ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Novellini Young 2.0

Novellini Young 2.0

De Novellini Young 2.0 serie is de opvolger van de Novellini Young serie. Novellini Young 2.0 staat voor veelzijdigheid en kan hiermee dus voor elke situatie een oplossing bieden tegen een betaalbare prijs. Dit is hét succes van Novellini Young 2.0. Kenmerkend voor Novellini Young 2.0 is het minimalistische design en strakke lijnen wat natuurlijk helemaal iets van nu is.

De laatste jaren is er een enorme toename van douchedeuren vanuit China geweest. We zien echter dat klanten vandaag de dag kiezen voor een verhaal achter het product. Het verhaal van Novellini Young 2.0 is er één die teruggaat naar 1966. Oprichter Gianfranco Novellini begon als smid. Begonnen als smid en het uiteindelijke idee verkrijgen voor Novellini douchewanden is natuurlijk een prachtig verhaal en is hier na te lezen.

Novellini Young 2.0 is een uitgebreide serie met oa:
  Novellini Young 2.0 is te bestellen in verschillende profielkleuren te weten, wit, matchroom, zwart en chroom (glans).
Qua glassoorten is Novellini Young 2.0 verkrijgbaar in helder glas, Aqua en Satin.

De glasdikte van Novellini Young 2.0 is 6mm dik veiligheidsglas. Veiligheidsglas is te vergelijken met autoglas waar een barst in zit.

Novellini Young 2.0 is een serie welke zeer breed is in te zetten naar gelang de situatie. Kom je met het aanbod wat in het assortiment van Novellini Young 2.0 zit niet uit dan is er altijd de mogelijkheid om Novellini Young 2.0 maatwerk toe te passen. Maatwerk is altijd wel een ding waarbij er met veel expertise moet worden gekeken naar de mogelijkheden. Sanispecials.nl helpt hier graag bij en werkt dan nauw met Novellini samen om het juiste product te laten maken. Het nadeel van maatwerk is wanneer er spoed is dat het langer duurt. U moet dan denken aan een week of 6. Ook is het verstandig om de wand door iemand van Novellini Nederland in te laten meten. Zij werken dagelijks met Novellini Young 2.0 douchewanden en weten precies wat er wel en wat er niet kan.

Sowieso is het altijd te adviseren met ons contact op te nemen om uw situatie door te lopen om er zodoende zeker van te zijn dat u de juiste Novellini Young 2.0 besteld. Voor vragen over Novellini Young 2.0 kunt u bellen met 073 - 612 18 55 of mailen naar info@sanispecials.nl. Wij helpen u graag de juiste keuze maken!

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen