Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Clou Freddo

Wie op zoek is naar een kwalitatieve kraan, kiest voor de Clou Freddo. Het unieke merk Clou levert kranen in prachtige uitvoering van hoge kwaliteit met een universeel karakter. Freddo betekent letterlijk ‘koud’ in het italiaans. Er zijn modellen met een rechte uitloop, als ook een ronde of meer vierkante uitloop. De Clou Freddo koop je natuurlijk bij Sanispecials! Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment!

Clou, innovatie ten top

Clou is een merk dat bekend staat om innovatie in combinatie met topdesign tegen een betaalbare prijs. Dat is zeker niet makkelijk, maar Clou maakt het mogelijk. Clou heeft producten die up-to-date zijn met de wereld vandaag, dat merk je aan het gebruik van de materialen en de design kwaliteit.

Clou Freddo, een tijdloos product

De Clou Freddo collectie staat bekend om een universeel karakter. De focus ligt op een kwalitatief binnenwerk in combinatie met tijdloze en flexibele ontwerpen. Kranen en fonteinen van clou hebben meestal een eenvoudig design met een sobere uitstraling. Er zijn modellen met verschillende kenmerken verkrijgbaar. Zo kun je onder meer selecteren op hoogte. De hoogte van de ‘hoog variant’ is 19 centimeter (de hoogte uitloop ligt hier net iets onder).

Ga voor duurzame kwaliteit

De producten van Clou Freddo hebben een aantal interessante specificaties en onderdelen. De koudwaterkraan Clou Freddo staat als product namelijk bekend als duurzame koudwaterkraan. De serie heeft namelijk een keramisch binnenwerk. Dit wordt gezien als een van de meest duurzame binnenwerken.

Clou Freddo 2

Binnen de collectie vind je onder meer de Clou Freddo 2. Deze koudwaterkraan kun je overal plaatsen, in de badkamer: in de keuken, in het toilet / de toiletruimte. De Clou Freddo 2 als artikel in ons assortiment laat heel goed zien dat de uitdrukking ´minder is meer´ hiervoor geldt. Het design is subtiel, praktisch maar ook eenvoudig. De greep heeft lichte ribbels voor goede grip.
 

Clou Freddo 2 fonteinkraan RVS geborsteld

De Clou Freddo 2 fonteinkraan is te krijgen in chroom en ook als rvs (roestvrij staal) geborsteld. Een kraan die rvs geborsteld is stijgt als product boven een andere serie kranen uit, omdat een kraan die rvs geborsteld is toch net even iets meer kan hebben en langer meegaat.
 

Clou Freddo chroom

Voor de variant van de clou freddo 2 fonteinkraan in het chroom geldt dat het om een messing gaat. Dit is een materiaal dat 100% recyclebaar is. Chroom kenmerkt zich als materiaal door langdurige glans. Het de beste kraan op het gebied van onderhoudsgemak, de kraan is namelijk enorm eenvoudig te onderhouden.


Welke wastafel met de Clou Freddo?

Welke categorie wasbakken is nu eigenlijk het meest geschikt waarmee de Clou Freddo 2 het beste te bedienen is en waarmee je de grootste esthetische waarde creëert? Dat is natuurlijk afhankelijk van het type kraan dat je kiest. Let hierbij goed op of de kraan aan de wand of aan het fontein bevestigd wordt.
 

Clou wastafels in allerlei soorten en maten

Clou levert wastafels in allerlei soorten en maten. In principe is de Clou Freddo 2 standaard geschikt om met iedere wasbak van Clou te combineren. Je moet alleen even kijken of het fontein gaten voor de fontein bevat of niet. Dit hangt natuurlijk samen met het model kraan je hebt gekozen.

Clou wastafels worden vooral geproduceerd in de kleur wit keramiek, maar ook zwart keramiek is van de partij.  

Vragen of opmerkingen over onze producten?

Heb je vragen of opmerkingen over producten als de Clou Freddo? Onze klantenservice helpt je graag! Je kunt onze klantenservice  telefonisch bereiken, maar je kunt ook gerust een e-mail sturen, gebruik maken van onze live chat of ons een berichtje sturen op Facebook.

Wil de Clou Freddo het liefst eerst even in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showroom!
Meld je aan