• 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

TECE inbouwreservoir standaard met bedieningspaneel

TECE is een Duits merk en fabricaat inbouwreservoirs met vele voordelen ten opzichte van haar concurrenten. Zo bieden de modellen van dit merk een geluidsarm reservoir, een inworpschacht voor reinigingstabletten en een instelbare doorspoel kwantiteit. Daarnaast is de hoogte verstelbaar en is het reservoir belastbaar tot 400 kilogram. Met een TECE inbouwreservoir ben je er dus zeker van dat je de juiste keuze maakt. Bekijk hier onze uitgebreide keuze voor een TECE inbouwreservoir standaard. 

Aanbod TECE inbouwreservoir standaard

Wanneer je een nieuw toilet wilt plaatsen in een woning, dan zijn er enkele zaken die je toch wel in de gaten moet houden. Zo ben je er nog niet als je een wc hebt gekocht. Ke hebt vaak namelijk ook een inbouw reservoir nodig voor het water om de toilet te kunnen doorspoelen. Bij ons ben je aan het juiste adres voor het beste inbouwreservoir van TECE. In dit artikel gaan we kijken naar de voordelen die dit reservoir biedt en naar de dingen die belangrijk zijn om in de gaten te houden als je ook online een inbouwreservoir wilt kopen. Lees dus snel verder om je helemaal in te lezen in de wereld van het sanitair!

Inbouwreservoir voor elk toilet

Zoals je waarschijnlijk wel weet is een inbouwreservoir bedoelt om in het toilet te gebruiken. Een combinatie die vaak gemaakt zal worden, is de combi tussen het reservoir en een wandcloset. Met het reservoir kan je er voor zorgen dat de wc doorspoelt. Dit is natuurlijk wel zo prettig, anders heb je er nog niet zo veel aan. Het mooie van het reservoir is dat deze altijd helemaal in de muur zal verdwijnen. De inbouwmogelijkheid maakt het mogelijk om er voor te zorgen dat het toilet toch nog een strakke uitstraling krijgt. Het toilet hoeft dan ook niet meer zo’n droevige bedoeling te zijn, met een reservoir krijgt de wc gelijk een betere uitstraling.

Wat kopen voor het toilet?

Een inbouwreservoir zal samen gekocht worden met het bedieningspaneel. Dit paneel bevat de knoppen om het toilet door te trekken. Het inbouwreservoir kan je zelf plaatsen, dit kan op diverse plekken in de badkamer of toilet. Je kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld een reservoir voor in de hoek te kopen, zo zal je het op een makkelijke manier kunnen laten monteren en installeren. Natuurlijk heb je ook inbouwreservoirs die in een vrije ruimte geplaatst kunnen worden, men noemt dit ook wel een zelfdragend reservoir. Ook zijn er ook lage inbouwreservoirs, deze kan je plaatsen bij het raam. Elke badkamer kan dan ook een reservoir krijgen wat helemaal past binnen de ruimte, zo heb je er geen enkele last van. Je kan altijd op de site bij ons hier kijken naar wat er allemaal nodig is voor het instaleren van een toilet in een woning. Ook kan je altijd contact met ons opnemen als je bepaalde vragen hebt, wij beantwoorden deze altijd met plezier. Een ding staat vast, wat je in ieder geval nodig hebt is een reservoir van TECE.

Een inbouwreservoir van TECE

Van alle soorten reservoirs blijkt dat de reservoirs van TECE toch wel het beste uit de test komen. Deze kan je dan bij ons hier op de site ook genoeg vinden. We zien dan ook dat de kwaliteit derhalve goed is dat er geen enkele problemen zullen ontstaan bij het instaleren van dit reservoir. Zo hoef je dus maar een keer een goed product te kopen, zonder dat deze gelijk weer toe is aan vervanging. Het brengt toch altijd weer veel moeite met zich mee, in een keer een goed product kopen is dan ook wel aan te raden. Bij TECE inbouwreservoirs weet je zeker dat je goed zit. Door deze reservoirs zal het gehele toilet in de best mogelijke staat functioneren - verstopping en andere ongein zal niet meer aan de orde zijn met TECE.

De beoordelingen van TECE zijn echt ontzettend goed, uit een test van de verschillende reservoirs is dan ook naar voren gekomen dat op dit moment de TECE nog altijd het beste is. Dit is dan ook echt het merk wat je zou moeten kiezen als je op zoek bent naar een reservoir voor op het toilet. Kijk trouwens ook even op internet naar de diverse beoordelingen en reviews, zo krijg je een beetje een beeld over de kwaliteit van TECE. Voor je het weet is jouw toilet ook voorzien van het best mogelijke TECE inbouwreservoir standaard wat er maar gekozen kan worden.

