Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Catalano toilet

De grootste reden om voor een Catalano toilet te kiezen is omdat de Italianen design hebben uitgevonden. Letterlijk , want het woord design komt namelijk van het Latijnse designare, wat aanwijzen of iemand iets laten zien betekent. Een Catalano toilet kies je wanneer je van een functioneel, exclusief en echt wit toilet houdt! Daarbij heeft Catalano het beste wandcloset zonder spoelrand: het unieke NewFlush systeem en de unieke revolutionaire keramische beschermingslaag Cataglaze!

Combineer een Catalano wandcloset met een TECE inbouwreservoir en je hebt de meest kwalitatieve en duurzame combinatie die op dit moment verkrijgbaar is!
Vandaag de dag is een wandcloset of hangend toilet zonder spoelrand een ding waar klanten op letten. Dit natuurlijk vanwege de hygiene. Catalano heeft hiervoor het beste concept als het gaat om een toilet zonder spoelrand. Catalano heeft als enige een toilet die werkt met één straal om je toilet grondig te reinigen. Omdat het maar één waterstraal betreft is de kracht dermate groot dat het al het vuil meeneemt en in een draaikolk naar beneden wegspoelt. Andere merken maken gebruik van twee stralen waardoor de kracht logischerwijs minder is en dus ook minder goed je toilet schoonmaakt.

Wil je eens een andere kleur dan wit dan biedt Catalano diverse kleuren met het Catalano Colori programma. Het Catalano Colori assortiment biedt bijvoorbeeld matblauw, matgroen, matgrijs, matwit en zwart.

De laatste reden om voor een Catalano toilet te kiezen is dat alle Catalano toiletten standaard is voorzien van Cataglaze. Cataglaze is een beschermingslaag over het keramiek wat je Catalano toilet beschermt tegen vuilafzetting in de porien zodat je Catalano toilet heel lang mooi blijft. Een ander bijkomend voordeel is dat je makkelijk kunt schoonmaken!

Zoals je ziet zijn er veel redenen om voor een Catalano toilet te kiezen:
 
  • Unieke Newflush systeem (wandclosets zonder spoelrand)
  • Standaard Cataglaze
  • Catalano heeft als enige écht wit sanitair!
  • Closetzittingen met softclose en quickrelease
  • Closetzittingen met slimseat
  • In diverse kleuren leverbaar
Last not least. Hierboven staan alle argumenten beschreven waarom je een Catalano toilet zou moeten aanschaffen. Maar wij als Sanispecials.nl vinden het vooral een goed argument dat Catalano Ceramica een familiebedrijf is. Kenmerkend voor familiebedrijven is dat kwaliteit hetgeen is wat zij nastreven om de klant, u dus, een zo'n goed mogelijk toilet te laten aanschaffen. Dit in tegenstelling tot bedrijven of producten die onder een investeringsmaatschappij vallen. Bij deze laatste draait het vooral om de aandeelhouders en gaat dit helaas vaak ten koste van de kwaliteit.

Heb je vragen of wil je een Catalano toilet bekijken? Bel of mail of nog gezelliger,
kom langs in de showroom!

Catalano heeft diverse series toiletten zoals de serie Sfera, Zero of New Light.
Meld je aan