Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Itho Daalderop CVE-S Alles-in-1-ventilatiepakket ECO multiventbox energielabel D 0300404

†275,00 Incl BTW
Volgende werkdag in huis

Itho Daalderop CVE-S Alles-in-1-ventilatiepakket ECO multiventbox energielabel D 0300404...

†275,00
NOG 312 Op voorraad Volgende werkdag in huis
Beschrijving Itho CVE woonhuisventilator, (hxbxd) 350x355x294mm, behuizing kunststof, luchthoeveelheid hoog bij 100 Pa 375m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 150 Pa 325m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 200 Pa 280m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 250 Pa 230m³/h, luchthoeveelheid hoog bij 300 Pa 175m³/h

Algemeen

Itho Daalderop heeft als doel om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Doordat het assortiment met uiterste zorg op elkaar is afgesteld, zorgen de producten samen voor totaalsystemen. De systemen maken het voor jou mogelijk om energieneutraal te kunnen wonen.

Elk jaar voorziet Itho Daalderop tienduizenden woningen in Nederland van de stille, energiezuinige centrale ventilatie-unit CVE. De CVE-S ECO heeft een zuinige gelijkstroommotor en verdient daardoor zijn aanschafprijs binnen 4 jaar terug. Doordat de Ecodesign richtlijnen per 1 januari 2018 zijn veranderd heeft Itho Daalderop dit moment aangegrepen om zijn CVE-units te verbeteren. De CVE-S ECO woonhuisventilatoren zijn in een nieuw jasje gestoken en er zit standaard een vochtsensor in de unit geïntegreerd. Deze verbetering betekent ook verandering van het CVE alles-in-één pakket.

Specifieke kenmerken

Dit pakket van Itho Daalderop bevat alles om jouw huidige ventilatiesysteem 1 op 1 te updaten naar een zuinig en comfortabel systeem. Dit alles in 1 pakket bevat een energiezuinige CVE-S, draadloze bediening, voedingskabel en vier ventilatieventielen. Naast een perilex stekker heeft het CVE-S alles-in-één pakket sinds de verscherpte Ecodesign richtlijnen per 1 januari 2018 ook een extra losse eurostekker. Zo heeft u voor elke situatie de juiste stekker voorhanden.

De CVE-S woonhuisventilator, voorheen CVE ECO RFT (0300404), is de meest toegepaste ventilatieunit. Deze Itho Daalderop ventilatie-unit ventileert meerdere vertrekken in de woning. Door middel van kanalen zijn de keuken, de badkamer, het toilet en eventueel een inpandige berging of wasruimte op de unit aan te sluiten voor de afvoer van lucht. De woonhuisventilator is energiezuinig, stil, comfortabel, kostenbesparend én toepasbaar in elke ruimte.

Voorheen kenmerkte de CVE ECO RFT zich aan zijn blauwe kleur. Sinds de aanpassing van de Ecodesign richtlijnen is de CVE-S ECO woonhuisventilator per 1 januari 2018 in in een nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe look van de woonhuisventilator is een een mooie balans tussen wit en grijs, waardoor hij een professioneel en innovatief uiterlijk heeft. Een andere verandering is dat de CVE-S ECO ventilator standaard is voorzien van een geïntegreerde vochtsensor. Deze vochtsensor meet door zijn slimme regeling nauwkeurig de luchtvochtigheid en past de ventilatie daar automatisch op aan. Zo kunt u met de CVE-S ECO nog slimmer ventileren!

Deze variant van de Itho Daalderop CVE-S ECO woonhuisventilator heeft bij een luchthoeveelheid van 150 Pa een afvoercapaciteit van 325 m³ per uur. De CVE-S kan met de bestaande driestandenschakelaar bediend worden of met de meegeleverde draadloze bediening. Met de aanwezige ventielen kunt u de bestaande oude en vervuilde ventielen vervangen.

Bekijk alle klimaatbeheersing
Bekijk alle centrale ventilatiesystemen
Bekijk alle woonhuisventilatoren
 
FAQ
  • Waarom zit er bij deze multibox een blister bij de servicemodule?
Mocht het zo zijn dat er geen goede luchtdichte afsluiting tussen de uitblaastuit en het uitblaaskanaal aanwezig is, dan kan er mogeljk condensatie onstaan in het uitblaaskanaal en kan de condens toegang krijgen tot elektronika, wat niet de bedoeling is natuurlijk.
 
