ClickCease
 • 24/5 bereikbaar
 • Gratis bezorgd vanaf 125 euro
 • Kies je eigen afleverdatum
 • Maak gebruik van onze kennis

Honeywell Thermostaat

Een Honeywell thermostaat is voor veel mensen zo vanzelfsprekend, dat de merknaam haast synoniem is geworden voor het reguleren van de verwarming van je huis. De innovaties van dit Amerikaanse bedrijf, dat al sinds 1934 in Nederland aanwezig is, zijn niet meer op vingers van twee handen te tellen. Ontdek de mogelijkheden van Honeywell voor temperatuurinstelling!

Honeywell home producten

De Honeywell thermostaat is het stralende middelpunt dankzij de focus op het comfort van jou, de persoon die zijn huis goed en kostenbesparend wil verwarmen. Met allerlei geavanceerde maar simpel te gebruiken producten is een “Honeywell” één van de eerste zaken die je regelt als je het huis gaat inrichten.

Een Honeywell thermostaat staat voor gemak

Een Honeywell thermostaat biedt een groot scala aan mogelijkheden. Uiteraard is er aanbod in draadloze systemen, wat het gebruiksgemak verhoogt, net als bijvoorbeeld schermverlichting. Van de betrouwbare Round tot het futuristische evohome zorgt een Honeywell thermostaat voor een effectief verwarmd huis.

Bediening via de smartphone of de tablet behoort ook tot de facetten die het gebruik zo prettig maken. Wie oog heeft voor het milieu, graag een handig product bedient en het liefst zo weinig mogelijk omkijken heeft naar de verwarming van zijn huis, die kiest voor een Honeywell thermostaat.

Er zijn verschillende Honeywell thermostaten waar je uit kan kiezen

Er valt onderscheid te maken tussen klassen en types. Allereerst bespreken we de klassen, je kunt kiezen uit onder andere:

 • Aanlegthermostaat
 • Radiatorthermostaat
 • Ruimtethermostaat
 • Vorst beveiligingsthermostaat

Naast de klassen zijn er ook nog verschillende types, deze vind je hieronder. Op alle klassen en types kan via de linkerzijde gefilterd worden.

 • Aquastat
 • CM927RF
 • CMT907
 • Chronotherm
 • Chronotherm Modulation
 • DT90
 • Evohom

Honeywell thermostaten voor meer controle over de temperatuur

Vroeger hadden we dankzij programmeerbare thermostaten veel controle over de temperaturen in onze huizen. Onze huizen konden worden ingesteld op een specifieke temperatuur terwijl we weg waren naar ons werk en een tijd voor het huis om op te warmen of af te koelen voordat we thuiskwamen. Maar nu er Honeywell thermostaten zijn zoals de Honeywell Round thermostaat of het Honeywell Evohome systeem, is het aanpassen van de temperatuur wanneer we maar willen eenvoudiger dan ooit.

Een programmeerbare thermostaat gaat pas aan op de ingestelde tijd, dus als je in de zomer vroeg van je werk vertrekt, wordt je huis oncomfortabel verwarmd. Je moet dan handmatig de instelling van de thermostaat wijzigen en wachten tot de airco aangaat. Als je het kantoor verlaat, hoef je alleen maar de bijbehorende app op een slimme thermostaat te openen om de temperatuur te veranderen.

Energiegebruik in de gaten houden met Honeywell thermostaten

Samen met minder geld uitgeven aan energie, kun je je energieverbruik monitoren en zelfreguleren om binnen je budget te blijven. Je kunt je bijvoorbeeld gestrest of bezorgd voelen over je financiën als je elke dag acht uur lang de airconditioner aan hebt staan. Een gemakkelijke aanpak om het energieverbruik bij te houden en jezelf binnen je gekozen bereik te houden om binnen je budget te blijven, wordt mogelijk gemaakt door een modulerende thermostaat en de bijbehorende apps. Weten wanneer en waarvoor je de meeste energie uitgeeft is handig.

