Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Catalano Sfera

De Catalano Sfera collectie wordt gekenmerkt door een breed scala aan verschillende vormen ontworpen vanwege de verschillende behoeften van ruimte in de badkamer. De Catalano Sfera collectie is volledig opnieuw ontworpen en is uitgebreid met: 3 nieuwe wandmontage en opbouw- (op Inova kasten) wastafels - 100 cm, 80 cm en 60 cm - met een laterale rand en verchroomd messing handdoekbeugels zijn ook beschikbaar; 65, 60 en 45 cm met een grotere kom (geen rand, maar enkel een kom), geschikt voor wandmontage en opbouw (op INOVA planken) installatie, handdoekbeugels zijn beschikbaar; 4 wastafels - ovaal en rond - voor opbouw en halfinbouw installatie. Het assortiment omvat ook 4 wandclosets en -bidet (twee van hen is voorzien van het NewflushTM systeem, zowel voor hun standaard als voordelige) 2 staande closets en 1 monobloc closet.

Alle Catalano producten zijn standaard voorzien van Cataglaze. Dit is een beschermlaag welke in het keramiek is ingebakken waardoor je product lang mooi blijft omdat de porien van het keramiek hierdoor geen vuil op kan nemen.

Catalona Sfera kopen?

Wilt u graag een Catalona Sfera kopen? Dan bent u bij Sanispecials.nl natuurlijk aan het juiste adres. Wij bieden in onze winkel een groot aanbod aan Catalona Sanitair voor een scherpe prijs. Dit koopt u natuurlijk bij Sanispecials.nl. De expert op het gebied van sanitair, wij bieden 24/5 klantenservice en u kunt zelf uw bezorgdatum uitkiezen. De optimale service dus! Hebt u toch vragen? Stel ze gewoon via de telefoon of onze live chat.
Meld je aan