Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou fontein

Met een Clou fontein je in toiletruimte kies je voor kwaliteit en een design product. Het Nederlandse merk Clou onderscheidt zich met producten die zij zelf ontwerpen en hierdoor vanzelfsprekend een trendy eigen gezicht krijgen. De fonteinen zijn gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt. Je kunt verder kiezen uit diverse vormen en maten, zodat er altijd een perfect passende Clou fontein voor jouw ruimte is. Sanispecials.nl is exclusief dealer van Clou fonteinen! 

Clou fontein kenmerken

Clou fonteinen staan garant voor compacte, minimalistische fonteinen. Deze passen zowel in ruimere als in kleine toiletruimtes. De fonteinen zijn speciaal ontworpen voor gebruik in het toilet. En alles is op elkaar afgestemd: de vorm, de afmeting en de betaalbare prijs voor een design product.

Clou fontein selecteren

Als je op zoek gaat naar een Clou fontein, zul je merken dat er een breed aanbod verkrijgbaar is. Zo moet je onder meer een keuze maken over het materiaal waarin de Clou fontein uitgevoerd is, als ook de vorm van de fontein. We zetten graag een aantal aandachtspunten op een rij waar je bij het kiezen van jouw nieuwe Clou fontein rekening mee moet houden.

Keuze: Met of zonder kraangat

Bij het uitzoeken van een Clou fontein kom je modellen met en modellen zonder kraangat tegen. Als je kiest voor een model met een kraangat, zit er in de fontein op een vaste plek al een gat om de kraan in te plaatsen. Je combineert in dit geval de fontein met een staande kraan. Als je kiest voor een fontein zonder kraangat, bevestig je de kraan niet in de wasbak. In dit geval kun je de Clou fontein met een Clou wandkraan combineren. Zo komt het design van de fontein extra tot zijn recht.

Keuze: materiaalsoorten voor je Clou fontein

De fonteinen van Clou zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar, namelijk: mineral marmer, aluite, keramiek en gezoet basalt. Hieronder gaan we verder in op deze materialen.

Mineral marmer

Een Clou fontein welke van mineral marmer is gemaakt bestaat uit een compostietmateriaal dat een hoogglans witte look combineert met de technisch perfecte eigenschappen van composietmaterialen. Mineral marmer geeft de mogelijkheid om de beperkingen van keramiek weg te nemen en daardoor een zeer strak design met scherpe randen en hoek te realiseren.

Cristalplant (aluite)

Cristalplant (of aluite) is een composietmateriaal dat Clou voor haar producten kiest door het soft-touch effect en de zeer mooie look. Naast deze goede eigenschappen is het goed te weten dat beschadigingen geen enkel probleem zijn op dit materiaal. Deze kunnen door een schuursponsje en goede schuurmiddelen worden opgelost. Sowieso is het goed om het product van tijd tot tijd te poetsen zodat het een mooie eyecatcher blijft. Ook hoeft u niet bang te zijn voor UV-straling, ook hier kan een Clou fontein gemaakt van Cristalplant zonder problemen tegen!

Keramiek

Wie is er eigenlijk niet met keramiek sanitair opgegroeid? Het is het meest traditionele materiaal voor wastafels, fonteinen en toiletten. Het is makkelijk te onderhouden en heeft gewoon een tijdloze uitstraling. Keramiek een bijzonder sterk maar ook licht materiaal wat zeer duurzaam is en voor langere termijn meegaat. Keramiek is ongevoelig voor vlekken en makkelijk te onderhouden. Het "nadeel" van keramiek is dat je een zeer strak design niet kunt realiseren waardoor Clou daarvoor weer andere materialen gebruikt zoals hierboven beschreven.

Gezoet basalt

Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen. Het basalt wat Clou gebruikt heeft als kenmerk dat het een hoge dichtheid heeft en een gevlekt oppervlak. Basalt is een natuursteen en heeft daarmee een verkleuring van bijna zwart tot een bleek grijze kleur. Juist deze verkleuring maakt het dat u altijd een origineel product heeft, geen andere fontein is precies hetzelfde en dat is supertof! Om gezoet basalt zijn gladde, volledige matte oppervlak te geven is het basalt gezoet wat wil zeggen dat het is bewerkt met een stenen polijstwiel. Het is raadzaam om het oppervlak regelmatig te beschermen tegen vetvlekken.

Keuze: modellen fonteinen

Naast het kiezen van een passende materiaalsoort wil je natuurlijk ook kiezen voor een model dat je mooi vindt en goed vind passen bij jouw badkamer. Clou heeft verschillende productseries, enkele populaire series zijn: First, Flush en Mini Wash me. Binnen deze series zijn er weer verschillende modellen, daar gaan we hieronder verder op in.

Clou Flush

Clou Flush is een productserie met daarin verschillende modellen, waaronder de Clou flush 3 fontein, Flush 1, Flush 2 en nog meer. Deze serie is erg populair en bekend als een mooi en moderne serie.

Clou Mini Wash Me

Een andere populaire serie is de 'Clou Mini Wash Me'. Dit is een nieuwe serie met hele moderne producten. Deze fonteinen zijn iets smaller en langer, waardoor ze goed passen bij een toilet op de begane grond.

Clou fontein kopen

Met alle informatie van hierboven kan je als het goed is weloverwogen een fontein kopen. Samenvattend gaan we nog even in op de belangrijkste zaken: kies een goede materiaalsoort voor jouw fontein, maak een keuze in de productserie en kijk natuurlijk naar je budget. Ook is de keuze voor een fontein met of zonder kraangat iets om naar te kijken. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag met het uitzoeken van de juiste Clou fontein voor jouw toiletruimte.    
Meld je aan