Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Grohe regendouches

De Grohe regendouche draagt bij aan de creatie van een thuis-spa, zoals de producent het graag noemt. Het is een begrijpelijke uitleg. Wie onder zo’n weldadige stortdouche gaat staan denkt dat hij in het lokale wellness centrum is beland. Grohe maakt het zelfs extra bijzonder met douchesystemen die je in tropische stormen tot jezelf laten komen. De Grohe regendouche is absoluut een aanwinst voor je badkamer. Geen gedoe meer met een zacht straaltje dat nauwelijks sterk genoeg is om de shampoo uit je haren te spoelen. Door de enorme hoeveelheid water bespaar je ook tijd, je bent immers sneller klaar. Hoewel we niet kunnen garanderen dat je vrijwillig de kraan dicht draait. Het is een weldaad!

 Grohe regendouche inbouw

De Grohe regendouche inbouwen of monteren is goed te doen maar let wel op de details. Door de vrijgevige uitstorting van het water is het handig om te controleren of jouw systemen zijn toegerust. Voldoet de warmwater installatie aan de eisen en beschikken de leidingen over voldoende capaciteit? Een bredere diameter voor de buizen kan nodig zijn. Het is een wat moeilijkere verbouwing maar dat soort zaken moet wel op orde zijn voordat je de Grohe regendouche installeert. Klinkt ingewikkeld? Neem gerust even contact op met Sanispecials voor advies, via bijvoorbeeld WhatsApp op 06-57575726 of een belletje naar 073-6121855. Wij leggen je graag uit waar je op moet letten.

Meer van Grohe? Bekijk hier de Grohe keukenkranen.

Grohe regendouche blijft ontwikkelen

De ontwikkelingen staan niet stil. Een Grohe regendouche hoeft niet altijd voluit te presteren. Het is mooi dat de producent toepassingen maakt die je de gelegenheid geven de waterstraal te reguleren. Want soms wil je overvloed, het volgende moment volstaat subtiliteit. Wat je keuze ook is, wij garanderen dat je er geen spijt van krijgt. Bestel vandaag op tijd bij Sanispecials en je hebt je product morgen al in huis. Of op een ander moment waarop je zeker weet dat je er bent om het pakket aan te nemen. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.