Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Vlakspoel wandclosets

Als je voor een nieuw toilet gaat kijken, kun je uit diverse modellen kiezen. In deze categorie hebben we alle modellen vlakspoel toiletten bij elkaar gezet. Bij dit type toilet geniet je van een plateau in de wc. Bekijk hier onze gehele collectie voor een vlakspoel toilet. Van A-merken en in diverse prijsklassen. Met de filters in het linkermenu kun je snel het juiste model voor jouw toilet of badkamer selecteren. We bieden voor elke ruimte en voor elk budget een passend nieuwe vlakspoel toilet. 
 

Bekijk onze collectie vlakspoel toilet

Vlakspoel toilet | Sanispecials.nl

Bij het uitzoeken van een nieuw toilet kun je kiezen uit een vlakspoel toilet en een diepspoel toilet. Dit geldt zowel voor staande toiletten als hangtoiletten. Wat zijn nu precies de kenmerken van een vlakspoel toilet? En wat is het verschil met een diepspoel? We zetten alle informatie voor je op een rij. 
 

Kenmerken vlakspoel toilet

Een vlakspoel toilet heeft een plateau in de pot waar de ontlasting opvalt voordat je deze doorspoelt. Een groot voordeel hiervan is dat je geen last hebt van spatwater. Dit kan namelijk wel het geval zijn bij een diepspoel toilet. Ook als je bijvoorbeeld om een (medische) reden de ontlasting moet kunnen controleren, is een vlakspoel toilet dus ideaal. Vaak heeft een vlakspoel toilet iets meer ruimte nodig met het plateau dan een diepspoel toilet. Hij is daardoor iets minder compact. 
 

Verschillen vlakspoel en diepspoel toilet

Waar bij een vlakspoel toilet de ontlasting op een plateau valt, valt dit bij een diepspoel toilet direct in het water. Dit wordt vaak als hygiënischer beschouwd en je hebt over het algemeen minder last van nare geurtjes. Zoals aangegeven is een diepspoel toilet vaak compacter dan een vlakspoel toilet omdat er geen plateau in de pot zit. Of je nu voor een diepspoel toilet of een vlakspoel toilet moet kiezen, is natuurlijk aan jou. Wat vind je zelf het prettigst? 
 

Vlakspoel toilet online bestellen

Je nieuwe vlakspoel toilet bestel je makkelijk online bij Sanispecials. We bieden een uitgebreide collectie met diverse modellen van verschillende A-merken. Als de vlakspoel toilet op voorraad is, ontvang je deze vaak al direct de volgende dag in huis. Verder rekenen we geen bezorgkosten bij bestellingen boven de €100,-. En je kunt in onze webshop ook direct alle benodigdheden bestellen voor bij je nieuwe toilet. Als deze zonder wc-bril komt, kun je deze natuurlijk los bestellen. Ook bieden we onder meer aansluitmateriaal en accessoires voor bij je toilet. 

Als je vragen hebt over onze producten of welk vlakspoel toilet het meest geschikt is voor in jouw toiletruimte, kun je altijd contact met ons opnemen. Onze sanitairexperts helpen je graag verder. Start bijvoorbeeld direct een live-chat. 

Deze categorie is onderdeel van de overkoepelende groep, bekijk ook alle toiletten van Sanispecials.nl.
Meld je aan