0

Sanibroyeur kopen

Op deze pagina vertellen we je alles over het kiezen en kopen van de beste Sanibroyeur voor jouw situatie. Een Sanibroyeur is perfect voor de lastig te bereiken plekken jouw huis, zo kan je deze installeren op de bovenverdieping, als je geen directe aansluiting hebt op het toilet of bij iedere andere situaite waarbij er sprake is van ruimte gebrek.

Sanibroyeur kopen voor slim ruimtegebruik

De Sanibroyeur is een ideale toepassing voor de moeilijk bereikbare plekken in huis. Zo kun je bijvoorbeeld een Sanibroyeur kopen als je op de bovenverdieping in het vertrek dat je kiest geen directe aansluiting hebt op het riool. De Sanibroyeur heeft als unieke eigenschap dat je een toilet kan plaatsen in een ruimte waarin wel een andere afvoer beschikbaar is, zoals bijvoorbeeld de waterleiding van een wastafel of wasmachine. Het apparaat verwerkt na het toiletgebruik de ontlasting door deze in een “vermaler” klaar te maken voor afvoer door een andere, smallere leiding dan de directe aansluiting op het riool.

Sanibroyeur kopen lost problemen op

Een Sanibroyeur kopen kan ook het probleem van ruimtegebrek oplossen, zelfs als je wel een directe aansluiting hebt op het riool. Je bent in een badkamer meestal gebonden aan de opties die er zijn, maar met behulp van een Sanibroyeur kun je het toilet overal positioneren waar je wilt. Dat maakt het schoon houden van de badkamer misschien wel een stuk makkelijker, want je kunt overal goed bij als je voor een logische indeling zorgt. Dankzij de pomp van de Sanibroyeur is het bovendien niet noodzakelijk om op de zwaartekracht te vertrouwen voor de afvoer, de Sanibroyeur kan namelijk verticaal omhoog en horizontaal vuil water afvoeren.

 

Sanibroyeur kopen bij Sanispecials

Een Sanibroyeur koop je bij Sanispecials.nl. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor de badkamer, het toilet en de keuken. Wij hebben met 300.000 producten een groot assortiment om uit te kiezen. Daarvan hebben we ongeveer 100.000 producten op voorraad. Sanispecials.nl levert aan consumenten, ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Klanten waarderen onze service gemiddeld met een score van 9.4 (bijna 3000 recensies). Bestel je vandaag voor 17.30 uur, dan heb je de bestelling morgen al in huis. Vanaf € 50,- gratis bezorging. Vragen? Wij zijn 24/7 bereikbaar, ook via WhatsApp, op 06-57575726.


Wat is een Sanibroyeur precies?

De Sanibroyeur is het meest bekend als fecalienpomp, in principe werkt het hetzelfde als een afvoerpomp. Het grote verschil is doorgaans dat afvoerpompen niet in huis gebruikt worden, maar bijvoorbeeld veel in de agrarische sector. Op de Saniboryeur wordt vaak een toilet aangesloten, maar ooko vaak een wastafel, douche, vaatwasser of bad. Kortom, je kan ermee vuil water wegpompen. 

Met een vuilwaterpomp van dit merk ben je er zeker van dat jouw wc niet meer vast zal lopen. Er zijn verschillende types in pompen, maar iedere pomp heeft in de basis hetzelfde doel; het vuile water snel wegloodsen. Dit gaat via de dunne afvoerbuizen van 32 millimeter of 40 millimeter. Daarom wordt ook wel gezegd, 'achter iedere deur een Sanibroyeur'.