Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Looox

LoooX Bathroom Experience

De uitgebreide collectie spiegels van Looox is met zorg door Looox ontwikkeld. Looox biedt alle mogelijkheden en maten die er denkbaar zijn. De meeste spiegels bij LoooX liggen op voorraad en zijn ook nog eens van Hollandse kwa­liteit! Ook biedt Looox maatwerk aan en daarmee kun je met Looox alle kanten op!

Het fenomeen verlichting heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. LoooX Mirror biedt alles wat je wenst. Naast de gebruikelijke T5 (TL) vindt je een scala aan LED opties en zelfs RGB (kleuren-LED) zit standaard in het LoooX programma. Verder zijn er verschillende soorten schakelaars die het gebruik nog verder vereenvoudigen.

Meer kleur in je badkamer? De LoooX Colour-Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als inbouwnis worden toegepast in iedere natte ruimte of elders in huis. Om deze Colour serie compleet te maken is LoooX Colour Shelf een ideale aanvulling in de badkamer. Wie nu nog durft te beweren dat de planchet niet meer van deze tijd is, wordt nu gelogenstraft. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst werd, kan dat nu op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd.

De LoooX Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toilet-rolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. Met Looox closed ga je nooit meer stapelen en spreken we af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort.

Contactgegevens Looox:

Maagdenburgstraat 8
7421 ZB Deventer
T +31(0)570 610071
F +31(0)570 610778
http://looox.nl/
info@looox.nl
Meld je aan