Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou fontein

Sanispecials.nl is exclusief dealer van Clou fonteinen. Clou onderscheidt zich met producten die zij zelf ontwerpen en hierdoor vanzelfsprekend een trendy eigen gezicht krijgen. De fonteinen zijn gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt.

Verschillende materiaalsoorten voor je Clou fontein

De fonteinen van Clou zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar, namelijk: mineral marmer, aluite, keramiek en gezoet basalt. Hieronder gaan we verder in op deze materialen.

Mineral marmer

Een Clou fontein welke van mineral marmer is gemaakt bestaat uit een compostietmateriaal dat een hoogglans witte look combineert met de technisch perfecte eigenschappen van composietmaterialen. Mineral marmer geeft de mogelijkheid om de beperkingen van keramiek weg te nemen en daardoor een zeer strak design met scherpe randen en hoek te realiseren.

Cristalplant (aluite)

Cristalplant (of aluite) is een composietmateriaal dat Clou voor haar producten kiest door het soft-touch effect en de zeer mooie look. Naast deze goede eigenschappen is het goed te weten dat beschadigingen geen enkel probleem zijn op dit materiaal. Deze kunnen door een schuursponsje en goede schuurmiddelen worden opgelost. Sowieso is het goed om het product van tijd tot tijd te poetsen zodat het een mooie eyecatcher blijft. Ook hoeft u niet bang te zijn voor UV-straling, ook hier kan een Clou fontein gemaakt van Cristalplant zonder problemen tegen!

Keramiek

Wie is er eigenlijk niet met keramiek sanitair opgegroeid? Het is het meest traditionele materiaal voor wastafels, fonteinen en toiletten. Het is makkelijk te onderhouden en heeft gewoon een tijdloze uitstraling. Keramiek een bijzonder sterk maar ook licht materiaal wat zeer duurzaam is en voor langere termijn meegaat. Keramiek is ongevoelig voor vlekken en makkelijk te onderhouden. Het "nadeel" van keramiek is dat je een zeer strak design niet kunt realiseren waardoor Clou daarvoor weer andere materialen gebruikt zoals hierboven beschreven.

Gezoet basalt

Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen. Het basalt wat Clou gebruikt heeft als kenmerk dat het een hoge dichtheid heeft en een gevlekt oppervlak. Basalt is een natuursteen en heeft daarmee een verkleuring van bijna zwart tot een bleek grijze kleur. Juist deze verkleuring maakt het dat u altijd een origineel product heeft, geen andere fontein is precies hetzelfde en dat is supertof! Om gezoet basalt zijn gladde, volledige matte oppervlak te geven is het basalt gezoet wat wil zeggen dat het is bewerkt met een stenen polijstwiel. Het is raadzaam om het oppervlak regelmatig te beschermen tegen vetvlekken.

Verschillende modellen fonteinen

Naast het kiezen van een passende materiaalsoort wil je natuurlijk ook kiezen voor een model dat je mooi vindt en goed vind passen bij jouw badkamer. Clou heeft verschillende productseries, enkele populaire series zijn: First, Flush en Mini Wash me. Binnen deze series zijn er weer verschillende modellen, daar gaan we hieronder verder op in.

Clou Flush

Clou Flush is een productserie met daarin verschillende modellen, waaronder de Clou flush 3 fontein, Flush 1, Flush 2 en nog meer. Deze serie is erg populair en bekend als een mooi en moderne serie.

Clou Mini Wash Me

Een andere populaire serie is de 'Clou Mini Wash Me'. Dit is een nieuwe serie met hele moderne producten. Deze fonteinen zijn iets smaller en langer, waardoor ze goed passen bij een toilet op de begane grond.

Clou fontein kopen

Met alle informatie van hierboven kan je als het goed is weloverwogen een fontein kopen. Samenvattend gaan we nog even in op de belangrijkste zaken: kies een goede materiaalsoort voor jouw fontein, maak een keuze in de productserie en kijk natuurlijk naar je budget. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem contact op met onze klantenservice.
Meld je aan