ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Paffoni

Algemeen

Paffoni is een Italiaans familiebedrijf en is opgericht in 1953 (Pogno) door vader Roberto. De visie van Paffoni is mooie en kwalitatieve kranen te produceren waarbij iedereen die bij Paffoni werkt gecommitted en toegewijd is. Kwaliteit is dus altijd het uitgangspunt! Het succes wat Paffoni heeft bereikt is diep Italiaans geworteld en kenmerkt zich door een typisch Italiaans design gecombineerd met creativiteit en handgemaakt: "Made in Italy"!

Het bedrijf

De klanten van Paffoni roemen Paffoni niet alleen om hun producten maar ook de servicegraad is uitzonderlijk hoog. Door de technologische innovaties die Paffoni steeds een voorsprong laat houden op andere kraanmerken maakt het dat de kwaliteit wordt gewaarborgd maar dat er ook snel kan worden geproduceerd om klanten snel van Paffoni producten te laten genieten!

Paffoni geniet in zowel Italië als België een marktleiderspositie en is Nederland 7 jaar bezig om Nederland kennis te laten maken met dit mooie product. Sanispecials.nl is gespecialiseerd in Paffoni kranen en wanneer je meer wilt weten over dit mooie Italiaanse merk, schroom dan niet om contact op te nemen!

Onderscheidend

Wat Paffoni echt onderscheidt van andere kranenmerken is het feit dat er voor 99% gewerkt wordt met metaal en kunststof producten worden vermeden daar waar het echt niet anders kan. Dit is dan ook meteen de reden dat je met Paffoni een op en top kwaliteitsproduct koopt!

Garantie

Op de producten van Paffoni wordt 5 jaar fabrieksgarantie gegeven. Daarbij houdt Paffoni 10 jaar onderdelen op voorraad.
Het gebeurt gelukkig bijna niet dat er iets is met een Paffoni kraan. Maar is dat wel zo dan dan meld je de klacht aan Sanispecials.nl. Wij vragen wat het probleem is en of er foto's of video kan worden gestuurd. Met deze informatie gaan wij in overleg met Paffoni of dat een klacht onder garantie valt of niet.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen