Filter
+ 31(0)73 - 6121855 bij vragen bel gerust
0

Spoelbakken

Voor de beste spoelbakken bent u aan het juiste adres bij Sanispecials.nl. Met een groot aanbod aan verschillende spoelbakken vindt u hier altijd de juiste bak voor uw wensen. Klik hieronder op een van de categorieen om bij de juiste pagina uit te komen. De categorieeen hieronder zijn voor speciale vormen en uitvoeringen van de spoelbakken.

Spoelbak voor de keuken vind je bij Sanispecials

Is de spoelbak in de keuken toe aan vervanging? Op zoek naar een nieuw prachtig RVS exemplaar? Sanispecials heeft een uitgebreid assortiment aan spoelbakken om uit te kiezen. Hoewel variatie in kleur (het zilverachtige RVS of misschien eens zwart?) belangrijk is, gaan we ervan uit dat vooral functionaliteit een reden is om goed te oriënteren. Zo zijn er talloze variaties mogelijk om het gebruiksgemak in de keuken te vergroten. Wat te denken van twee afzonderlijke bakken in één constructie? Of een gedeelte waarop je bijvoorbeeld de vaat alvast een beetje kan laten uitdruppelen voordat je gaat afdrogen, of servies legt na het voorspoelen voor de vaatwasser? Of een spoelbak vierkant of rond moet zijn is voor ons geen obstakel. Wij zorgen dat je genoeg aanbod hebt.

Spoelbak onderbouw, opbouw of vlak(op)bouw?

Een spoelbak monteren in het werkblad van je aanrecht kan op verschillende manieren:
  • Opbouw
  • Onderbouw
  • Vlakbouw
  • Vlakopbouw 
Het verschil tussen alle varianten is op welke wijze de bak in of op het werkblad wordt gemonteerd. Bij opbouw is sprake van op het werkblad. Bij onderbouw logischerwijs eronder, zodat het werkblad optimaal benut kan worden. Bij vlakopbouw rust de vlakke rand van de bak op het werkblad maar wel egaal, in tegenstelling tot opbouw units. De vlakbouw tenslotte zit daadwerkelijk in het werkblad gemonteerd.

Spoelbak: keuken weer compleet

De spoelbak maakt de keuken weer compleet. Het is begrijpelijk dat het monteren van de spoelbak een klusje is dat precisie vereist. Sanispecials levert behalve aan consumenten ook aan ZZP’ers, installateurs en grootverbruikers. Wil je een specialist inschakelen? Deze kan alsnog het product aanschaffen via Sanispecials. Wel zo makkelijk en voordelig, want wij hebben de scherpste prijzen. Zie je het elders goedkoper, neem dan zeker contact op. Wij gaan hier flexibel mee om. Ook als je op zoekt bent naar specifieke onderdelen zoals een sifon, ben je bij ons aan het juiste adres.
Meld je aan