Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Keukenboilers

Keukenboilers, op deze pagina vindt u de beste boilers voor uw wensen.

Keukenboiler bespaart water en energie

Niemand houdt van overdrijven maar het is niet ongebruikelijk dat je baard sneller groeit dan dat er warm water uit de kraan komt zodra je die open draait. Je kijkt toe hoe kostbaar vocht volledig ongebruikt wegstroomt in het afvoerputje van je gootsteen. Wat een zonde is dat toch, die lange weg van zolder naar de keuken. Een keukenboiler kan aan deze verspilling een einde maken. Met een compact formaat ben je vaak al heel snel geholpen. De verschillende maten bieden opties naar gelang jouw gebruik:
  • keukenboiler 5 liter
  • keukenboiler 10 liter
  • keukenboiler 15 liter
  • keukenboiler 20 liter

Keukenboiler kopen bij Sanispecials

Sanispecials geeft als betrouwbare online winkel graag advies over welke keuze voor jou het beste is. Welke inhoud past bij jouw gebruik en hoe ga je installeren? Wij staan klaar met advies via WhatsApp (06-57575726), telefoon op 073-6121855 of online chat. We gaan in het weekend, als jij aan het klussen bent, gewoon door. Een keukenboiler kopen is een goed idee als je water en energie wilt besparen. Het apparaat is doorgaans uitstekend weg te werken in het keukenkastje of boven het aanrecht. Wie het echt tot het minimum wil beperken kan zelfs een plintboiler overwegen. Uiteraard is de inhoud daarvan beperkter maar doorgaans ruim voldoende voor de meeste huishoudens.

Keukenboiler aansluiten

Een boiler in de keuken aansluiten is een goed idee, ook voor de portemonnee. De aanschafsprijs is meestal binnen een jaar terugverdiend. Omdat je niet hoeft te wachten op warm water gaat er nauwelijks nog een druppel verloren. De tijd van gebruik neemt ook af want je neemt wat je nodig hebt en sluit de kraan dan weer. De boiler is close-up boven het tappunt te installeren, of close-in weg te werken in een kastje. Plaats je vandaag een bestelling dan is de kans groot dat je morgen jouw keuze in huis hebt. Ook is het mogelijk zelf een bezorgmoment te kiezen dat je beter uitkomt. Verzendkosten zijn vanaf € 50,- gratis.
Meld je aan