Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou wastafel

Sanispecials.nl is exclusief dealer van Clou wastafels. Clou onderscheidt zich met producten die zij zelf ontwerpen en hierdoor vanzelfsprekend een trendy eigen gezicht krijgen. De wastafels zijn gemaakt van diverse materialen zoals keramiek, aluite, mineral marmer en gezoet basalt.

Het beste materiaal voor je Clou wastafel

Er zijn verschillende materiaalsoorten waar je uit kan kiezen voor jouw Clou wastafel. Dit zijn marmet, aluite, keramiek en gezoet basalt. Hieronder gaan we kort in op deze materiaalsoorten:

  • Mineral marmer - Een Clou wastafel welke van mineral marmer is gemaakt bestaat uit een compostietmateriaal dat een hoogglans witte look combineert met de technisch perfecte eigenschappen van composietmaterialen. Mineral marmer geeft de mogelijkheid om de beperkingen van keramiek weg te nemen en daardoor een zeer strak design met scherpe randen en hoek te realiseren.
  • Cristalplant (aluite) - Cristalplant (of aluite) is een composietmateriaal dat Clou voor haar producten kiest door het soft-touch effect en de zeer mooie look. Naast deze goede eigenschappen is het goed te weten dat beschadigingen geen enkel probleem zijn op dit materiaal. Deze kunnen door een schuursponsje en goede schuurmiddelen worden opgelost. Sowieso is het goed om het product van tijd tot tijd te poetsen zodat het een mooie eyecatcher blijft. Ook hoeft u niet bang te zijn voor UV-straling, ook hier kan een Clou fontein gemaakt van Cristalplant zonder problemen tegen!
  • Keramiek - Wie is er eigenlijk niet met keramiek sanitair opgegroeid? Het is het meest traditionele materiaal voor wastafels, fonteinen en toiletten. Het is makkelijk te onderhouden en heeft gewoon een tijdloze uitstraling. Keramiek een bijzonder sterk maar ook licht materiaal wat zeer duurzaam is en voor langere termijn meegaat. Keramiek is ongevoelig voor vlekken en makkelijk te onderhouden. Het "nadeel" van keramiek is dat je een zeer strak design niet kunt realiseren waardoor Clou daarvoor weer andere materialen gebruikt zoals hierboven beschreven.
  • Gezoet basalt - Gezoet basalt is een natuurlijke vulkanische steen. Het basalt wat Clou gebruikt heeft als kenmerk dat het een hoge dichtheid heeft en een gevlekt oppervlak. Basalt is een natuursteen en heeft daarmee een verkleuring van bijna zwart tot een bleek grijze kleur. Juist deze verkleuring maakt het dat u altijd een origineel product heeft, geen andere wastafel is precies hetzelfde en dat is supertof! Om gezoet basalt zijn gladde, volledige matte oppervlak te geven is het basalt gezoet wat wil zeggen dat het is bewerkt met een stenen polijstwiel. Het is raadzaam om het oppervlak regelmatig te beschermen tegen vetvlekken.

Productseries voor je wastafel

Het is niet alleen belangrijk om een goede keuze te maken in het materiaal, maar ook de productserie en het model van de Clou wastafel. Clou kent veel verschillende wastafel series en modellen, enkele populaire daarvan zijn:
  • Wash Me
  • Match Me
  • Hammock
  • First

Een Clou wastafel kopen

Wanneer je een wastafel van Clou wilt kopen, is het dus belangrijk dat je kijkt naar het materiaal, de productserie en model, jouw budget en natuurlijk de afmetingen. Wanneer je jouw keuzes gemaakt hebt voor die zaken kan je jouw wastafel kopen. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Meld je aan