Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Sphinx toiletbril

Sphinx toiletbril: dat zit pas echt lekker

Een Sphinx toiletbril is het sluitstuk van je aanpassingen aan de toiletruimte. Laten we eerlijk zijn, je denkt nooit aan een Sphinx wc bril terwijl je er dagelijks toch meermaals gebruik van maakt. Heb je net je toiletruimte een update gegeven door een nieuwe product van Sphinx te plaatsen, vergeet dan niet nog even een Sphinx toiletbril te bestellen. Dan zit je pas echt lekker! Sanispecials heeft ook voor kinderen een felgekleurde toiletzitting om het gemak voor de kleinsten net zo groot te laten zijn als voor volwassenen.

Sphinx toiletbril is onmisbaar

Een Sphinx toiletbril is een onmisbaar item in de badkamer of toiletruimte. Daar sta je nooit bij stil en als je de Sphinx wc bril hebt gemonteerd moet dat ook vooral zo blijven. Als het er mooi uitziet en bovenal comfort verschaft bij gebruik, dan zou je er ook geen omkijken naar moeten hebben. Dankzij een vernuftig ontwerp ziet de Sphinx toiletbril er niet alleen fraai uit maar is het ook keurig schoon te maken wat de hygiënestandaard enorm verhoogt. Navigeer onze webshop om een geschikt, doorgaans universeel, exemplaar te vinden.

Sphinx toiletbril koop je bij Sanispecials

Bij Sanispecials.nl vind je alles voor in huis, zoals divers sanitair en toebehoren van Sphinx om de toiletruimte of de badkamer effectief en fraai mee in te richten. Wij hebben ruim 100.000 producten op voorraad zodat de kans groot is dat je niet lang hoeft te wachten op je bestelling. Ons totale assortiment bestaat uit 300.000 producten die samen een gigantische keuze vertegenwoordigen. Sanispecials.nl levert aan ZZP’ers, consumenten, installateurs en grootverbruikers. Klanten waarderen onze service trouwens met een gemiddelde score van 9.2 (gebaseerd op ruim 3000 recensies, met reacties bij onduidelijkheden). Bestel je vandaag voor 17.30 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, op 06-57575726.
Meld je aan