De voordelen van TECE

TECE brengt ontzettend veel voordelen met zich mee. Het eerste voordeel is dat deze reservoirs over het algemeen helemaal geluidsdicht zijn, je zal hier dan ook geen enkele hinder meer mee ondervinden. Dit zorgt er dan ook voor dat je helemaal niet meer door zal hebben dat deze er hangt. De Chevronsproeier zorgt ervoor dat de stroming beter zal lopen bij de uitgang, je moet het eigenlijk zien als de vliegtuigturbine. Door de juiste stromingsverhoudingen te kiezen zal er geen geluid naar boven komen. Ook is het zo dat TECE over de mogelijkheid beschikt om een inworpschacht te laten plaatsen. Middels deze schacht kunnen er reinigingstabletten worden geplaatst. Je zal dan ook helemaal geen verfrissers meer nodig hebben die je langs de wc opplakt.

TECE inbouwreservoir standaard doorspoelen

Ook is het zo dat je bij een TECE inbouwreservoir standaard op een makkelijke manier de doorspoeling kunt regelen. Zo zijn er als het ware diverse standen die je kunt kiezen - deze verschillen tussen de 3 en 9 liter. Mocht je dus water willen besparen dan is dit met de TECE goed mogelijk. Op jaarbasis kan dit zorgen voor aanzienlijk veel bespaarde kosten. Wist je dat je bij TECE ook de hoogte kunt verstellen? Door de pootjes is het mogelijk om deze tot wel 20 centimeter te verhogen, op die manier zal deze altijd in de kamer passen.

Alle voordelen van TECE inbouwreservoirs op een rijtje

  • Geluidsarm reservoir - Wat zou je denken van een bijna geluidloos inbouwreservoir? Om het geluidsniveau te optimaliseren is een technisch snufje uit de luchtvaart toegepast. Een Chevronsproeier optimaliseert nu de stroming bij de uitgang, ongeveer zoals bij een vliegtuigturbine. Deze zorgt voor meer stabiele stromingsverhoudingen en een lager geluidsniveau zonder slurpgeluiden.
  • Inworpschacht - TECE heeft de mogelijkheid om een inworpschacht te plaatsen waarin reinigingstabletten gedaan kunnen worden. Geen verfrissers meer aan de rand van het toilet.
  • Reservoir - De producten hebben een reservoir van 10 liter. Dit in tegenstelling tot andere merken waar het zich vaak beperkt tot 7,5 liter. Dit heeft het voordeel dat zonder dat het reservoir dient te worden aangevuld het reservoir voor een grote boodschap 6 liter verbruiken en in dezelfde spoeling nog 4 liter voor een kleine boodschap.
  • Instelling doorspoeling - TECE inbouwreservoirs kunnen op veel manieren ingesteld worden door een instelbaar doorspoelsysteem van 3 tot 9 liter. Dat is duurzaam en handig. Met een simpele schuifbeweging kan de spoeling worden ingesteld van 4,5, 6, 7,5 of 9 liter terwijl, de 3 liter voor de kleine spoeling blijft bestaan.
  • Hoogte en belastbaarheid - De hoogte van de inbouwreservoirs is door middel van de verstelbare pootjes instelbaar van 0 tot 20 centimeter en belastbaar tot 400 kilo.
  • Geluidsnorm - De TECE inbouwreservoirs voldoen aan de geluidbeschermingsnormen DIN4109 en VDI4100. Het reservoir zelf is opgehangen in rubbers zodat het geluidsniveau ten opzichte van andere merken wel zo'n 5 decibel minder is.
  • Compleet - TECE inbouwreservoirs worden compleet geleverd met een isolatiemat, de meest voorkomende aansluitmaterialen, wandsteunen en een bedieningspaneel.
We hebben een video gemaakt over de voordelen van reservoirs van TECE, deze vind je hieronder. In de video gaan we onder meer in op de verstelbare hoogtes van de TECE WC elementen en het geluid.

Lastig om een keuze te maken

Het is natuurlijk niet altijd makkelijk om een keuze te maken voor het reservoir, er zijn immers een hoop modellen van TECE waar je uit kunt kiezen. Mocht je nu echt last hebben van keuze stres dan kan je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen om er voor te zorgen dat je gepast advies krijgt. Deze service maakt het mogelijk om al je zorgen de wereld uit te helpen. Wees dan ook echt niet bang om vragen te stellen, hier zijn onze medewerkers immers voor. Bij ons op de site vind je alle informatie die nodig is om contact met ons op te nemen, zo zal je nooit meer met vragen hoeven te lopen.

 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen