0

Hangend toilet

Binnen deze categorie vindt u alle hangende toiletten van Sanispecials.nl. Deze toiletten zijn van verschillende merken, waaronder Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en onze trots Catalano! Wil je een volledig hygiënisch, bacterievrij en stil wandcloset? Dan moet je bij Catalano zijn. Hieronder kunt u direct verder gaan naar een onderliggende groep toiletten, zoals diepspoel, closet zonder spoelrand, compacte closets, vlakspoel en verhoogde closets.

De voordelen van een hangend toilet

Een hangend toilet kent vele voordelen, hier onder vindt u een overzicht met de voornaamste voordelen van een hangend toilet of wandcloset ten opzichte van een traditionele toilet pot. 
  • Diepspoel wandclosets: boodschap plonst in het water
  • Wandclosets zonder spoelrand, makkelijk schoonmaken, zeer hygienisch
  • Vlakspoel wandclosets: boodschap valt op een plateau
  • Verhoogde wandclosets: vergelijkbaar met hoge toiletpotten maar dan hangend
  • Compacte wandclosets: voor kleine toiletruimtes, <50cm diep

Wandcloset

Een hangend toilet wordt ook wel een wandcloset genoemd, welke benaming er ook gebruikt wordt, er wordt over hetzelfde gesproken. Namelijk, een toilet (of closet) dat hangt aan de muur (of wand). Een van de grote voordelen van een wandcloset is dat deze doorgaans eenvoudiger schoon te maken zijn, je kan namelijk eenvoudig onder en langs het closet. Veel mensen geven de voorkeur aan een closet omdat ze een strakke uitstraling hebben.