  • Hoe kan het gebeuren dat er vocht bij de elektronika kan komen?
Doordat er condensatie aan de binnenzijde van het uitblaaskanaalplaatsvindt en dit in combinatie met onvoldoende afsluiting van de aansluiting op de uitblaastuit van de unit (installatiefout) is het mogelijk dat er vocht aan de bovenzijde op de CVE-S ECO multibox kan komen. Dit vocht kruipt vervolgens naar de rand van de voordeksel en kan dan op deze manier in de unit komen op een plaats waar de elektronika zich bevindt. Hierdoor kan dan de print defect gaan.
 
  • Kan ik voorkomen dat er vocht bij de elektronika komt?
Door een goede luchtdichte afsluiting te maken tussen de uitblaastuit van de CVE ECO RFT multibox en het uitblaaskanaal, wordt voorkomen dat eventuele condensatie welke is ontstaan in het uitblaaskanaal, bij de elektronika terecht zou kunnen komen.
 
  • Kan ik op de unit een extra RFT-afstandsbediening aansluiten?
Jazeker is dit mogelijk. Het is mogelijk om naast de keuken ook in de badkamer en toilet een (extra) bedieningsschakelaar te plaatsen.
 
  • In welke stand moet de CVE ECO RFT multibox staan?
Stand 1 is de laagstand en staat ingeschakeld wanneer er niemand aanwezig is. Stand  2 is de middenstand en wordt  gebruikt als er 1 of meerdere personen aanwezig zijn. Stand 3 is de hoogte stand en wordt gebruikt wanneer u gaat douchen en/of wanneer er gebruik gemaakt wordt van de wasemkap die aangelosten is op het ventilatiesysteem. We hebben hierbij een goede tip. Laat stand 3 tot een half uur na het douchen en/of koken aanstaan zodat alle luchtjes en/of vocht goed wordt afgevoerd!
 
  • Kan ik de CVE ECO RFT multibox ook uitzetten?
IthoDaalderop systemen kunnen dmv de bedieningsschakelaar worden uitgezet. Het is te adviseren het systeem altijd te laten ventileren en dan ook  's nachts. Bij voorkeur op de laagste stand. Dit is met name bedoeld om vocht- en gezondheidsproblemen tegen te gaan.

Wel is het mogelijk om de stekker eruit te halen waardoor het systeem automatisch uitschakelt.
Specificaties
Energie-efficiŽntieklasseD
Materiaal behuizingKunststof
Max. luchthoeveelheid bij 50 Pa415 m≥/h
Max. luchthoeveelheid bij 100 Pa375 m≥/h
Max. luchthoeveelheid bij 150 Pa325 m≥/h
Max. luchthoeveelheid bij 200 Pa280 m≥/h
Max. luchthoeveelheid bij 250 Pa230 m≥/h
Max. luchthoeveelheid bij 300 Pa175 m≥/h
Opgenomen vermogen conform EPN norm0.03 kW
Cos. phi conform EPN norm0.52
Type motorEC (electronische commutatie)
Elektrische aansluitingAansluitsnoer Perilex
StuursignaalOverig
Type toerenregeling3 standen
Met draadloze afstandsbedieningJ
Geschikt voor draadloze afstandsbedieningJ
Met bedrade bedieningN
Geschikt voor bedrade bedieningJ
Geschikt voor vraaggestuurde ventilatieJ
Met interne (RV) vochtsensorJ
Met externe (RV) vochtsensorN
Geschikt voor (extra) (RV) vochtsensorJ
Met interne kooldioxide (CO2) sensorN
Met externe kooldioxide (CO2) sensorN
Geschikt voor (extra) kooldioxide (CO2) sensorJ
Met druksensorN
Geschikt voor (extra) druksensorN
Met zoneregelaarN
Geschikt voor zoneregelaarJ
Bediening via appN
Met bewegingssensorN
Geschikt voor bewegingsdetectorJ
Nom. kanaaldiameter125 mm
AansluitingSteekeind
Aantal aanzuigaansluitingen4
AchteraansluitingN
Hoogte350 mm
Breedte355 mm
Diepte294 mm
Met vochtsensorJ
OpmerkingOp Perilex en r.a.wcd aan te sluite
Extra info
GTIN Nummer: 8713418038832
Aantal gebruikseenheden: 1.00
Gebruikseenheid: PCE
Artikelcode leverancier: 03-00404
Productklasse: Woonhuisventilator
Productserie: CVE
Diepte: 294 mm
Breedte: 355 mm
Hoogte: 350 mm
Opmerking Duurzaamheid: Op Perilex en r.a.wcd aan te sluite
Elektrische aansluiting: Aansluitsnoer Perilex
Met draadloze afstandsbediening: J
Michelle Bekijk onze populaire producten Michelle, product specialist
Bestsellers
Heb je hulp nodig? Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar.
Meld je aan