ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Grohe

Grohe is wereldwijd een marktleider binnen de sanitairbranche met momenteel vestigingen in meer dan 130 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Düseldorf. Het bedrijf investeert veel in onderzoek en ontwikkeling en is hierdoor uitgeroepen tot 'Top Innovator' door de jury van de 'TOP 100' Innovation Awards. De jury was voornamelijk onder de indruk van de ontwikkeling en creatieve innovaties op het gebied van ontwerp en de productie van kranen. Innovatie is een belangrijke kernwaarde voor Grohe. Andere belangrijke kernwaarden zijn kwaliteit, technologie, design en duurzaamheid.
 
Sfeerfoto Grohe badkamer

De producten van Grohe zijn zowel geschikt voor consumenten als de zakelijke markt. Binnen de zakelijke markt heeft Grohe meerdere goede referenties. Hierbij kun je onder andere denken aan The Loft op luchthaven Brussel, Abbey Road Studios in Londen, de Aqua Tower in Chicago, Athenee Hotel in Bangkok en meer. Al deze locaties hebben gekozen voor een samenwerking met Grohe.

Kwaliteit en garantie

Grohe streeft naar uitmuntendheid die verder gaat dan alleen de producten zelf. Het heeft betrekking op het gehele proces, vanaf het design tot aan de klantenservice. In elk stadium wordt er niet genoegen genomen met minder dan perfectie. Hierdoor ben je als klant verzekerd van kwaliteit en daarom geeft Grohe ook 5 jaar fabrieksgarantie. Op inbouwproducten is dit zelfs 10 jaar. Op producten met een stekker krijg je 2 jaar garantie en daar komt nog een jaar bovenop als je het product registreert via Grohe.

Duurzaamheid

Er wordt bewust en zuinig omgegaan met energie en natuurlijke bronnen door het bedrijf. Om deze reden is Grohe WaterCare opgesteld. Dit is een belofte van Grohe, om samen met de eindgebruiker, duurzaam om te gaan met natuurlijke bronnen. Deze belofte komt het bedrijf na door moderne technologiën toe te passen op de producten waardoor veel water bespaard kan worden. En met de Grohe Sense App gaan ze zelfs nog een stap verder. Dit is een op afstand bestuurbaar water management systeem.

Kranen

Het assortiment bestaat uit meerdere soorten kranen, zoals keukenkranen, wastafelkranen en badkranen.
Keukenkranen   Wastafelkranen   Badkranen
Sfeerfoto Grohe keukenkraan   Sfeerfoto Grohe wastafelkraan   Sfeerfoto Grohe wastafelkraan

De keukenkranen zijn een combinatie van modern design en praktische technieken. De watersystemen leveren voordelen zoals direct kokend water, gefilterd water en/of bruisend water.
 
De verschillende designs worden met verschillende soorten uitloop aangeboden. De wastafelkranen van Grohe besparen tot 50% op je waterverbruik. Begin nu ook met water besparen!
 
Er is voor iedere badkamer een ideale thermostaatkraan of mengkraan verkrijgbaar. Ben je bang dat je zelf of je kinderen hun handen zullen branden? Kies dan voor Cooltouch.

Douches

Sfeerfoto Grohe regendouche

Een regendouche brengt extra luxe in je badkamer. De Grohe regendouche draagt bij aan de creatie van een thuis-spa, zoals de producent het graag noemt. Het is een begrijpelijke uitleg. Wie onder zo’n weldadige stortdouche gaat staan denkt dat hij in het lokale wellness centrum is beland. Grohe maakt het zelfs extra bijzonder met douchesystemen die je in tropische stormen tot jezelf laten komen. De Grohe regendouche is absoluut een aanwinst voor...

> Lees verder over Grohe regendouches

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen