• 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Catalano SanitairCatalano Sanitair is een Italiaanse fabrikant in sanitaire producten met een strakke uitstraling en zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Op Sanispecials.nl laten wij de producten zien die op voorraad zijn en producten die eruit springen zoals Catalano Colori. Maar uiteraard kunnen wij de gehele Catalano Sanitair catalogus voor je bestellen.

De grootste reden om voor Catalano Sanitair te kiezen is omdat de Italianen design hebben uitgevonden. Letterlijk , want het woord design komt namelijk van het Latijnse designare, wat aanwijzen of iemand iets laten zien betekent. Catalano Sanitair, voor wie van functioneel, exclusief en echt wit sanitair houdt!

Alle Catalano Sanitair producten zijn voorzien van Cataglaze. Dit is een filmlaag over het product die het keramiek beschermt tegen vuil waardoor het product mooi blijft. Het voordeel is dat je door Cataglaze makkelijk schoon kunt maken! Het andere voordeel van Cataglaze tov andere bekende merken is dat de filmlaag erin gebakken zit en dus blijvend is. Bij andere merken is dit echter niet het geval.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment voor een wandcloset.

Kies je subcategorie

Het aanbod van dit Italiaanse merk

In het assortiment van Catalano vindt u een uitgebreid aanbod aan sanitair. De meest geliefde producten komen uit de categorie Catalono Sfera. Daarnaast vindt u in onze winkel de Catalona Colori, Green, New Light, Premium, Proiezioni, Verso en Zero. 

Over Catalano

Catalano Sanitair is opgericht in 1967 en was daarmee het eerste Italiaanse bedrijf wat het voor elkaar kreeg om de standaard te zetten in kwaliteitsproducten in sanitair. Het productieoppervlak van Catalano Sanitair in Italie beslaat zo'n 170.000m2. Samen met 240 werknemers die bij Catalano Sanitair werken, produceren zij per dag zo'n 1500 stuks sanitair. Dit aantal wordt behaald omdat Catalano bovenop technologische verbeteringen zit wat simpelweg een evolutie is van de jarenlange opgebouwde ervaring. Dit werk internationaal erkend door de vele onderscheidingen die Catalano Sanitair mocht ontvangen!


Ook is Catalano Sanitair zeer milieubewust. Dit komt bijvoorbeeld naar voren uit het feit dat Catalano met zonnepanelen werkt maar ook dat de auto's van de medewerkers onder een dak staan. Hoezo? Catalano is vlakbij Rome gevestigd en daar kan het 40 graden warm worden en airco's moeten dan extra hard werken om de auto koel te krijgen. Doordat ze onder het dak staan wordt het milieu ontlast. Op deze manier weet het bedrijf het milieu op slimme wijze te ontlasten.

Catalano Sanitair heeft buiten Italie geen fabrieken wat betekent dat alle kennis en knowhow op dezelfde plaats blijft en dit komt de kwaliteit ten goede. Je zou denken dat met de productie van 1500 stuks per dag de kwaliteitscontrole in batches gaat. Niets minder is waar. Catalano Sanitair controleert elk product op fouten. Als er maar de schijn is dat iets niet klopt dan wordt het Catalano product afgekeurd. Hierdoor krijg je als consument altijd het perfecte product van Catalano! Mocht er onverhoopt wel iets met het product zijn dan zit er op elk Catalano product een barcode geplakt. Aan de hand van deze barcode kan er bepaald worden waar het mis is gegaan. De code herleid de leverancier maar ook de controleur in de fabriek die het Catalano product heeft gecontroleerd. Zo zie je dat Catalano er alles aan doet om het perfecte product in je badkamer of toilet te krijgen!

 

Catalano Sanitair werkt volgens 4 principes:

 
  • Visie - Catalano Sanitair ontwikkeld haar visie door goed te kijken wat trends zijn, wat gebeurt er internationaal en dus wat is de positie van Catalano Sanitair om onderscheidend te blijven. Dat de visie van Catalano Sanitair werkt blijkt door de bereikte resultaten op het gebied van badkamermeubelen en sanitair.
 
  • KnowHow - In de 50 jaar dat Catalano Sanitair bestaat is er op ambachtelijke wijze heel veel ervaring opgedaan en heeft Catalano door te investeren in machines het productieproces kunnen optimaliseren zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van de Catalano producten.
 
  • Waarde - De waarde van Catalano Sanitair is een continu proces naar het zoeken van uitmuntendheid, passie!, blijven investeren in de technologie van machines, hiermee een hoog rendement op het volledige productieproces, veel aandacht voor wat de klant wil en producten die een geringe invloed op het milieu hebben.
 
  • Design - Dat spreekt voor zich!
 

Catalano producten kopen bij Sanispecials.nl

Sanispecials.nl is exclusief dealer van Catalano Sanitair. Wij vertellen je graag over Catalano Sanitair. Waarom? Catalano Sanitair heeft een onderscheidend desig, is zeer strak geproduceerd (de verschillen met andere merken kunnen we je laten zien) en heeft als laatste een echt witte kleur! Dit lijkt niet bijzonder maar dit is het wel! In onze showroom kunnen we ook dit aan je laten zien om je zo te helpen bij de juiste keuze van sanitair!

Buiten het design is Catalano Sanitair ook bijzonder inventief. Een bijzonder item is NewFlush.
NewFlush is het antwoord op wandclosets of hangtoiletten zonder spoelrand. Catalano Sanitair heeft een uniek concept als het gaat om hygiene. Andere merken maken gebruik van een spoeling in het wandcloset van 2 kanten. Dit gaat ten koste van de kracht van de waterstraal om het toilet schoon te spoelen. Catalano Sanitair heeft met behulp van het Vortex systeem een spoeling van 1 kant. Dit heeft tot gevolg dat de straal zeer krachtig is en het toilet zeer grondig reinigt en met een draaikolk naar beneden wegspoelt. Een 2e voordeel is dat het spoelen hierdoor veel minder lawaai maakt. We hebben hier een filmpje overgemaakt!

Een andere revolutionaire uitvinding is Cataglaze. Cataglaze is een beschermingslaag wat je keramiek beschermt tegen invloeden van buitenaf, een glad geheel krijgt aan de buitenkant en dus makkelijk schoon te maken is. Andere merken dan Catalano dompelen hun keramische toestellen waar Catalano de Cataglaze beschermingslaag meebakt op 1250 graden.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen