Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou

Heb je waardering voor exclusieve maar toch betaalbare badkamer ontwerpen? Dan is Clou echt iets voor jou. Clou is constant bezig met innovatie om kwalitatieve producten van topdesign te kunnen blijven leveren tegen een betaalbare prijs. Doordat het Nederlandse bedrijf de productie in eigen beheer heeft, wordt het productieproces tot in het kleinste detail beheerst. Nederlands Design op zijn best.

Clou produceert sinds 2000 onder eigen merk en in eigen beheer. Het bedrijf werkt intensief samen met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers. De producten zijn van goede kwaliteit, dit in combinatie met de vorm en schoonheid maken Clou een perfecte keuze. Dit wordt versterkt door de betaalbaarheid van het Clou assortiment. Dit resulteert in een topdesign assortiment bestaande uit wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook compleet badkamermeubilair. Je maakt je badkamer helemaal compleet met de bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting. En omdat de producten worden aangeboden in verschillende kleuren en materialen, vind je altijd perfect passende producten voor je badkamer, toilet of andere sanitaire ruimte!

Kies je subcategorie

Ligbaden

De Clou ligbaden zijn allemaal strak van design. Je hebt de keuze uit een vrijstaand bad of een wandmodel. De baden worden in verschillende vormen aangeboden zoals ovaal, rechthoekig en meer. Op Sanispecials vind je baden van verschillende series zoals de prijswinnende series Hammock en Wash Me.
 
> Bekijk nu Clou ligbaden    

Wastafels en fonteinen

De Clou wastafels en fonteinen zijn gemaakt van materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt. Keramiek is het meest traditionele materiaal voor fonteinen. Aluite, ook wel cristalplant genoemd, is een composietmateriaal dat zorgt voor een strak design. Mineral marmer is een composietmateriaal met een hoogglans witte look gecombineerd met de eigenschappen van composietmateriaal die zorgen voor een strak design. Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen met als kenmerk een hoge dichtheid en gevlekt oppervlak.
 
> Bekijk nu Clou wastafels > Bekijk nu Clou fonteinen  

Accessoires

De accessoires van Clou zijn de perfecte oplossing om je badkamer compleet te maken. Op Sanispecials vind je planchets, toiletrolhouders, kledinghaken, handdoekrekken, toiletborstelhouders, spiegelklemmen en meer. Zoals alle producten van Clou hebben de Clou accessoires ook een strak design.
 
> Bekijk nu de Clou accessoires    

Freddo kranen

De Freddo kranen zijn momenteel de populairste kranen van Clou. Het aanbod is zeer variërend, en daarom zal je een aantal keuzes moeten maken. Je bepaalt welke vorm de kraan en uitloop moeten hebben, de keuze bestaat uit recht of rond. Je kan kiezen of je vrijstaande kraan of een kraan die aan de muur is bevestigd wilt. De kranen worden aangeboden in chroom en RVS geborsteld.
 
> Bekijk nu Clou Freddo kranen    
Meld je aan