ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Clou accessoires

Als je op zoek bent naar toilet accessoires die passen bij het sanitair van het merk Clou, kies je natuurlijk voor Clou toilet accessoires. Je vindt bij ons Clou accessoires uit de verschillende series, waaronder Clou InBe en Clou Flat. Bekijk ons assortiment en zoek nieuwe accessoires voor jouw badkamer of toilet uit!

Series van Clou

clou accessoiresClou is een bekend merk voor sanitair producten. Zo vind je bij ons onder meer toiletten en wasbakken van Clou. Maar, ook toilet accessoires ontbreken natuurlijk niet. Het assortiment toilet accessoires van Clou is onderverdeeld in verschillende series. Graag lichten we enkele van de series uit.

  • De ontwerpen uit de serie Cliff bestaan uit organische vormen die op stenen zijn geïnspireerd. Deze producten doorbreken de strakke vormgeving die badkamers en toiletten vaak hebben en zorgen voor een natuurlijk lijnenspel.

  • De accessoires uit de serie Slim bieden een combinatie van materialen, waarbij roestvrij staal gemixt wordt met mat wit aluite. Dit zorgt voor een elegante uitstraling. Ook hebben de producten in deze serie extreem slanke vormen.

  • Een opvallend kenmerk van de serie Quadria is dat de producten uit de muur lijken te springen. De bevestiging is weggewerkt. Dit zorgt voor strakke, eenvoudige vierkante lijnen.

Andere series zijn onder meer Clou flat en Clou InBe. Natuurlijk vind je in ons assortiment toilet accessoires uit de verschillende series.

Toilet accessoires kopen bij Sanispecials

Sanispecials is dé specialist voor toilet accessoires. Onze producten worden gratis bezorgd bij bestellingen boven de € 100,00. Verder kun je zelf je bezorgmoment selecteren. Alle prijzen zijn trouwens inclusief BTW.

Ga direct naar:

clou toilet accessoires

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen