ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Meest goedkope toilet bij Sanispecials!

Hoe fijn is het wanneer je allerkleinste kamer in huis voorzien is van de best mogelijke sfeer? Een toiletruimte mag dan wel je kleinste kamertje zijn in huis, maar dat betekent niet dat we deze moeten verwaarlozen. Je zult je namelijk verbazen over het aantal uren dat we doorbrengen in de toiletruimte.

Bij Sanispecials slaag je altijd voor een nieuwe wc. Wat je ook zoekt voor je toiletruimte of badkamer, wij hebben het in huis! Bekijk nu ons assortiment, want met een toilet van Sanispecials zit je altijd goed!

Op zoek naar de juiste wc pot, welke opties heb je?

Als je op zoek bent naar het beste toilet voor je toiletruimte of badkamer dan komt daar meer bij kijken dan je denkt. Je hebt namelijk behoorlijk wat opties. Welk type toilet het beste bij je past is deels afhankelijk van de ruimte, maar ook van je eigen persoonlijke voorkeur. Wij nemen graag met je door welke toiletten wij bieden!

> Hangend toilet

Hangende toiletten worden ook wel wandclosets genoemd. Een wandcloset is makkelijk schoon te houden, en het is een ruimtelijke optie. Met een hangend toilet zonder spoelrand maak je het onderhoud nog makkelijker. Het spoelwater verdwijnt via de achterkant van het toilet. Dankzij een aanpassing op het gebied van keramiek wordt het water als het ware door het toilet gestuwd en is er dus geen spoelrand aanwezig. Een ophoping van vuil in je toilet is verleden tijd wanneer je kiest voor een toilet zonder spoelrand.

>>> Bekijk hier ons assortiment wandclosets <<<

Hangend WC: toiletten met inbouwreservoir

Een hangend toilet is voorzien van een inbouwreservoir. Doordat het reservoir ingebouwd zit in de wand zie je alleen het bedieningspaneel aan de toiletpot hangen. Je hebt ruimte keuze aan inbouwreservoirs. Heb je een kleinere toiletruimte? Dan is een ruimtebesparend reservoir de 'ideal standard'. Daar win je rond de 4 centimeter mee en dat is in een kleine ruimte al een hoop. Maar als je dit dan combineert met een verkort toilet dan bespaar je in totaal maar liefst 9 centimeter! Zo creëer je ook in een kleine ruimte toch genoeg ruimte voor een inbouwtoilet.

Een complete duoblok is een goede optie wanneer je ruimte wilt besparen.

>>> Bekijk hier onze inbouwreservoirs <<<

> Douche wc's

Een douche wc is een vrij modern toilet. In Azië kennen ze deze al heel lang, maar je ziet ze ook in Nederland steeds vaker voorbij komen. Hiermee wordt er na het toiletbezoek gereinigd met water (de douchewijze) in plaats van toiletpapier. Een douche wc pot scheelt op de lange termijn dus een hoop geld en is uiteindelijk een modern en goedkoop toilet.

>>> Bekijk hier onze modellen Douche WC <<<

> Staand toilet

Ben je op zoek naar een staand toilet? Staande toiletten zijn de traditionele toiletten die wel al jaren kennen. Een staande toiletpot is niet moeilijk op te bouwen en is eigenlijk altijd een passende optie. Ook heb je bij een staand toilet nooit last van opspattend water zoals bij een diepspoel toilet wel het geval is. Bij een diepsoel spreek je eigenlijk altijd van een hangtoilet. Hier komen we zo meteen op terug.

> Urinoir

Een urinoir is een goede optie als je nog ruimte over hebt in de badkamer. Een urinoir is namelijk waterbesparend. Het is initieel misschien een investering, maar je houdt hier uiteindelijk dus veel geld aan over. Een waterbesparend urinoir scheelt soms wel tientallen liters water per dag die door het toilet worden gespoeld. Vragen over de mogelijkheden voor een urinoir in jouw badkamer? Neem gerust contact met ons op!

>>> Ontdek de mogelijkheden voor een Urinour <<<

Diepspoel of vlakspoel toilet?

Ga je voor een diepspoel toilet? Of geef je toch de voorkeur aan de vlakspoel. Met een vlakspoel valt 'de boodschap' op een soort platform, waarna het wordt weggespoeld. Hiermee heb je geen last van opspattend water, maar je kunt wel eerder last krijgen van onaangename geurtjes. Daarnaast is een vlakspoel een staande wc, en de zijn iets moeilijker als het om onderhoud gaat.

Een diepspoel toilet zie je bij een hangtoilet vaak. Hier bij valt 'de boodschap' direct in het water. Dit is fijnere toiletpot als je naar onderhoud kijkt. Een vlakspoel schoonmaken is lastiger omdat je deze veel grondiger moet poetsen met een toiletborstel. BIj een diepspoel moet dat natuurlijk ook, naar het toilet is hygiënischer.

Als je kiest voor een wandtoilet heb je ook geen omkijken meer naar de deksel van de stortbak, en je houdt meer ruimte over onder het toilet omdat het reservoir in de muur ingebouwd zit, je maakt de vloer dus makkelijker schoon.

Een eigen toilet samenstellen

Wanneer je kiest voor Sanispecials dan kies je voor een ruim assortiment aan onderdelen. Het voordeel hiervan is dat je door deze ruime keuze je toilet zo goed als zelf kunt samenstellen. Toiletpotten, toiletzittingen, inbouwreservoirs, noem maar op.

Kies bijvoorbeeld een modern design wandcloset met een bedieningspaneel naar eigen smaak! Hou je van gemak en comfort? Kies dan voor een quick release of softclose toiletbril!

Een nieuw toilet zoals jij dat wilt? Dan moet je bij ons zijn!

Ontdek onze top 3 laagst geprijsde toiletten!

1. Geberit E-Con wandcloset diepspoel wit
Geberit wandtoilet met diepspoel. Dit witte toilet is een standaard model van keramiek.

Prijs: €59,93
2. Jika Closet Euroline
Jika Euroline closet, keramiek, wit, (hxbxd) 390x355x480mm, type staand, spoelvorm diep, plaats uitlaat PK (pijp kort), glansgraad glanzend, spoelwaterhoeveelheid 3 - 6L.

Prijs: €68,43
3. Jika Euroline closetpot AO diepspoel wit
Jika Euroline closet diepspoel, keramiek, wit, (hxbxd) 390x355x480mm, type staand, spoelvorm diep, nom. spoelwaterhoeveelheid 6L, plaats uitlaat AO (achter onder). Deze closetpot is enkel de pot zelf.

Prijs: €71,53
 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen