Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou bad

Sanispecials is exclusief dealer van Clou baden. Ben je op zoek naar een bad van het merk Clou? Dan zit je bij ons dus goed. Clou onderscheidt zich met producten die zij zelf ontwerpen en hierdoor vanzelfsprekend een trendy eigen gezicht krijgen. De baden zijn gemaakt van acryl.

Clou bad kopen

Wil je een bad kopen van het merk Clou? Dan raden wij je aan om voor jezelf eerst vragen te krijgen op de volgende vragen:
  • Welke productserie wil je kopen?
  • Wat moeten de afmetingen zijn (Breedte, lengte en hoogte)?
  • Wat is je budget?
Door voor jezelf duidelijk antwoord te krijgen op deze vragen kan je gericht verder zoeken in ons productaanbod. Clou kent in haar aanbod van baden meerdere series, populaire zijn: First, Hammock, InBe en Wash Me. Qua afmetingen zijn er veel mogelijkheden, aan de linkerzijde naast de producten vind je uitgebreide filters zodat je makkelijk kan filteren. Tot slot is het natuurlijk belangrijk voor jezelf te weten wat jouw budget is. Ook hierop kan je eenvoudig filteren aan de linkerzijde.

Kom je er toch niet helemaal uit voor wat betreft jouw Clou bad? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we jou makkelijk en snel verder helpen.
Meld je aan