Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Staande toiletten

Een staand toilet is een toilet waarbij de pot aan de grond bevestigd is, deze toilet potten worden doorgaans gezien als traditionele toiletten. Bij Sanispecials.nl vindt u een uitgebreid assortiment van bekende A-merken, zoals Duravit, Sphinx en Villeroy & Boch. De toiletten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, afmetingen, prijsklassen en met spoelvorm vlak en diep. Hierop kan je aan de linkerzijde filteren.

De voordelen van staande toiletten

Staande toiletten zijn van zichzelf erg populair, dat is om verschillende redenen. Zo zijn deze toiletten sterker dan de hangende variant. Daarnaast kost een staande variant vele malen minder dan een hangende, omdat met name de kosten voor installatie stukken lager zijn. Heeft u al een afvoer in de vloer zitten? Dan raden wij het u sowieso aan om een staande pot te nemen, want anders dient u de hele vloer te vervangen en de afvoer te dichten (anders blijft deze altijd zichtbaar).

Een staand of hangend toilet?

Van oudsher zijn staande toiletten de meest populaire toiletten in Nederland, echter verliest deze variant de laatste jaren meer aan de hangende toiletten. Twijfelt u over welke u zou moeten nemen? Neemt u dan de volgende zaken mee in uw overweging:
  • Heeft u altijd een staand toilet gehad? Dan is het aan te raden wederom voor de staande variant te gaan, omdat de aansluiting er dan al voor is. De aansluiting om laten bouwen tot aansluiting voor een hangend toilet is doorgaans erg prijzig.
  • Wat is uw budget? Een staande pot is doorgaans stukken voordeliger dan en hangende variant. Dit heeft te maken met de benodigde, extra producten en het installeren van het toilet.
  • Wat vindt u het mooiste? Staande toiletten zijn van oudsher erg populair, maar steeds meer mensen hebben tegenwoordig de voorkeur voor een hangend toilet omdat men deze simpelweg mooier vindt.
Een staand toilet is bovendien erg sterk, omdat deze volledig op de grond wordt gemonteerd. 

Al een afvoer in de grond

Als u al een afvoer in de grond heeft dan is het aan te raden om een staande pot te kiezen. Deze kunt u direct bevestigen op de afvoer. Een hangend toilet zou vereisen dat u de vloer vervangt en de put dicht, omdat deze put anders altijd zichtbaar zou blijven onder de pot. Voor optimaal gemak kiest u dus een traditioneel toilet. 

Design van staande toiletten

Een ander voordeel van staande potten is dat deze tegenwoordig steeds meer mogelijkheden bieden qua design. Doordat deze variant enorm populair is bieden fabrikanten steeds meer mogelijkheden aan in potten, zodat deze altijd goed bij uw badkamer en de andere elementen in de ruimte passen. 

Top merken

In onze winkel en showroom vindt u absolute top merken voor toiletten. Hierdoor kunt u rekenen op de allerbeste kwaliteit. Zo vindt u in ons assortiment de merken Sphinx, Villeroy & Boch en Duravit. Deze merken staan al jaren aan de top binnen de sanitair wereld in Europa. Als u kiest voor een van deze merken bent u ervan verzekerd dat u vele jaren kunt genieten van de allerbeste kwaliteit. Over slijtage hoeft u zich vrijwel geen zorgen te maken, de staande toiletten bieden niet alleen het beste comfort maar ook de beste stabiliteit.

Dit zijn alle merken in toiletten die u op deze pagina terug kunt vinden:

Een staand toilet zonder spoelrand, een moderne uitstraling

Op deze pagina vindt u ook ons aanbod aan staande potten zonder een rand. Deze closets zien er modern en strak uit. Heeft u een moderne badkamer en wilt u deze voorzien van een speciaal closet dat de uitstraling van de ruimte versterkt? Dan zoekt u een toilet zonder spoelrand.

Verschillende typen WC's

In sommige situaties hebt u een extra hoog toilet nodig. Voor deze situaties bieden we ook verhoogde staande toiletten aan. Deze zijn beschikbaar in een verhoging met 3cm, 6cm verhoging en 10cm verhoging.

Naast de verschillende typen staande WC's zijn er ook nog andere mogelijkheden. Onze staande toiletten vallen binnen de groep 'closet, bidet en urinoir'. Binnen deze groep vallen onder meer ook de toiletzittingen, reservoirs, de Sanibroyeur, het urinoir, of zoekt u mogelijk een bidet of douche WC?

Staande toiletten van Sanispecials.nl

Weet u nog niet welke toilet u wilt nemen? Laat u zich dan informeren door ons! In onze showroom in Rosmalen kunt u verschillende producten komen bezichtigen, of neem contact met ons op via de telefoon, Whatsapp of live chat, dan helpen we u gelijk met het maken van de beste keuze. Sanispecials is al jaren lang de expert op het gebied van sanitair, zo ontvangen wij van ruim 4600 klanten een 9 gemiddeld! Bij ons kunt u altijd zelf uw afleverdatum kiezen, is uw bestelling voor 17:30 de volgende dag nog in huis en wij zijn 24/7 bereikbaar!
 
Meld je aan