparen met een hangend toilet? Hij neemt namelijk minder ruimte in beslag. Helemaal als je kiest voor een compact model. Er zijn ook extra smalle inbouwreservoirs om nog meer ruimte te besparen.

5. Zelf hoogte bepalen

Met een hangtoilet kun je zelf de hoogte bepalen waarop je de pot hangt. Zo kun je deze afstemmen op jouw behoeften voor extra comfort. Ook voor mensen met een beperkte mobiliteit is dit een pluspunt, want zo kan het risico op vallen verminderd worden.

En, kies jij voor jouw nieuwe toilet voor een hangend of toch staand model?

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen