ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Deskundig advies

Wat Sanispecials.nl anders maakt dan andere webwinkels is dat wij graag persoonlijk contact met u hebben om zodoende achter uw wensen te komen en dit met een passend product of advies in te vullen. Wij beschikken over kennis over de volgende vakgebieden: sanitair, centrale verwarming, ventilatie en keukenaccesoires.

Binnen ons assortiment hebben wij zelf duidelijke voorkeuren welke wij beargumenteerd kunnen voorleggen en voors en tegens kunnen afwegen afhankelijk van de situatie natuurlijk. Belangrijke pijlers zijn bijvoorbeeld TECE inbouwreservoirs of bijvoorbeeld Catalano sanitair. Dit zijn merken die minder bekend zijn maar kwalitatief net iets meer te bieden hebben. Hier kunnen we alles over vertellen natuurlijk. Verder heeft Sanispecials.nl een liefde voor sanitair wat uit Italië komt en zijn wij vereerd dat wij online Luca Sanitair mogen voeren. Luca Sanitair heeft net als Sanispecials.nl een voorliefde voor Italië omdat het met name daar over design en kwaliteit gaat. Een mooi merk wat hier uitspringt is het merk Paffoni. Het verschil met bijvoorbeeld een merk als Grohe? Voor 99% worden kunststof onderdelen vermeden en werkt men bijna uitsluitend met metaal.

Ook kunnen wij desgewenst u voorzien van een installatiepartner door het gehele land. Ook hierin is persoonlijk contact weer heel belangrijk. Door de tijd waarin wij leven is het zeer gemakkelijk om aan de hand van foto's of video's bij u thuis mee te kijken naar uw situatie en zo dus op afstand van advies kunnen dienen. Soms is het niet anders dan dat er een expert ter plaatse moet komen om de situatie te beoordelen.

Graag tot zien bij Sanispecials.nl!

 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen