ClickCease
  • 24/5 bereikbaar
  • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
  • Kies je eigen afleverdatum
  • Maak gebruik van onze kennis

Ligbad

Een bad kan niet ontbreken in je badkamer als de ruimte het toelaat. Een andere naam binnen sanitair voor een bad is een ligbad of een badkuip. Ligbaden zijn te verkrijgen in verschillende opties. Bij Sanispecials.nl kun je oa terecht voor rechthoekige baden, vrijstaande baden, hoekbaden. Wanneer je van plan bent een bad te kopen is het goed jezelf de vraag te stellen wat je een prettig bad zou vinden. Is het alleen voor de kinderen, wil je samen in bad of wil je zelf luxeus in bad? Bij ligbaden zijn er heel veel mogelijkheden.

Wij verkopen oa Villeroy & Boch baden, Riho baden, Sphinx baden, Duravit baden, Novellini baden, Bruynzeel baden. Dit zijn gerennomeeerde merken met goede garantievoorwaarden. Wil je advies over de aanschaf van een bad dan kunnen onze gespecialiseerde medewerkers je verder helpen, dat doen zij graag.

Ligbad kopen: waar moet je op letten?

Een ligbad kopen is één van de leukste bezigheden tijdens de verbouwing of aanpassing van de badkamer. Je verlekkert je al bij de gedachte dat je straks de kuip vol laat lopen met heerlijk warm water. Zo’n fijn geurende bruisbal erbij en het genieten kan beginnen. Maak de scene compleet met een goed boek op de e-reader en muziek streamen van je favoriete genre. Je ziet het al voor je, nietwaar? Maar hoe ga je nu een ligbad kopen dat echt bij je past? Sanispecials biedt je volop keuze.

Ligbad vrijstaand of geïntegreerd?

We merken dat een ligbad vrijstaand op fraai versierde pootjes steeds populairder wordt. Het inbouwen van een badkuip met tegels is ook nog steeds een vaak gekozen optie. De badkamer is de afgelopen jaren steeds meer verworden tot een ruimte die we voor wellness gebruiken. Dat is een logische ontwikkeling. De wereld om ons heen is ontzettend hectisch geworden. Door mobiel telefoongebruik zijn we altijd bereikbaar, maar het is dus ook altijd onrustig. Dat is niet erg als je ’s avonds na een lange dag lekker kan ontspannen in je privé spa voorziening. Sanispecials biedt zodoende heel veel opties, van zeer praktisch tot ongekende luxe. Rechthoekige baden en ronde vormen, speciale hoekjes tot elegante glazen ruitjes voor extra effect. Wil je een ligbad met douche? De mogelijkheden om te variëren zijn talrijk.

Ligbad afmetingen goed opnemen

De badkamer is over het algemeen een ruimte met beperkt oppervlakte. Zelfs als je wel voldoende mogelijkheden hebt om een bad makkelijk in te passen, is het belangrijk om goed de afmetingen op te nemen. Een ligbad op pootjes neemt natuurlijk weinig meer ruimte in beslag maar ga je inbouwen dan is het juist verstandig om goed je limiet te kennen. De webshop van Sanispecials biedt veel variatie in afmetingen en vormen, van zeshoeken tot rechttoe rechtaan creaties. Het bestellen van een badkuip is zo gedaan, afleveren vraagt om wat flexibiliteit. Onze producten kunnen desgewenst de volgende dag geleverd worden, maar wij bieden ook de mogelijkheid een product af te leveren op een tijdstip dat jou het beste uitkomt. Zo weet je zeker dat er geen ongemakken ontstaan. Neem contact op voor informatie. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon en online chat. Ons team staat je graag te woord.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen