Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou bad

Sanispecials is exclusief dealer van Clou baden. Ben je op zoek naar een bad van het merk Clou? Dan zit je bij ons dus goed. Clou onderscheidt zich met producten die zij zelf ontwerpen en hierdoor vanzelfsprekend een trendy eigen gezicht krijgen. De baden zijn gemaakt van acryl voor een lange levensduur. Een Clou bad kan vrijstaand geplaatst worden. Bekijk alle mogelijkheden in onze online catalogus.       

Clou bad uitzoeken

Wil je een bad kopen van het merk Clou? Bij ons vind je complete Clou baden om in jouw badkamer te plaatsen. Om te zorgen dat je het juiste model kiest, raden wij je aan om voor jezelf eerst antwoord te krijgen op de volgende vragen:
  • Welke productserie wil je kopen - Clou biedt verschillende series aan. 
  • Wat moeten de afmetingen zijn (breedte, lengte en hoogte) - Zo weet je zeker dat het Clou bad perfect in jouw badkamer past. 
  • Wat is je budget - Een Clou bad in in verschillende prijzen verkrijgbaar, zodat er voor iedereen iets passend te vinden is. 

Kenmerken Clou bad

Door voor jezelf duidelijk antwoord te krijgen op de bovenstaande vragen kan je gericht verder zoeken in ons productaanbod. Je kunt de filters aan de linkerzijde van de pagina gebruiken om tot het juiste Clou bad, passend bij jouw wensen te komen.

Clou kent in haar aanbod van baden meerdere series. Populaire zijn: First, Hammock, InBe en Wash Me. Het verschil tussen de series zit in het uiterlijk van het bad. Een Clou bad kan zowel ronde als strakke vierkante lijnen hebben. Qua afmetingen zijn er veel mogelijkheden, aan de linkerzijde naast de producten vind je uitgebreide filters zodat je makkelijk kan filteren. Ben je op zoek naar een bad voor één of voor twee personen? Dit heeft natuurlijk invloed op de maten van het bad. Tot slot is het belangrijk voor jezelf te weten wat jouw budget is. Ook hierop kan je eenvoudig filteren aan de linkerzijde.
 

Clou bad kopen bij Sanispecials.nl

Clou is een kwaliteitsmerk speciaal voor de badkamer en met producten voor het sanitair. Wij bieden je alles van dit merk om een Clou badkamer te realiseren. Kom je er toch niet helemaal uit voor wat betreft jouw Clou bad? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zo kunnen we jou makkelijk en snel verder helpen om te zorgen dat je het juiste Clou bad bestelt. Heb je een vrijstaand Clou bad uitgezocht? Dan kun je die direct online in onze shop aankopen. Je betaalt geen verzendkosten en op werkdagen bestelt, ontvang je jouw bestelling de volgende dag al in huis.      
            

 

Meld je aan