Daalderop Close In keukenboiler 15 liter 2200W 070226634

299,00 Incl BTW
Nog 205 Op voorraad
Volgende werkdag in huis

Daalderop Close In keukenboiler 15 liter 2200W 070226634...

299,00
Beschrijving

Kenmerken boiler: uitvoering Daalderop close in boiler 15 liter

Graag zetten we de verschillende kenmerken van deze daalderop close in keukenboiler 15 liter voor je op een rij. Deze elektrische boiler heeft een lange levensduur en geniet een hoge isolatiewaarde. De snelle opwarmtijd zorgt ervoor dat het warme water direct uit de kraan stroomt.
 • Koperen boilervat
 • Nom. vermogen: 2.2kW
 • Aansluitspanning 230Vac
 • Hoog comfort, laag verbruik
 • Direct warm water tot 45 liter (40°C)
 • Waterbesparend - geen waterverspilling bij wachten voor opwarming
 • Energiebesparend
 • Snel terugverdiend
 • Uitvoering 15 liter
 • 5 jaar garantie bij registratie
 • 2 jaar zonder registratie

Daalderop boiler 15 liter

In de keuken wil je natuurlijk snel genieten van warm water. Echter, doordat de cv-ketel meestal op zolder staat, moet het water een lange weg afleggen voordat het de kraan bereikt. Hierdoor moet je niet alleen wachten tot het water opgewarmd is, je spoelt daarmee ongebruikt koud water weg . Met een nieuwe Daalderop keukenboiler 15 lt van IthoDaalderop heb je meteen voldoende warm water. Ook levert je dit een besparing op die op kan lopen tot €175,00 per jaar!

Montage Daalderop boiler 15 liter

Met de handleiding is het mogelijk om deze zelf te monteren. De warmwaterketel plaats je in het keukenkastje onder de kraan. Lijkt je dit lastig? Het is mogelijk om via Sanispecials je warmwatertoestel te laten monteren. Kijk hier voor meer informatie!

Is de Itho Daalderop close in keukenboiler 15 liter niet waar je naar op zoek bent? Bekijk dan ook onze close in boiler 10 liter. Of ga direct naar een andere productcategorie voor andere hoeveelheid liter boilers. In ons uitgebreide assortiment vind je altijd een passende elektrische boiler.

FAQ

Wat is de zuinigste keukenboiler van 15 liter?

De Daalderop close-in boiler van 15 liter staat bekend als een zeer energiezuinige optie. Met een nominaal vermogen van 2.2 kW en een hoge isolatiewaarde biedt deze boiler een hoog comfort en een laag verbruik. Dankzij de efficiënte werking en snelle opwarmtijd hoef je niet lang te wachten op warm water, waardoor er geen onnodig water verspild wordt. Door te kiezen voor de Daalderop close-in boiler van 15 liter kun je dus besparen op je energiekosten en tegelijkertijd genieten van direct warm water in de keuken.

Wat is het verbruik van een 15 liter keukenboiler?

De Daalderop close-in boiler van 15 liter heeft een nominaal vermogen van 2.2 kW. Dit betekent dat de boiler een vermogen van 2.2 kilowatt gebruikt om het water op te warmen. Het exacte verbruik hangt echter af van verschillende factoren, zoals de instellingen van de boiler en het gebruikspatroon. Over het algemeen staat de Daalderop close-in boiler bekend om zijn energiebesparende eigenschappen. Door de efficiënte isolatie en snelle opwarmtijd wordt het energieverbruik geminimaliseerd, wat resulteert in een lager verbruik in vergelijking met minder efficiënte boilers.

Biedt een keukenboiler van 15 liter constant warm water?

Ja, de Daalderop close-in boiler van 15 liter biedt constant warm water in de keuken. Dankzij de snelle opwarmtijd en het relatief grote boilervolume van 15 liter heb je direct voldoende warm water tot je beschikking. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot het water opgewarmd is en je ongebruikt koud water verspilt. Zodra je de kraan opent, stroomt het warme water direct uit de kraan. Dit zorgt voor comfort en gemak in de keuken, waarbij je altijd kunt rekenen op een constante toevoer van warm water voor verschillende doeleinden, zoals afwassen en handen wassen.

Is het zinvol om deze Daalderop close in 15 boiler uit te schakelen?

Uit oogpunt van energie is het goed om te weten dat deze Daalderop close in 15 liter boiler uitstekend is geïsoleerd en nauwelijks energieverlies heeft. De Itho Daalderop keukenboilers verliezen gemiddeld 1 °C per uur, wat zou  betekenen dat de boiler na 3 dagen volledig zou zijn afgekoeld. Een boiler uitschakelen voor een periode van minder dan 24 uur levert dus geen besparing op en kan je zelfs meer geld kosten. Uitschakelen tijdens een vakantie levert wel een kostenbesparing op.

