Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Fontein

Voor een fontein bent u op deze pagina aan het juiste adres, in ons assortiment vindt u ruim 230 fonteinen voor onder meer het toilet en in de badkamer. Deze fonteinen zijn van verschillende grote A-merken, deze ziet u allen aan de linkerzijde. U kunt onder meer kiezen uit fonteinen in verschillende hoogtes, breedtes en vormen.

Fontein toilet is niet langer vergeten item

Een toilet fontein is één van de sanitaire producten waar niet iedereen evenveel aandacht aan besteedt. Je raast er langs na toiletgebruik en wast je handen even snel voordat je weer bezig gaat met de andere taken van de dag. Toch is het zonde om geen aandacht te besteden aan de fontein in het toilet. Wie nog steeds een effectief hoekfonteintje wil monteren is bij Sanispecials aan het juiste adres. Maar trends hebben zich ook tot de toilet fontein uitgestrekt. Verrijk deze belangrijke kamer in het huis met functionaliteit en aansprekend design.

Fontein toilet mag er mooi uit zien

Een toilet fontein, dat is dat simpele witte ding waarin je snel even je handen wast na een bezoek aan het toilet. Handdoekje ernaast. Alles in orde. Saaier kan het haast niet. Geef daar maar eens een twist aan want diverse producenten hebben aanbod waardoor je het toilet nog mooier maakt. Wat te denken van een toilet fontein van krachtig natuursteen? Niet alleen qua uitstraling maar ook qua materiaal. Ook ben je echt niet meer gebonden aan wit keramiek. Kleurvariatie is aan de orde van de dag. Ben je uitgekeken op de traditionele ronde vormen, probeer dan eens te experimenteren met strakke rechthoekige vormen. Het totale assortiment van Sanispecials bestaat uit 300.000 producten en de toilet fontein neemt daarin een zelfverzekerde plaats in.

Fontein toilet zonder kraangat

Op of bij het toilet fontein is het handig om een bijpassende kraan te selecteren. Koop je een toilet fontein zonder kraangat dan kan je heel sjiek het water direct uit de muur laten komen. Dit biedt immers ook weer opties voor de selectie van een fontein. Een komvorm is een elegante oplossing bijvoorbeeld. Sanispecials staat je graag met advies bij als je daar behoefte aan hebt. Wij zijn bereikbaar via WhatsApp, telefoon en online chat. Als je daarna gaat bestellen is de kans groot dat je jouw keuze morgen al in huis hebt. Ook kan je een zelfgekozen moment aangeven. Zo rijdt de bezorgdienst niet voor niets en heb je geen gedoe met de buren die een pakje moeten aannemen. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.
Meld je aan