Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou Freddo

Wie op zoek is naar een kwalitatieve kraan, kiest voor de Clou Freddo. Het unieke merk Clou levert kranen in prachtige uitvoering van hoge kwaliteit met een universeel karakter. Freddo betekent letterlijk ‘koud’ in het italiaans. Er zijn modellen met een rechte uitloop, als ook een ronde of meer vierkante uitloop. De Clou Freddo staat garant voor elegantie en kwaliteit. En koop je natuurlijk bij Sanispecials! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment!

Clou: innovatie ten top

Clou is een merk dat bekend staat om innovatie in combinatie met topdesign en duurzame kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dat is zeker niet makkelijk, maar Clou maakt het mogelijk. Clou heeft producten die up-to-date zijn met de wereld vandaag, dat merk je aan het gebruik van de materialen en de design kwaliteit. Een goed voorbeeld hiervan is de collectie Clou Freddo!

Clou Freddo: een tijdloos design

De Clou Freddo collectie staat bekend om een universeel karakter. De focus ligt op een kwalitatief binnenwerk in combinatie met tijdloze en flexibele ontwerpen. Kranen en fonteinen van Clou hebben meestal een eenvoudig design met een sobere uitstraling en simpele functionaliteit. Er zijn modellen met verschillende kenmerken verkrijgbaar. Zo kun je onder meer selecteren op hoogte en afwerking. De hoogte van de ‘hoog variant’ is 19 centimeter (de hoogte uitloop ligt hier net iets onder).

Passend product voor elk toilet

De Clou Freddo kranen zijn ontwerpen door de Italiaanse ontwerper Walter Prezzavento. Wist je trouwens dat Freddo koud in het Italiaans betekent? De naam voor deze koud water kraan is daarmee erg passend. De collectie Clou Freddo bestaat uit diverse productlijnen en kranen in verschillende afwerkingen. Zo is er voor iedere ruimte en stijl een passende fonteinkraan te vinden. En dat maakt deze koudwaterkraan geschikt voor eigenlijk elke toiletruimte of badkamer met een onbeperkte houdbaarheid.

 

Met degelijk keramisch binnenwerk

De producten van Clou Freddo hebben een aantal interessante specificaties en onderdelen. De fonteinkraan Clou Freddo staat als product namelijk bekend als duurzame koudwaterkraan. De serie heeft namelijk een keramisch binnenwerk. Dit wordt gezien als een van de meest duurzame binnenwerken. Verder kun je kiezen uit diverse afwerkingen voor het buitenwerk: kies bijvoorbeeld voor de kleur chroom, RVS geborsteld of kies voor roestvrij staal.

Clou Freddo 2 fonteinkraan

Binnen de collectie Clou Freddo vind je onder meer de Clou Freddo 2 fonteinkraan. De Clou Freddo 2 heeft een simpel ontwerp wat de lijn kenmerkt. Zijn subtiele vorm en universele karakter zorgt dat hij heel actueel is in elke badkamer, in de keuken of in het toilet. De Clou Freddo 2 als artikel in ons assortiment laat heel goed zien dat de uitdrukking ´minder is meer´ hiervoor geldt. Het design is subtiel, praktisch maar ook eenvoudig.

Om te zorgen dat je de Freddo 2 fonteinkraan goed kunt gedienen en een goede grip hebt, is het greepje waarmee je de kraan open en dicht doet, licht geribbeld. Je kunt binnen de Clou Freddo 2 serie kiezen voor onder meer een extra lange en hoge uitloop. Dit zorgt ervoor dat het onnodig spatten voorkomt. Ook zorgt de schuine straal die uit de fonteinkraan komt dat de waterstraal hoger en verder in de wasbak terecht komt. Je kunt de Clou Freddo 2 combineren met zowel diepe als ondiepe fonteinen.

 

Clou Freddo 2 fonteinkraan RVS geborsteld

De Clou Freddo 2 fonteinkraan is te krijgen in chroom en ook als rvs look (roestvrij staal) geborsteld. Een kraan die rvs geborsteld is stijgt, als product boven een andere serie kranen uit. Dit omdat een kraan die rvs geborsteld is toch net even iets meer kan hebben en langer meegaat.

 

Clou Freddo chroom

Voor de variant van de Clou Freddo 2 fonteinkraan in het chroom geldt dat het om messing gaat. Dit is een materiaal dat 100% recyclebaar is. Chroom kenmerkt zich als materiaal door langdurige glans. Het de beste kraan op het gebied van onderhoudsgemak, de kraan is namelijk enorm eenvoudig te onderhouden.

Welke wastafel met de Clou Freddo?

Welke categorie wasbakken is nu eigenlijk het meest geschikt om de Clou Freddo het beste te bedienen en waarmee je de grootste esthetische waarde creëert? Dat is natuurlijk afhankelijk van het type kraan dat je kiest. Let hierbij goed op of de kraan aan de wand of aan het fontein bevestigd wordt.

 

Clou wastafels in allerlei soorten en maten

Clou levert wastafels in allerlei soorten en maten. In principe is de Clou Freddo standaard geschikt om met iedere wasbak van Clou te combineren. Je moet alleen even kijken of het fontein gaten voor fonteinkranen bevat of niet en het aantal kraangaten checken. Dit hangt natuurlijk samen met het model kraan je hebt gekozen.

Clou wastafels worden vooral geproduceerd in de kleur wit keramiek, maar ook zwart keramiek is van de partij.

Installatie producten van Clou

De koudwaterkranen uit de lijn Clou Freddo zijn eenvoudig te installeren. Je sluit ze namelijk aan op de koud waterleiding en geniet direct van een product dat bijzonder geschikt is voor de badkamer en het toilet. Let er alleen wel even op of de fontein, oftewel de wasbak, die je selecteert, geschikt is voor de uitgekozen kraan.

Vragen of opmerkingen over onze producten?

Heb je vragen of opmerkingen over over producten als de Clou Freddo met een tijdloos design? Of ben je op zoek naar advies? Onze klantenservice helpt je graag! Neem gerust contact op, telefonisch of door een e mail te sturen.

Wil de Clou Freddo het liefst eerst even in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom!

Meld je aan