Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Luca Sanitair Roll-in shower

De Luca Roll-in shower is de minimalistische inbouwdouche. Door middel van een soepel draaisysteem is de doucheslang geen item meer wat je in het zicht ziet maar een doucheslang die netjes achter de wand verdwijnt en een toegevoegde waarde voor je badkamer is!

Trots

Met trots presenteerde Luca Sanitair in april 2018 de Roll-in shower welke via Sanispecials.nl, exclusief online dealer, verkrijgbaar is. Het Nederlandse product is uitvoerig getest en tijdens de sanitair & meubel beurs Salone del Mobile 2018 in Milaan wordt de Roll-in voor het eerst officieel op de markt getoond. Luca Sanitair heeft met de Roll-in, een strak vormgegeven oprolsysteem waarbij de doucheslang elegant oprolt in de muur, wereldwijd een primeur in de sanitair branche.

Gebruiksvriendelijk

De Luca Roll-in shower biedt soepel douchegemak. Vanuit één soepele trekbeweging aan de handdouche, rolt de slang zich uit en blijft hangen door het automatische blokkeersysteem op ieder gewenste afstand vanaf de muur (max. 1.25m). Door middel van het drukken op de ophanghouder glijdt de slang soepel terug in de muur waarna de handdouche teruggeplaatst kan worden.

Keuze in kleur en mogelijkheden

De Luca Roll-in shower is verkrijgbaar in de kleuren chroom, mat zwart, geborsteld nikkel en een aantal overige kleuren op aanvraag. Het is te gebruiken als douche/bad combinatie en te combineren met een inbouwkraan voor optimaal douchegemak. Ook is de Luca Roll-in te gebruiken als hygiëne douche bij het toilet. Zo kan de Luca Roll-in van waarde zijn voor verschillende toepassingsmogelijkheden in diverse sectoren.

Makkelijk te installeren

De inbouwdiepte van de Luca Roll-in is met 70mm zeer compact te noemen. Het is te installeren bij een wandafwerking van 8 tot 15mm. De slang is te vervangen zonder inspectieluik. Verder is de Roll-in te combineren met een glijstang/ophanghaak en met elk type inbouwkraan en elk gewenste handdouche.

Meld je aan