Let erop dat je na afwezigheid de boiler een keer volledig opwarmt en doorspoelt.

Speelt Legionella een rol bij deze Daalderop close in 15 boiler?

Legionella (veteranenziekte genoemd) komt veelvuldig in water voor. Deze bacterie vermenigvuldigt zich in water met een temperatuur tussen de 25 °C en 55 °C en wanneer dit een lange tijd stilstaat. Wanneer van dit water nevel wordt ingeademd, kan men ziek worden.Legionella speelt bij deze Daalderop close in 15 boiler geen rol, omdat het water in de toestellen een temperatuur heeft die hoger is dan 60 °C. Als je de warmwaterketel voor langere tijd hebt uitgezet, is het aan te raden deze voor het eerste gebruik volledig op te warmen (> 60°C) en een keer volledig leeg te tappen.

Wat is het verschil tussen coldfill en hotfill?

Een Daalderop Close-in-keukenboiler kan zowel op de koud- als op de warmwaterleiding worden aangesloten. Wanneer een Daalderop keukenboiler op de koudwaterleiding wordt aangesloten, noemen we dat een cold-fill aansluiting. De Daalderop boiler wordt dan met koud water gevuld en volledig verwarmd door de boiler. Wanneer de Daalderop keukenboiler op de warmwaterleiding, ofwel hot-fill, wordt aangesloten, wordt deze gevuld met warm water. In dat geval zal de Daalderop keukenboiler het water op temperatuur houden en eventueel bijverwarmen. Je bespaart dan niet meer op je energieverbruik.

Wanneer zijn boilers aan te raden?

Als je je kraan op de benedenverdieping regelmatig gebruikt en de boiler bevindt zich op zolder, kan het gebruik van een warmwatertoestel een energiebesparende keuze zijn. Gezien de plaatsing onder de keukenkraan en de goede isolatie met koper, wordt de opwarmtijd flink verminderd.

Waarom kiezen voor Sanispecials.nl?

Boilers en andere producten voor de keuken, het toilet en de badkamer vind je bij Sanispecials. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen incl. BTW en een uitgebreid assortiment. Onze producten zijn onderverdeeld in categorieën zodat je voor je huis of kantoor makkelijk kunt vinden wat je zoekt.

Specificaties
Materiaal boilervat Koper
Materiaal mantel Kunststof
Tankinhoud 15 l
Drie fase uitvoering N
Frequentie 50 Hz
Uitvoeringsvorm Onderbouw
Plint boiler N
Met nachtstroomschakeling N
Lagedruk uitvoering J
Hot fill N
Duo uitvoering N
Geschikt voor kokend water N
Met waterkoeler N
Opwarmtijd van 10 grC - 65 grC 26 min
Wandopstelling N
Plaatsing horizontaal N
Plaatsing verticaal J
Met temperatuurindicatie J
Temperatuurbegrenzing J
Met circulatie-aansluiting N
Max. toelaatbare bedrijfsdruk 8 bar
Met kraan N
Met drukreduceerventiel N
Met thermometer N
Reinigingsopening N
Beschermingsanode N
Hoogte 452 mm
Breedte 300 mm
Diepte 285 mm
Aansluiting koud tapwater Knel-/soldeereind
Nom. binnendiameter koud tapwater 3/8" (10)
Aansluiting warm tapwater Knel-/soldeereind
Nom. binnendiameter warm tapwater 3/8" (10)
Uitwendige buisdiameter aftapaansluiting 0 mm
Beschermingsgraad (IP) IP24
Energie-efficiëntie van waterverwarming (Nwh) 35 %
Capaciteitsprofiel XXS
Energie-efficiëntieklasse A
Soort vermogen Enkel (max.)
Plaatsing t.o.v. tappunt Onder
Plaatsing collector horizontaal N
Toepasbaar bij normale waterdruk J
Incl. schakelklok N
Thermostaat regelbaar J
KIWA-keur N
Aansluiting Lage druk/waterdruk
Gewicht 7.5 kg
Opwarmtijd/dT in min/ °C 24/5/80
Opmerking Verhoogd vermogen
PDF Installatie
Brochure_keukenboilers
Productkaart
Extra info
GTIN Nummer: 8713418016557
Aantal gebruikseenheden: 1.00
Gebruikseenheid: PCE
Productklasse: Boiler elektrisch
Levertijd: Voorraad
Diepte: 285 mm
Breedte: 300 mm
Hoogte: 452 mm
Inhoud boiler: 15 l
Uitvoering: Verhoogd vermogen
Michelle Bijbehorende artikelen Michelle kiest zorgvuldig de beste combinaties
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 100 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen