Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou

Ben je op zoek naar exclusieve designs tegen een betaalbare prijs voor in de badkamer? Dan is het merk Clou echt iets voor jou. Dit merk van Hollandse bodem is constant bezig met innovatie om kwalitatieve producten van topdesign te leveren tegen een betaalbare prijs. Doordat het bedrijf  Clou bath findings de productie in eigen beheer heeft, wordt het productieproces tot in het kleinste detail beheerst nauwlettend in de gaten gehouden. Nederlands Design op zijn best waarbij schoonheid, vorm en functie centraal staan! Dus ben je op zoek naar design toilet- en badkamer producten? Neem dan vooral een kijkje bij het brede aanbod van Clou dat we bij Sanispecials.nl bieden.

Bezoek direct één van de categorieën met de producten van Clou

Kies je subcategorie

Geschiedenis van Clou

Het familiebedrijf Clou is in 1992 opgericht. En sinds 2000 produceert Clou bath findings onder eigen merk en in eigen beheer producten voor toiletten en badkamers. Het bedrijf werkt intensief samen met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers. De producten zijn van goede kwaliteit. Dit in combinatie hun passie voor schoonheid, vorm en functionaliteit maken Clou een perfecte keuze. Niet onbelangrijk is natuurlijk de betaalbaarheid van het Clou assortiment.

Dit resulteert sinds 2000 in een topdesign aanbod bestaande uit wastafels, fonteinen, baden en toiletten, alsook compleet badkamermeubilair van dit eigen merk. Je maakt je badkamer helemaal af met de bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting. En omdat de producten worden aangeboden in verschillende kleuren en materialen, vind je altijd perfect passende producten voor jouw badkamer, toilet of andere sanitaire ruimte. Welke sfeer je ook wenst, je kunt het met deze producten creëren. 

Clou en kwaliteit

De medewerkers bij Clou zorgen er dagelijks voor dat de producten tegen de hoogste kwaliteit worden geleverd. Het productieproces van de vernieuwende producten wordt tot in de puntjes georganiseerd en nauwlettend in de gaten gehouden. Innovatie in vormen, materialen en stijlen staat voorop. Doordat Clou bath findings een heldere visie voor ogen heeft wat voor soort producten zij wil bieden, resulteert dit in een consistente lijn van producten. Het gebruik van de juiste innovatieve materialen om een specifiek design vorm te geven, zorgt voor kwalitatieve producten die een leven lang meegaan.

Clou productaanbod

De producten van Clou zijn onderverdeeld in series. Er zijn verschillende series verkrijgbaar, die allemaal de passie voor schoonheid, vorm en functie tonen. Bij Sanispecials.nl vind je onder meer: Als je meer wilt weten over de verschillende series of de producten voor je badkamer en toilet van Clou, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag met het uitzoeken van het juiste Clou bath findings product voor jouw interieur. 

Clou sanitair

Natuurlijk kun je binnen de producten van Clou niet alleen op productserie selecteren. Je kunt ook direct naar een specifiek productsoort gaan. Ben je op zoek naar een kraan, een wasbak of juist een ligbad? We vertellen je graag meer over de mogelijkheden die Clou sanitair biedt. 
 

Ligbaden

De Clou ligbaden zijn allemaal strak van design. Je hebt de keuze uit een vrijstaand bad of een wandmodel. De baden worden in verschillende vormen aangeboden zoals ovaal, rechthoekig en meer. Bij Sanispecials vind je baden van verschillende series zoals de prijswinnende series Hammock en Wash Me.
 
> Bekijk nu Clou ligbaden    

Wastafels en fonteinen

De Clou bath findings wastafels en fonteinen zijn gemaakt van innovatieve materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt. Keramiek is het meest traditionele materiaal voor fonteinen. Aluite, ook wel cristalplant genoemd, is een composietmateriaal dat zorgt voor een strak design. Mineral marmer is een composietmateriaal met een hoogglans witte look gecombineerd met de eigenschappen van composietmateriaal die zorgen voor een strak design. Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen met als kenmerk een hoge dichtheid en gevlekt oppervlak.
 
> Bekijk nu Clou wastafels > Bekijk nu Clou fonteinen  

Accessoires

De accessoires van Clou zijn de perfecte oplossing om je badkamer compleet te maken. Op Sanispecials vind je planchets, toiletrolhouders, kledinghaken, handdoekrekken, toiletborstelhouders, spiegelklemmen en meer. Zoals alle producten van Clou hebben de Clou accessoires ook een strak design.
 
> Bekijk nu de Clou accessoires    

Freddo kranen

De Freddo kranen zijn momenteel de populairste kranen van Clou. Het aanbod is zeer variërend, en daarom zal je een aantal keuzes moeten maken. Je bepaalt welke vorm de kraan en uitloop moeten hebben, de keuze bestaat uit recht of rond. Je kan kiezen of je vrijstaande kraan of een kraan die aan de muur is bevestigd wilt. De kranen worden aangeboden in chroom en RVS geborsteld.
 
> Bekijk nu Clou Freddo kranen    
Meld je aan