Verschillende soorten thermostaten kunnen de kosten drukken

Je kunt tijd en geld besparen met een slimme thermostaat, wat een van de grootste voordelen is van cv toestellen gekoppeld aan een slimme thermostaat. Met een slimme thermostaat kun je gemakkelijk je cv ketel aan de juiste thermostaat koppelen om minder te draaien terwijl je een dag weg bent.

Bovendien kun je je slimme airconditioningthermostaat zo instellen dat hij je huis begint te koelen kort voordat je familie wordt verwacht. Door je huis gewoon te koelen als je thuis bent, zul je minder elektriciteit kunnen uitgeven.

Je hebt op afstand toegang tot je slimme thermostaat.

Door een slimme thermostaat van het merk Honeywell te installeren en te koppelen met cv ketels kun je de temperatuur van je huis op afstand aanpassen, of je nu op de bank zit, met de trein van je werk naar huis rijdt, of zelfs op vakantie bent. Het merk Honeywell levert een eenvoudige kamerthermostaat maar ook een geschikte thermostaat voor een onregelmatig schema. Eén cv ketel of meerdere cv ketels? Ook daar is over nagedacht!

Nuttig als praktisch gebruik met een eenvoudige bediening

Je kunt de temperatuur in de gaten houden en zo nodig wijzigingen aanbrengen terwijl je weg bent. Overal waar je smartphone een signaal heeft, kun je dit doen. Dit is zowel nuttig als praktisch. Gebruik je telefoon bijvoorbeeld om de temperatuur te veranderen als het te koud is om uit bed te komen. Met een slimme thermostaat kun je de temperatuur opvoeren terwijl je weg bent, zodat de leidingen niet bevriezen.

Log eenvoudigweg in op je thermostaat-app en verander je koel- en verwarmingsschema voor de dag als je vroeg thuiskomt en wilt dat je huis de ideale temperatuur heeft als je daar aankomt. Je kunt je koelschema aanpassen als je op vakantie gaat om het huis warmer te houden terwijl je weg bent. Gebruik deze voorgestelde thermostaatinstellingen om geld te besparen.

Houd veranderingen bij

Op sommige soorten thermostaten kun je ook gespecificeerde temperatuurbeperkingen instellen, zodat je kunt bijhouden wat er gebeurt. Je krijgt een waarschuwingsmail als bepaalde drempels worden bereikt om je te informeren over de plotselinge verandering. Zelfs als ze losgekoppeld zijn van je draadloze netwerk, kun je met deze thermostaten meldingen ontvangen.

Vroege detectie van thermostaatproblemen

Vergeleken met conventionele programmeerbare thermostaten kunnen slimme thermostaten en de bijbehorende apps je sneller helpen waarschuwen voor problemen met je verwarmings- of koelsysteem.

Met sommige slimme thermostaten en verwarming systemen kun je waarschuwingen programmeren om af te gaan als je huis voorbij een bepaald punt opwarmt of afkoelt, wat potentiële systeemproblemen signaleert. Een kapot of slecht werkend systeem kan dankzij deze functionaliteit nu sneller worden onderhouden dan met een conventionele thermostaat.

Honeywell thermostaat kopen

Bij Sanispecials.nl vind je alles voor in huis, zoals ook diverse producten van Honeywell om het huis effectief te verwarmen. Wij hebben een enorm assortiment van meer dan 300.000 producten om uit te kiezen. Daarvan hebben we een groot gedeelte direct op voorraad zodat de kans groot is dat je niet lang hoeft te wachten op je bestelling.

Sanispecials.nl levert via de makkelijk te navigeren webshop aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten geven onze service gemiddeld een hoge score wat resulteert in een gemiddelde van ruim 9.0 (bijna 3000 recensies).

Bestel je vandaag voor 17.30 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, op 06-57575726.

Gratis Verzending

bij bestelling vanaf 125 euro

24/5 bereikbaar

Bellen, mailen of whatsappen

Veilig betalen

Snel en vertrouwd betalen

14 dagen bedenktijd

14 dagen om te retour te sturen