Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Regendouche

Een regendouche biedt een weldaad die de beleving van het douchen verheft tot een hoger niveau. Als je ’s ochtends met een slaperig hoofd uit bed kruipt is er niets heerlijker dan een fijne massage. Want zo voelt een regendouche: de stortbui die over je hoofd en lichaam stroomt is niet te versmaden. Het stimuleert je om de dag energiek te beginnen. Elegante vormgeving maakt van de badkamer bovendien een plek waar je nog liever wilt verblijven. Een regendouche komt er in strak vierkante of sierlijke ronde vormen en laat je optimaal genieten.

Regendoucheset van bekende merken

De regendouche van Hansgrohe is de standaard omdat deze producent het spits afbeet. Andere fabrikanten zoals het bijna gelijknamige Grohe volgden al snel. De installatie is verworden tot de grote droom van iedereen die van luxe en overvloed houdt in de badkamer. Uiteraard is het niet zomaar een zaak van aanschaffen en ophangen of inbouwen. Een regendouche vergt meer druk op de leiding, misschien zelfs een aangepaste afvoer en mogelijk ook een andere cv-ketel. Het is nu eenmaal een feit dat er meer water wordt gebruikt. Zelfs met waterbesparende regendouches is het niet te voorkomen dat er meer water gebruikt wordt. Dus ook meer om op te warmen. Bel voor advies met Sanispecials om te weten te komen of een regendouche te realiseren is in jouw badkamer.

Verschillende typen regendouches

Er zijn verschillende typen regendouches beschikbaar. Zo kan je aan de linkerzijde van deze pagina en alle andere categorie pagina's filteren op verschillende specificaties van de regendouches. Zo kan je kiezen voor een douchecombinatie set, een douchemengkraan opbouw of een inbouwmengkraan. Andere factoren waar je naar zult willen kijken zijn de afmetingen, de prijs en de lengte van de glijstang.

Regendouche met thermostaatkraan

Sanispecials is net als een winkel bereikbaar voor degelijk advies. Sterker nog, wij staan 7 dagen per week voor je klaar, via WhatsApp (06-57575726) of telefonisch (073-6121855). Wie doet ons dat na? Een regendoucheset kan je zelf samenstellen. Ook voor toebehoren om de installatie perfect te laten werken is via Sanispecials te organiseren. Ben je op zoek naar een thermostaatkraan of heb je een slimme afvoer nodig? Kijk rustig eens rond in de webshop. Zelfs als je aan een sterkere boiler denkt is het mogelijk om via Sanispecials de beste aanbieding te bemachtigen. Wij leveren vervolgens snel af. Vandaag op tijd bestellen betekent morgen op tijd in huis. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.
Meld je aan