ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Bad- en douchebakpaneel

Voor de beste douchepanelen bent u aan het juiste adres bij Sanispecials.nl. Met een ruim aanbod aan panelen van verschillende merken en in verschillende vormen en afmetingen vindt u bij ons altijd het douchepaneel voor uw wensen.

Douchepaneel bezorgt wellness in de badkamer 

Laten we er maar geen doekjes om winden: we houden met z’n allen enorm van de modernste snufjes. Van alle toepassingen op onze handige smartphone, waarmee we slimme thermostaten bedienen en onze weg naar afspraken plannen, tot het optimale gemak in de badkamer. Het douchepaneel is daar een goed voorbeeld van. Ze zijn er in allerlei soorten en maten en zorgen voor de optimale beleving als je na een dag hard werken lekker even wilt ontspannen. Of je begint de dag juist energiek. Met velerlei opties van bijvoorbeeld een massage met krachtige waterstralen tot een douchepaneel waterval over je heen. Sanispecials presenteert je graag de modellen uit ons brede assortiment.

Douchepaneel in het zwart of een hoek?

De vele variaties die mogelijk zijn met een douchepaneel zorgt ervoor dat je de badkamer als een wellness centrum aan huis gaat beleven. Wil je een elegant zwart model of monteer je het paneel liever in een hoek, dan is dat allemaal geen probleem. Sowieso is het monteren een makkelijke opgave en een ander voordeel van een douchepaneel is dat kalk geen kans krijgt zich te nestelen. Daarmee haal je dus een gebruiksvriendelijk product in huis. Interessante foefjes zoals bijvoorbeeld LED-verlichting maken de beleving optimaal. Wil je graag eerst wat advies inwinnen over hoe en wat, neem dan gerust contact met Sanispecials, we staan je graag te woord.

Luxe douchepaneel maar let op waterdruk

Bij de montage van een paneel van één van de topproducenten zoals Grohe of Hansa is het wel van belang goed op de waterdruk te letten. Sanispecials is als specialist in alles wat met sanitair te maken heeft bereikbaar voor alle vragen. Wij staan 7 dagen per week voor je klaar via onder andere WhatsApp om je op weg te helpen. Of een douchepaneel goedkoop moet zijn of wat meer mag kosten, wij garanderen je dat je geen spijt krijgt als je er eentje aanschaft. Bestel je vandaag op tijd, dan is de kans groot dat je jouw keuze morgen al in huis hebt. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis. 

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen